XVIII кръг, Лудогорец - Пирин (Гоце Делчев) 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: XVIII кръг, Лудогорец - Пирин (Гоце Делчев) 1:1

Мнениеот tsonpen » 19 мар 2013 22:44

orlinezze написа:Да и аз чух че кофициентът бил висок и крупна сума била заложена нейде в Китай, ама не сме ние хората с парите , ние само си джафкаме по форумите а кукловодите ни се присмиват

Да взема и аз да заложа в Китай крупна сума пари, че ще стана шампион по фигурно пързаляне след две години. От утре започвам да тренирам. :mrgreen:
Такива далаверки би трябва да се правят с обратен знак ;) Самото постигане на рязък напредък е печелившо само по себе си и без залози. Но много малко хора го постигат.
А ти може да заложиш 100 лева, че ще станеш милионер :) И остава само да станеш.

p.s. Хубаво, че се запази добрия тон. Лека вечер и наздраве и на теб. :)
[center]Изображение[/center]

orlinezze
Контакти:

Мнениеот orlinezze » 19 мар 2013 22:57

Е имах си хас и да не запази, все пак сме мъдри и интелигентни хора, не малоумни футболни фенове като коне с капаци .
А за китай : представи си че имаш свободни 5 милиона и душа на играч.
Слагаш 1 милион Китай при коефициент 1/50 че даден отбор ще стане шампион, другите 4 милиона ги инвестираш в купуване на първенството като подсигуряваш- играчи , съдии, хранителни добавки -всичко. След 10 месеца си напред с 45 милиона. Осигуряваш си и признанието на един голям град в който имаш фабрика и всички признателно работят като мушички и не си и помислят да те крадат, подсигуряваш си и известност с която си разширяваш бизнеса и развиваш бизнеса си доста по лесно. Политици и премиери ти стават приятели във играта си близките няколко години и на печалба дестеки милиона - простичко нали?
Лека и от мен

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 19 мар 2013 23:10

orlinezze написа:Е имах си хас и да не запази, все пак сме мъдри и интелигентни хора, не малоумни футболни фенове като коне с капаци .
Слагаш 1 милион Китай при коефициент 1/50 че даден отбор ще стане шампион, другите 4 милиона ги инвестираш в купуване на първенството като подсигуряваш- играчи , съдии, хранителни добавки -всичко. След 10 месеца си напред с 45 милиона. Осигуряваш си и признанието на един голям град в който имаш фабрика и всички признателно работят като мушички и не си и помислят да те крадат, подсигуряваш си и известност с която си разширяваш бизнеса и развиваш бизнеса си доста по лесно. Политици и премиери ти стават приятели във играта си близките няколко години и на печалба дестеки милиона - простичко нали?
Лека и от мен

4 милиона няма да ти стигнат дори да издържаш отбора за една година. А бяха изхарчени пари за строителство, които биха били напълно ненужни, ако целта беше просто спечелване на първенството. Базата на Лудогорец беше открита когато Лудогорец вече беше шампион, осветлението на стадиона пуснато едва за 30-ти кръг.
А ефектът сред "мушичките" както ги нарече ми се струва да е по-скоро обратен: "Защо аз работя за 20 пъти по-малко пари от един футболист?" или "Защо общината инвестира в ДЮШ, а не в нещо, което аз си представям за важно?" В град като Разград, който дойде с пари да инвестира едва ли ще срещне пречка да го напарви и без да спечели требъл. Това е така, защото инвестициите по принцип в града са редки и малки. А за бившия премиер си мисля, че едва ли на някого е отказал да пререже лента. Това си му беше основната специалност и занимание :)

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 19 мар 2013 23:17

orlinezze написа:Е имах си хас и да не запази, все пак сме мъдри и интелигентни хора, не малоумни футболни фенове като коне с капаци .
Лека и от мен

Подозирам, че играеш на фондовата борса с Домусчиев? Иначе сумата която си предположил е недостатъчна, а и хронологията си объркал.
Имаш нюх и за хазарт и за бизнес, но от футбол не разбираш?

