Черно море с нов капитан – Георги Илиев

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
more
Контакти:

Re: Черно море с нов капитан – Георги Илиев

Мнениеот more » 21 сеп 2009 22:22

Като лентата капитан на отбора не е ръката ти някои отнема ли ти правото на мнение или влияние в даден колектив?Това искам досега да разберете,нямам нищо против Алекс,но има и други играчи всеки със своя принос,а не само един да изтъква ще носил отбора на гърба си.В момента Алекс същия футбол ли играе както миналия сезон?
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Черно море с нов капитан – Георги Илиев

Мнениеот зеления » 22 сеп 2009 00:22

more написа:Като лентата капитан на отбора не е ръката ти някои отнема ли ти правото на мнение или влияние в даден колектив?Това искам досега да разберете,нямам нищо против Алекс,но има и други играчи всеки със своя принос,а не само един да изтъква ще носил отбора на гърба си.В момента Алекс същия футбол ли играе както миналия сезон?

Разбира се, че Алекс не играе със същото самочувствие както миналия сезон. Ти как смяташ, ще има ли футболист, дал толкова много за един отбор, да не му пука когато бъде оплют от шефа на фен клуба? Аз не вярвам. Чест му прави, че все още играе за нас. Алекс за това е голям. Ако аз бях на неговото място отдавна да съм далеч от Варна.
И пак казвам, реазбира се, че не се раздава така както миналата година. То си личи по играта и класирането на отбора. :idea: :idea: :idea:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”