Toва ли заслужаваме? да ходим по-мачовете а те да се гаврят?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Re: Toва ли заслужаваме? да ходим по-мачовете а те да се гаврят?

Мнениеот puf-paf » 21 сеп 2009 22:30

Какво ще правим ,ще видим.Че има талант Даксон има ,но когато се помислиш за звезда и стъпчеш свещеното рае със собственото си его ,отиваш в ада .
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Потребителски аватар
LOKO_PD_FAN
Контакти:

Мнениеот LOKO_PD_FAN » 21 сеп 2009 22:40

Като не го пуснаха в Черноморец сега няма да играе ли,ми то тогава ако го искат отРеал трябва да си стяга багажа.Треньора не му е виновен че не е във форма,ама като продължава да се прави на звезда ще иде обратно от там където дойде.

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 21 сеп 2009 22:43

tzloko написа:НЕЗНАМ КВО ДА ПРАВИМ :| ДА БОИКОТИРАМЕ ГАЛЯ ЛИ КВО ДА ПРАВИМ НЕЗНАМ !
Без да се заяждам само да напомня едни ваши изказвания:когато феновете на Ботев започнаха да бойкотират вие на длъж и на шир разправяхте колко противопоказно било това и как отбора се подкрепял при всякакви обстоятелства,и че ботевистите не са истински фенове...Да споменавам ли колко пъти се приказваше да спрете с тъпотиите "Митьо остава приказката продължава" ,подкрепена с някоя крадена песен при все ,че беше видно,че вие вървите по нашия път...Честно да ти кажа не ви съжелявам за това,което ви се случва-имахте възможност да покажете солидарност,но за сетен път се отдадохте на комплекси.Жалко само за малкото истински локомотивци (не буфери) и за Пловдив ,като цяло ,че Локомотив става точно копие на най-стария футболен клуб :roll: .
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 21 сеп 2009 22:44

LOKO_PD_FAN написа:Като не го пуснаха в Черноморец сега няма да играе ли,ми то тогава ако го искат отРеал трябва да си стяга багажа.

Нали го видя днес,по-демонстративно от това? И накрая умишлено си изкара червен картон...по-добре да се маха.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
LOKO_PD_FAN
Контакти:

Мнениеот LOKO_PD_FAN » 21 сеп 2009 22:46

PAPI1912 написа:
LOKO_PD_FAN написа:Като не иска да стои на пейката и да пие вода ,гати и бразилското леке.

сега стана леке а :?:

Стана щом си помисли че е по велик от Локомотив ,значи е станал ясно и не с тази ирония щото тази вашата южна Италия ще ви сипе да ядете ....споко.

Потребителски аватар
LOKO_PD_FAN
Контакти:

Мнениеот LOKO_PD_FAN » 21 сеп 2009 22:49

Модератор ЛокоПД написа:
LOKO_PD_FAN написа:Като не го пуснаха в Черноморец сега няма да играе ли,ми то тогава ако го искат отРеал трябва да си стяга багажа.

Нали го видя днес,по-демонстративно от това? И накрая умишлено си изкара червен картон...по-добре да се маха.

Това казвам никой не е по голям от Локомотив ,други футболисти са дали доста повече от него ,така че на никой евала вече.

Потребителски аватар
PAPI1912

Мнениеот PAPI1912 » 22 сеп 2009 00:00

LOKO_PD_FAN написа:
PAPI1912 написа:
LOKO_PD_FAN написа:Като не иска да стои на пейката и да пие вода ,гати и бразилското леке.

сега стана леке а :?:

Стана щом си помисли че е по велик от Локомотив ,значи е станал ясно и не с тази ирония щото тази вашата южна Италия ще ви сипе да ядете ....споко.

