Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Спокойно!Батков и Чорни ще намерят виновника.Можеби в Гърция

Мнениеот soilwork » 21 сеп 2009 23:04

Батков:Приятни дискусии на всички от Форум Левски и друг път да не ме наричате *****,ПРОДАЖНИК....защото следващия път ще пратя 5-ма за трансфер към БАТЕ преди мача с Черноморец!! :lol: :lol:

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: томислав русев

Мнениеот groti » 21 сеп 2009 23:04

PFC Litex написа:Снощи от 22:00 до 1:00 след полунощ ако бе слушал Дарик щеше да чуеш адски много коментари и критики на Томислав към Батков.

Да критикуваме всички можеме. Гледай колко страници само теми с критики има. Нека му го каже в лицето. Нека зададе въпрос и да не отстъпи,докато не получи отговор. Коментирането е лесно. След месец - два и той и батко са забравили за въпроса,феновете са се успокоили,той си е начесал съвестта и всичко е наред.Нека да започне да пита неудобни въпроси. Защо Наско беше на сафари,докато ядохме бой от Тампере. Защо Станимир Стоилов беше заменен от Вуцов,защо Вуцов беше заменен само след няколко мача от Велев,защо Велев беше уволнен след мачовете със Санта Жулия,какво стана сега и т.н. и т.н.
Аз не знам дали Русев чете този форум,ако да,Томе,ако ти е трудно да поемеш отговорност за някои въпроси,към Гонзо и Батков,ако наистина те боли за Левски,ако си ИСТИНСКИ ЖУРНАЛИСТ,дай ни думата. Ако хората от форума нахвърлиме 10-15 въпроса към тези хубостници Гонзо и Борат,ти поемаш ли отговорност да ги зададеш и ДА НЕ СПРЕШ ДА ПИТАШ,ДОКАТО ПОЛУЧИШ ОТГОВОР ? Нали журналистите казвате,че работите за нас феновете.Е,докажете го. Дайте думата на нас.
Последна промяна от groti на 21 сеп 2009 23:08, променено общо 1 път.
110 години любов!

Потребителски аватар
gacobacov2
Контакти:

Мнениеот gacobacov2 » 21 сеп 2009 23:06

Hacko1912 написа:
gacobacov2 написа:
Hacko1912 написа:Сега знаете как се чувстаме феновете на Ботев от 10 години. Друг път да не се заяждате и да не се подгравате, че всчики ние сме в един гьол, т.е. от една и съща страна на барикадата. А разни там идиоти, Селски, Батковски, Лупевски и прочие си правят милиони на наш гръб и на гърба на любимите ни клубове. Запомнете го това. Винаги трябва да се поддържаме, дори и по време на мач да сме на проивополжни страни.

дано се отървете от мустакатия скоро. Не ви пожелавам това, което ние изживяхме 10 години (а май си и продължава).

Виж сега - ние с вас все пак сме конкуренти. Има фенове на Левски които не обичат Ботев от времето когато с брокерите се борихме за първите места. Така че не е въпрос на подогравки или заяждане - футбол е все пак. Иначе наистина би било добре нещата да се решават на терена и да се говори за футбол а не кой как оцелява финансово или организационно, ама и това го има

По принцип си прав. Аз ненавиждам Левски по рождение, със сигурност от онази далечна, когато подарихте наш'та си титла на Берое. Но не за това иде реч. Пак казвам - когато се играе мач, ОК. Но извън това, всички сме фенове на някой БГ отбор. И всички сме жертви на алчни собственици, групировки, борци, чалгаджии, залагащи мега кретени, Лупита, Боратовци и Селски бекове. За това по-добре в моменти когато се подиграват с нас жестоко да се подкрепяме, поне да не си пречим. Примерно казвам, ако преди 6 месеца, всички агитки бяха подрепили феновете на Ботев в борбата им срещу Селския (или поне си мълчат а не да се подиграват) поне с един трансперант на мач, нещата щяха да са по различни. Сега Ботев можеха да праснат един срещу Борат, преди срещу Лупи. Имааше гаври с Берое, с Пирин, с други отбори и фенове. Знам че само мечтая, но се замислете.

прав си (това за титлата и берое не го знам, сиг съм бил малък)
PFC Levski - SS Lazio - 1.10.2009

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Re: Реалният собственик

Мнениеот stefan_bg2 » 21 сеп 2009 23:07

POPCORN написа:
likov написа:POPCORN на 21 Сеп 2009 21:31

В Левски цари пълен хаус.Никой незнае какво става

ТИ ПА МНОГО ЗНАЕШ. Гледай си ЦСКА

ми то не е до знаене.това всеки по нормален човек го знае с поредните глупости!А ти не ми казвай какво да гледам и да не гледам, защото твойте думи все едно каруца мина ей така ги приемам

Айде критика, кво праиш тука?!
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
gacobacov2
Контакти:

Мнениеот gacobacov2 » 21 сеп 2009 23:07

groti написа:Баткоф отиде да яде гръцка салатка с узо в Гърция и чака на нас да ни мине.Кой виновник да търси..Нали самия той е отговорен за случилото се. Може да съчинявам,ама замислете се. Първо започнаха скандирания срещу баткоф,появи се плакат срещу него,веднага след това разкара 4 от титулярите за дербито,пети получи контузия, след мача фенове бяха бити заради чупене на кофа (?) и сега замина за Гърция. Дали има връзка между събитията според вас?