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 20 мар 2013 06:59

Да, и ако си заложил крупна сума, ще оставиш ЦСКА в последния мач да ти направят 3 греди.

orlinezze
Контакти:

Мнениеот orlinezze » 20 мар 2013 09:50

Размера на сумите го подадох като примерен , ако не Ви се връзва , нека бъде 2млн в Китай , 8 милиона в бг= 92млн печалба /примерно/

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 20 мар 2013 10:02

orlinezze написа:Размера на сумите го подадох като примерен , ако не Ви се връзва , нека бъде 2млн в Китай , 8 милиона в бг= 92млн печалба /примерно/

И с 8 милиона инвестиция си далеч от истината. Обърни внимание на думата "инвестиция".

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 мар 2013 18:04

volf написа:
BRF написа:Вземете малко да си стегнете отбора!Като цяло след това израстване толкова бързо се очакваше да има и срив!Отделно от това миналата година все пак бяхте новаци в А група,вярно с пари,но новаци.Никой не ви познаваше и всеки си играеше неговия си стил без да се съобразява с вас.Съответно имахте достатъчно добри индивидуалисти с които успяхте да надиграете другите отбори.Логичното се случи и повечето отбори вече приемат за успех да не загубят от вас и се затварят!Тук идва ролята на безидейния ви треньор,който не знае какво да прави при затворен отбор и готово!Няма нищо учудващо,просто нормални неща.Сега вече може би сте разбрали,че не сте извънземни и непобедими!Добре дошли на Земята!

Аха да направиш един доста обективен коментар и с последните две изречения свали ефективноста му!
Кого по-точно приземяваш? Бъди обективен.
Аз не забелязвам събитията да се развиват по особено различен начин от предходният шампионат. Лудогорец отново са лидери и ако имат проблеми, това означава, че в останалите тимове тези проблеми са по-значителни.
Както казвам на Лудогорец в момента им липсва рационалност и авторитет у треньора.
Постигнатото в предходните две години тук е УНИКАЛНО - от аматьорски футбол до требъл!
"УНИКАЛНО" е най-подходящата дума в речника, за вяско нещо което е единствено- не е било и не се е повторило.
Проблемът е че всички очакваха над това да се надгради. За сега не става. Все пак Лудогорец продължава да играе най-привлекателния футбол в тази държава! Хората с пристрастия към този клуб имат основание да са доволни. Съветвам ги да бъдат по умерени в очакванията си за всяка отделна среща, макар да не съм забелязал някой от тях да е загубил разсъдака си.
... Та какво в моите коментари ме е отделило от земята?

Какво значи обективен коментар?Такъв,какъвто да се хареса на тебе ли?Сбъркал си човека!Пиша това,което мисля!Толкова си бяха вирнали носовете лудогорци,че няма накъде!
Ти не забелязваш различни събития,аз не виждам прилика!Дори миналата година по това време Разград НЕ бяха на първо място както са сега!Миналата година играеха футбол и печелеха,най-вече за това че не бяха познати!
Уникално е тяхното постижение,спор няма!
За най-привлекателния футбол :? не съм съгласен,но то си е мое мнение!
Ти не си фен на отбора от Разград,за да си отделен от земята,както се изразяваш!Ти си........сега нямам време,а и незнам дали искаш да те коментирам :? ?

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 21 мар 2013 10:16

Да вярно,че както всеки отбор и Лудогорец има проблеми,но вашите проблеми,поне в родното първенство, ги решават съдиите.Справка: Кабаков,Тасков и Ристосков. В последния мач с Пирин се опита съдията да помага ,но явно не му достигаше смелост да завърши мисията си когато има пряко предаване на срещата.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 21 мар 2013 11:59

plamen_ch написа:Да вярно,че както всеки отбор и Лудогорец има проблеми,но вашите проблеми,поне в родното първенство, ги решават съдиите.Справка: Кабаков,Тасков и Ристосков. В последния мач с Пирин се опита съдията да помага ,но явно не му достигаше смелост да завърши мисията си когато има пряко предаване на срещата.

Къде забрави Пастата :)
Прекалено хейтваш, вече не си интересен..
Понеже се пънеш че си от Гоцето, вместо да се радваш, че къде с късмет, къде със себераздаване сте отмъкнали точица от Лудогорец !
и искам Пирин така да играе и срещу другите конкуренти срещу които записа срамни резултати - с ЦСКА и с Литекс по 5 гола, със Славия - 3 гола....
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Върни се в “Лудогорец”