Анкета: Новият капитан на Левски!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Новият капитан на Левски!

Илиев
71
42%
Гаджев
38
22%
Карвальо
14
8%
Рамос
1
1%
Пинто
1
1%
Йовов
8
5%
Силва
2
1%
Димов
3
2%
Райков
23
13%
Друг (Кой?)
10
6%

Общо гласове: 171

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Re: Анкета: Новият капитан на Левски!

Мнениеот MainEventer » 20 мар 2013 15:53

Кой е правил тази анкета и кой по дяволите е Райков ?

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 20 мар 2013 15:54

Наказателен вот - Райков!

[offtopic]Има ли смисъл да предполагам, кой модератор е сложил тази тъпа анкета?[/offtopic]
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Lionheart
Контакти:

Мнениеот Lionheart » 20 мар 2013 16:27

През последната една година Левски е имал само един истински капитан и той се казва Пламен Илиев. Единствения, който не е наемник на който просто се плаща, за да тича, ами истински обича Левски. Спомняте си когато беше наказан, как беше сред феновете. Дори и в най-скапаните за клуба времена, имаше някакъв авторитет сред съотборниците си, макар и толкова млад. изключвам очевидните групички, които се заформиха и го изтласкаха.

С кой акъл Илианчо му взе лентата и я даде на този непрокопсаник Пелето? :evil: Гледам, че доста хора харесват този продажник и нещастник Гаджев. Засрамете се и помнете по-дълго от 1 месец. Няколко пъти той плюе върху честта и търпението ни. Какъв капитан може да бъде Глади Важев, който все е контра и е в очевидно трови обстановката в отбора?

Трябва да са олигофрени от т.нар. ръководство, ако мислят, че има по-достоен!

Потребителски аватар
hienizator
Контакти:

Мнениеот hienizator » 20 мар 2013 16:31

В Левски няма капитан ... нито един от сегашните играчи не е достоен да е капитан на Левски! Всеки си има трески за дялане и случки в годините,от които е видно че не става за тази отговорност! Като се сетя за състава,който имахме 94-та и 95-та година виждам поне 10 човека подходящи за капитан на отбора,играчи с характер и достойно представяне като за шампион на България,дори в отбора който имахме преди 6 години също имаше 4-5 достойни играчи заслужаващи лентата като Пелето несъмнено беше сред тях! Има една подробност свързана с Пелето,играта и хъса на това момче не са онези същите както преди 6 години,не знам причините за това,но е факт и в този момента той не е за капитан на Левски! Както има една приказка,за това че левскар се раждаш,а не се става е същото е и с капитаните,капитан не се става ... това ти е заложено ... игра ... характер ... постоянство!
По-добре да няма капитан в този отбор отколкото насила да правиш някого такъв! :idea:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 мар 2013 17:24

Дайте на мен лентата :oops: аз ще ги респектирам :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 20 мар 2013 17:29

само да вметна нещо свързано с темата.Може ли всеки от нас да си спомни как и кога дойде Пелето при нас.
Първо се скара с тренера си в Анортозис,който и да е бил този тренер,сея сума месеци в София и едно слънчево лято подписа договор с нас.
Та мисълта ми е ако Пелето беше читав в Анортозис нямаше да го изгонят.
Това което върши Пелето с Левски,с нас феновете е меко казано обидно.
Не съм го зачеркнал тотално ,но така не се прави и той най-добре го знае.
А между другото най-качествения ни чужденец-Рамос и той си тръгва след скандал от Кипър.
Връзка с Мъри няма да правя.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 20 мар 2013 17:32

Дайте на мен лентата :oops: аз ще ги респектирам .

Рали не знам кое ти е толкова смешно ама на 30 във 17 часа пак ще псуваме.
Повярвай ми много е важно на кого ще дадат лентата.
Ако Илиан е решил че може и без Владо точно в този момент нека я дадат на Пламен,в противен случай
не виждам как ще го накараме да играе.Всеки различен от Владо значи че Илиан няма да разчита на него,все пак в момента Владо е втори капитан
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 мар 2013 17:36

А кво да правя вече? Когато се тръшках и ревах за равенството с Локо София едва ли някой го е таковало ;) Когато знаех и дербито как ще свърши едва ли на някои от тия им е пукало какво им е било на хората. Докато не покажат, че те заслужават наистина синята фланелка и не видя да се раздават за мен те ще са едни мърдоходи!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 20 мар 2013 17:46

виждаш ли как си го осъзнала,когато им се скочи на тях за това какво правят на терена тогава ще се променим.
Защо винаги в нашия отбор виновник е тренера,какво направихме ние на примадоните които само се влачат на терена.
Илиан ли е виновен че не играят.Докато защитаваме тези лигли и псуваме само тренера така ще е .
На Рамос му паднала формата виновен Илиев,Пелето не може да ходи виновен Илиев,на ошя му се ражда дете пускат го една седмица той за благодаря вика болен съм,контузен съм,Владо го раздава кавалер на терена готов е и изкуствено дишане да направи на противника.
Е няма как да стане така-новите не са ни виновни,не ни е виновен и тренера само тези кукли докато не ги опердашим няма да стане.
Сега във Варна само как са го надървили не е истина-там загубата ни е вързана в кърпа.
LEVSKI_FOREVER

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 20 мар 2013 18:23

Илиев.
8-)
Левски завинаги в моето сърце![

Върни се в “Архив”