sedem_!_dva написа:gacobacov2 написа:Ами на факсовете има номер откъде са изпратени, кой телефон и т.н. Но какво като го намерят? Ако е служител на ФК Анкара ще има какво да се направи, но ако не е няма какво. Насилието едва ли е начин за работа в цивилизована страна. Въпроса е да се направят необходимите поуки и в неделя Черноморец да бъде победен
BTW Полицията е счупила нарочно компа на СЗ за да не се види записа от охранителната камера, а осъдени са само 2-ма от всички арестувани. Няма ли снимки и друг материал за да бъдат най-после съдени побойниците? Цецо и при теб ли ще е като при руменчо плевенски?
В полицейската държава, каквато е България... няма да има никакви разкрития и логични обяснения... това за обърнати кофи и няколко счупени стъкла не са оправдание да се влиза в частна собственост и да се помиля всичко вътре.Ами нали видях как се държаха полицаите извън стадиона, не обикновените, а тези по-специалните... жандармеристи и то с момче на 16-17, всички видяхме и януари месец какъв произвол беше след протеста пред НС, какво гонене беше по Борисовата на мирни деца и хора... е няма по-смешна държава братче, а какво и стана с обяснението на полицията за смъртта на мъж в РПУ-то след протеста, а какво стана с обещанията да разкрият кой уж се е обадил за бомба, какво стана с обещанията на полицията да разкрият кой се опита да провали протеста и защо оставиха 30 човека уж да ритат по оградите и да се заканват без да направят нищо, а после смляха всичко живо... това са въпроси, които така и не беше даден отговор... нещата е ясно, че при Бойко са си същите.
В интерес на истината полицията се държи нормално на самите мачове. За парламента не знам ама все си мисля че там това с бомбата ги е стреснало. Така или иначе този протест нямаше да доведе до нио и така или иначе турско-комунистическото правителство падаше от власт след 6 месеца. Има според мен някакви определени проблеми - първо идването на хиляди селяни-полицаи от провинцията - това са полицаи които са виждали София на картичка и идват веднъж на 2 години за някое дерби предварително настроени среу публиката. Другия проблем са някакви шефове, които нареждат, но рано или късно ще уловят някоя кация с бити невинни деца и момичета и ще има уволнения. Но все пак сега се държат по-културно от 90-те примерно, когато влизаха в сектора за щяло и нещяло