нямаше ирония но щом така го приемаш ок. относно южна италия небери грижа ;)

Fuzzman
Контакти:

Мнениеот Fuzzman » 22 сеп 2009 02:53

Емоцията никога не е добър съветник. Никой от тук писалите, включително и аз, не е сигурен кой какво е искал или не е искал на терена. Даксон и да е искал, може да не са му дали. Може и да се е скрил като мишка. Кюмюрчето може и двойчица да е играл някаде, може и да не е. Галя Топалова днес не игра. Не тя изби с тяло 2 гола пред вратата на Локо Мз, а Илиев. Не тя пропусна още 3 гола, а нашите сладурани. И не тя пие до зори по пловдивските кръчми и припява на прибиране към квартири и хотели. Виновна е, че не си прецени възможностите и се хвърли в една игра дето иска хем пари, хем гръб а тя ги няма и двете. Виновна е, че остави отбора без никаква дисциплина и всеки се помисли за шеф. Виновна е и за назначаването на наставник, който не си е правил сам селекцията и не е водил подготовката. Но предполагам ще се съгласите с мен, че за всички тези неща някой услужливо я е посъветвал. Този човек или хора е редно да се разкрият и да си понесат заслужения гняв на половин Пловдив. Топалова ще си тръгне защото е захапала залък, дето не и е по мярка и изнемогва финансово и управленски, но който и да дойде "съветниците" ще са си там. Днес на стадиона се усети нещо, което аз не си спомням от 6-7 сезона, а именно отчаяние от абсолютното безсилие на футболистите на терена дори у хора за които съм смятал че са имунизирани към него. Трябва да се отбележи, че без Делибашич и без Писаров това е отборът записал 6та позиция миналия сезон, т.е. тези футболисти могат. А щом могат и не го правят, значи не искат. А щом не искат е редно незабавно да помолят за трансфер, ако някой луд с пари иска да си купи играчи без души. Днес на терена не загуби Галя Топалова, а загубиха 14 безлични човечета без желание за игра и без мотивация заради 2 или 3 заплати. На трибуните имаше 2000 души с много фантазия 2500 души и съм сигурен, че 15% от тях също чакат пари от шефовете си, но за тях неявяването на работа и неизпълнението мотивирано на професионалните задължения винаги води до дисциплинарно уволнение. За тези "футболисти" с ниска до нулева обща култура и сходна интелигентност, оправдание днес нямаше. Да Топалова не е човекът за Локомотов Пловдив, но днес не загуби тя, а загубихме ние с вас, заради тях.
Феновете на Ботев, които днес са решили да спазят типично балканското клише за Нане и Вуте, и как не е важно да им е добре стига и конкуренцията за 16тото място да е толкова зле, са си прави. Самоче е редно всички да се замислим как през 2009 година феновете на 2та пловдивски отбора в елита се плюят едни други в борба да 15то място. Щом вие допуснахне една декада Митко да коли и беси на стадиона сте бунаци, а ние дето гледахме 8 години как се става за резил и успяхме да го повторим със завидна точност сме същите празни глави. Не е луд тоя дето яде баницата юнаци, луд е тоя дето го храни в устата и сам му я прави.

Потребителски аватар
LPFC_36
Контакти:

