След протестите България си остана същата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: След протестите България си остана същата

Мнениеот doktora25 » 21 мар 2013 10:43

izumrud написа:аз мисля, че има около 1 милион души, които нямат нужда от промени...и около 5 милиона, които имат
този 1 милион са бивши лидери на комунистическата партия на високо ниво, техните семейства, наследници, те използват старите контакти, тъй като не са напускали местата си и си раздават хляба по между си, после идват
хора от държавна сигурност и техните семейства
хора от ВКР и техните семейства
мутри и техните семейства, после идват посредници и мини-тарикати, които се възползват от ситуациите
давам ви два елементарни примера. В моя офис работи човек, чийто баща е бил ВКР на 2-а армия, знаете какво е ВКР...ами моят колега не му дреме на гъза. Има 3 апартамента и магазин, от които си взима наемите и си бара оная работа - и той има жена, две дъщери...ами жената на човека от ВКР? и тя да нее на помощи - ето ви от един бивш службаш как 5 човека си живеят рахат и нямат нашите проблеми...5 от 1...
и той не е върха на пирамидата, а някъде по средата...ами останалите??? Този е мързеливец, ами тия дето имат крадливи фирмички, представителства? ами хората около него? ами първия му заместник, който е нещо подобно?
втори пример - в офиса на брат ми работят 30 души. Заплатата в тоя офис е 1000 лева...Единствено брат ми кара кола за 2000 лева. Останалите са със супер-лъскави возила, които с 1000 лева няма как да си купиш за 3 години...откъде тия пари????
е, така като ги събереш, то става почти 1 милион души на такива позицийки и с такъв старт. Как се махат 1 милион души, при това добре финансово и социално? отговорете си...
затова - газ навън и да ги видим кой ще им плаща данъците като останат тука само цигани и мутри

Не съм съгласен с теб, че тези са милион. Много по-малко са.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 21 мар 2013 10:43

Абе сепнаха се ония горе.Сега е важно да се гласува.Гласувайте, бъдете активни!
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 21 мар 2013 10:52

Според мен, по Димитровден ще има нови избори! :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 21 мар 2013 11:08

Чакайте вълците да ви оправят!!!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 21 мар 2013 11:10

Промените в демократичните общества се извършват от избрани по надлежния ред политици. Нека на изборите всеки даде своя глас по съвест и на тези политици на които вярва, а ако резултатите са разочароващи, то следва нова зима на протестите. Според мен малко или много политиците вече имат едно на ум и би трябвало да са си взели поука, но това ще го разберем много скоро.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 21 мар 2013 11:22

Не можеш промени, туй що не можеш промени! Но можеш отиди и живей там, дет' се живей по - убаво! Нещата са прости! За да има промяна трябва да има гражданско общество, което знае какво трябва да се направи, и как да го постигне, общество което е обединено зад кауза и идея! Предполагам знаете предполагаемите думи на Хан Крум към синовете му "Една пръчка лесно се счупва, но повече – мъчно", нещо от сорта! При неналичието на нужните предпоставки за промяна в България, единствения вариант остава емиграцията! Който иска да живее в правова европейска държава има възможността да го направи. От опит знам, че имам много плюсове, има и неща които са неприятни. Всеки сам си преценява, аз лично предпочитам да живея извън България, и скоро отново ще се махна, може би окончателно.

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 21 мар 2013 11:25

Как да няма промяна ще има . След изборите ще ни управляват комунисто-турците, а ако евентуално не им стигнат за мнозинство, ще си спретнат една ТК с ПП "Атака". Честито!
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 21 мар 2013 11:30

Никой няма нищо на ум.Политиците са кукли,които се управляват от група Олигарси. Който и да изберете или ще клекне пред тях или ще напусне по някакви причини.Няма спасение.Гласували,не гласували земята продължава да се върти.Относно протестите.За тях мога да пиша много.Истинските хора бяха шепа другото е......
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 21 мар 2013 11:31

Струва ми се, за съжаление, че лидерите на протестиращите са по-малко умствен багаж от тези, които водиха протестите през 89-а и 97-а. Именно това превърна тези протести в пародия.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 21 мар 2013 12:10

Извинявайте много,ама човек трябва да е много заблуден и неорентиран,за да си мисли,че след 23 години крадене,приватизиране,договори в ущърб на българският народ,за 2-3 месеца протести нещо съществено ще се промени в родината ни.И 1-2 години да протестираме пак няма да заживеем така както искаме и мечтаем.Причината е много проста и тя е,че за 23 години България страшно много деградира във всяка една сфера политическа и обществена.Нима си мислите,че всички до един от тези така наречени водачи на протестите искат да работят за благото на родината,за съжаление те са много малко,а повечето от тях искат да влязат във властта и да оправят себе си,роднини и приятели.Други работят за разни политически кръгове,които по една или друга причина до сега не са могли да влязат във властта.Цялата ни система е толкова сбъркана,дори един човек,който иска да работи за благото на България, в момента,в който влезе в парламента си променя мисленето изкушен от привилегиите,който има.На всички ни е писнало от червени,сини,жълти,зелени и т.н,които си менкат властта и се надпреварват кой ще открадне повече и всичко това за сметка на нас и нашите родители,дядовци и баби,които са строили тази държава.Много трудно ще се промени и политическата система на този етап,не виждам как би могло да стане.Аз лично никога не съм бил привърженик и не съм подкрепял последните управляващи,но в последните месеци замисляйки се започвам да си давам сметка,че тези хора опитаха да променят нещо в условия на световна криза.Но стана така,че те обраха негативите от 20 години лошо управлявалите ни партии.

Върни се в “Свободна зона”