Еми той Мишата като казва че ще го намери ще го намери. И защо да не е някой от клуба? Мисля си обаче като го намери какво ще стане, някакви предположения?
PFC Levski - SS Lazio - 1.10.2009

Потребителски аватар
zyto
Контакти:

Re: томислав русев

Мнениеот zyto » 21 сеп 2009 23:08

groti написа:
PFC Litex написа:Снощи от 22:00 до 1:00 след полунощ ако бе слушал Дарик щеше да чуеш адски много коментари и критики на Томислав към Батков.

Да критикуваме всички можеме. Гледай колко страници само теми с критики има. Нека му го каже в лицето. Нека зададе въпрос и да не отстъпи,докато не получи отговор. Коментирането е лесно. След месец - два и той и батко са забравили за въпроса,феновете са се успокоили,той си е начесал съвестта и всичко е наред.Нека да започне да пита неудобни въпроси. Защо Наско беше на сафари,докато ядохме бой от Тампере. Защо Станимир Стоилов беше заменен от Вуцов,защо Вуцов беше заменен само след няколко мача от Велев,защо Велев беше уволнен след мачовете със Санта Жулия,какво стана сега и т.н. и т.н.
Аз не знам дали Русев чете този форум,ако да,Томе,ако ти е трудно да поемеш отговорност за някои въпроси,към Гонзо и Батков,ако наистина те боли за Левски,ако си ИСТИНСКИ ЖУРНАЛИСТ,дай ни думата. Ако хората от форума нахвърляме 10-15 въпроса към тези хубостници Гонзо и Борат,ти поемаш ли отговорност да ги зададеш и ДА НЕ СПРЕШ ДА ПИТАШ,ДОКАТО ПОЛУЧИШ ОТГОВОР ? Нали журналистите казвате,че работите за нас феновете.Е,докажете го. Дайте думата на нас.

Има едни хора от това място http://forum.radiogong.net/ , те могат да ти кажат дали Т. Р. го интересува въобще форума :roll:
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 21 сеп 2009 23:08

santiliana написа:С последната новина от Гонг, че М.Чорни започва разследване за пародията с трансфера на 4-мата от Левски, се потвърди за пореден път истината, че той е реалния собственик на отбора.Просто лицето Т.Б. беше поставен да върши делата му, но се провали тотално.Защото кой би тръгнал да взема нещата толкоз присърце, ако това нещо не е лично негово?! От тук следва и логичния въпрос- какво ще предприеме Чорни занапред? Лично аз очаквам и искрено се надявам в най-скоро време любимия ми син отбор да има НОВ президент, човек с тежест и авторитет.Дали ще е Вальо Златев, Гриша Ганчев, Васил Божков или хората от ТИМ. Изобщо не ми пука кой ще бъде- дали е бил фен на Левски или на Манарче (Крапец).Това ми е последна грижа.Искам да виждам моя любим тим да бъде финансово обезпечен,да има адекватна селекция, а поведението на всички в него- от президент(собственик) до чистачката- да бъде подходящо за святото име на отбора.Играчите да се раздават на терена като за последно и дори след загуба да напускат терена с високо вдигнати глави.И тогава , бъдете убедени, Герена ще бъде пълен, защото великата синя публика усеща когато има нещо истинско,без излишната демагогия и популизъм на измисления адвокат,а реални действия за благото на Левски.
САМО ЛЕВСКИ!

Много добро мнение!...само така
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 21 сеп 2009 23:12

Сашко Томов ви пожелавам :D
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 21 сеп 2009 23:12

gacobacov2 написа:
прав си (това за титлата и берое не го знам, сиг съм бил малък)

първо, евала за поста. малко хора има по тези форуми, които в един момент са смели и уверени за да кажат "да бе, прав си". Браво!
А за берое, няма да те занимавам сега с подробсти. далечна година 1980 и някоя си, левски и славия легнаха в края за да не може армейския ботев да стане шампион. към края на 90те Сирака си призна по всяка неделя. Още пазя някъде спортен вестник от следващия ден ... айде достатъчно по тази тема, че ми се дига адреналина ;)

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 21 сеп 2009 23:13

Toше ние феновете на ЦСКА те поздравяваме,да си жив и здрав,и още дълги години да си начело на ЕВРОИДИОТИТЕ!ти ще ги довършиш! :lol: :lol:

Върни се в “Архив”