Мнениеот LPFC_36 » 22 сеп 2009 10:24

Fuzzman написа:Емоцията никога не е добър съветник. Никой от тук писалите, включително и аз, не е сигурен кой какво е искал или не е искал на терена. Даксон и да е искал, може да не са му дали. Може и да се е скрил като мишка. Кюмюрчето може и двойчица да е играл някаде, може и да не е. Галя Топалова днес не игра. Не тя изби с тяло 2 гола пред вратата на Локо Мз, а Илиев. Не тя пропусна още 3 гола, а нашите сладурани. И не тя пие до зори по пловдивските кръчми и припява на прибиране към квартири и хотели. Виновна е, че не си прецени възможностите и се хвърли в една игра дето иска хем пари, хем гръб а тя ги няма и двете. Виновна е, че остави отбора без никаква дисциплина и всеки се помисли за шеф. Виновна е и за назначаването на наставник, който не си е правил сам селекцията и не е водил подготовката. Но предполагам ще се съгласите с мен, че за всички тези неща някой услужливо я е посъветвал. Този човек или хора е редно да се разкрият и да си понесат заслужения гняв на половин Пловдив. Топалова ще си тръгне защото е захапала залък, дето не и е по мярка и изнемогва финансово и управленски, но който и да дойде "съветниците" ще са си там. Днес на стадиона се усети нещо, което аз не си спомням от 6-7 сезона, а именно отчаяние от абсолютното безсилие на футболистите на терена дори у хора за които съм смятал че са имунизирани към него. Трябва да се отбележи, че без Делибашич и без Писаров това е отборът записал 6та позиция миналия сезон, т.е. тези футболисти могат. А щом могат и не го правят, значи не искат. А щом не искат е редно незабавно да помолят за трансфер, ако някой луд с пари иска да си купи играчи без души. Днес на терена не загуби Галя Топалова, а загубиха 14 безлични човечета без желание за игра и без мотивация заради 2 или 3 заплати. На трибуните имаше 2000 души с много фантазия 2500 души и съм сигурен, че 15% от тях също чакат пари от шефовете си, но за тях неявяването на работа и неизпълнението мотивирано на професионалните задължения винаги води до дисциплинарно уволнение. За тези "футболисти" с ниска до нулева обща култура и сходна интелигентност, оправдание днес нямаше. Да Топалова не е човекът за Локомотов Пловдив, но днес не загуби тя, а загубихме ние с вас, заради тях.
Феновете на Ботев, които днес са решили да спазят типично балканското клише за Нане и Вуте, и как не е важно да им е добре стига и конкуренцията за 16тото място да е толкова зле, са си прави. Самоче е редно всички да се замислим как през 2009 година феновете на 2та пловдивски отбора в елита се плюят едни други в борба да 15то място. Щом вие допуснахне една декада Митко да коли и беси на стадиона сте бунаци, а ние дето гледахме 8 години как се става за резил и успяхме да го повторим със завидна точност сме същите празни глави. Не е луд тоя дето яде баницата юнаци, луд е тоя дето го храни в устата и сам му я прави.

Много точно казано! Най-лошото е, че за пръв път от много време футболисти на Локо Пд принудиха феновете си да ги освиркат! Ние по принцип сме търпеливи към изявите им, но това мина всякакви граници! И мерки трябва да се вземат! Имаме достатъчно юноши, на който не му се играе прав му път! Незаменими хора няма!
ФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM

Потребителски аватар
Lpfc_1936
Контакти:

Мнениеот Lpfc_1936 » 22 сеп 2009 13:05

Модератор ЛокоПД написа:
POPCORN написа:
tzloko написа:Какво е това не искаш да биеш дузпа? УЖАС !Ако така играем сме в Б група 100 %! Май и ние като ботевистите ще трябва да боикотираме отбора и така !След всяка загуба трябва като днес да сме всички на мрежата и да не ги пускаме !Това заслужават !

МОЛЯ МОДЕРАТОРИТЕ ДА НЕ ТРИЯТ ТЕМАТА !

е някой каза, че тоя където е би е искал да е бие , а не че звездата ви не искал :)

Не,просто Даксон е отказал.Даже и Чушката не разбра кво става.Цялата работа е,че не го пуснаха в Черноморец.

Как няма да откаже като е сложил 1000 лв на 2-ката!!! Кюмюра пък не иска да подписва нов договор .... кво да говорим повече - те повече от половината играха симулативно, с изключение на 2-ма 3-ма. Даксон повече не трябва да играе в този отбор, камо ли да бъде 2-ри капитан. Митко Илиев и той пълен т...ак - къв капитан е тоя ???? Според мен Мечето трябва да е капитан - единствено той е човека, който може да мотивира другите най-вече със сърцатата си игра!!!
ВИНАГИ С ВАС!!!

Върни се в “Локо Пловдив”