1/4 финал в УЕФА, групите на Шампионска Лига мислия, че са повече от 0:1 срещу Ливерпул.
Стига толкова, че то и друго няма

ГОНЗО ВЪН ОТ ЛЕВСКИ!!!
ЖИНИЯК В ЖИЛИНА!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
cvetan написа:gencho написа:Прекалено много се вдетинявате за тази статистика. Историята е за да се знае и помни, но да ви кажа честно победите до 1985г. за мен са само статистика която не е от голямо значение. Аз съм на 31г. и определено гледам сериозно мачове от 1985г. Какво е станало преди това, хубаво лошо то си е минало. Не мога да разбера тази мания на чорбетата да вадят статистика от времето когато още не са били запланувани. Погледнете футбола тогава и сега. За мен също и сравнението на футболистите е доста глупаво но тъпите журланя го правят непрекъснато. Затова да гледаме напред, не че пред Левски и ма светло бъдеще, но поне можем да се надяваме.
Добре го каза - от както гледаш има едно 7-1 и едно 0-5 ....
за мен са равнозначни, да биеш по слабия с много не е нищо особенно.
но когато биеш шампиона, който ти се е откъснал с 6-7 точки това си е много. За това победата 7-2 е занчима и се помни.
То иначе на умряло куче нож да вадиш.....какато Левски би ония нещасници с 12 на 1 ли на 2 ли, не си спомням.
Сега и да ви бием с 3-4 гола нищо няма да е след резила с БАТЭ
ХАХАХА!!! КОМПЛЕФСКАР ПЪЛЕН!!!
Да за нас загуби от Аякс и Ливърпул са провал, а за вас е успех достойно отпадане от БАТЭ, Жилина, а да не говорим за отстраняване на Публикум
Толкова си смешен, че дори не може да си представиш
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта