Rivaldo10 написа:Eminem написа::lol: Много ми е интересно как така, хем Сина не печели мача, хем Скалата не запазва титлата...
Намесва се договора, нали имаше и някакъв куфар, който май служи за разкрасяване на муцуни. Поне да не беше от толкова тънка ламарина. Някой дебелак към 200+ кг, ако реши да пада върху него и ще заприлича на лист хартия.Кой се разкарваше с него, че не го знам и въпросният има ли друг мач на турнира?
Зиглър е с куфара, ама той е за другата титла. Като казваш за тънката ламарина- преди няколко седмица Зиглър пак нещо се хвалеше и викаше "Аз имам това" и показва куфара, а той целият смачкан. Направо си умрях от смях тогава.

...винаги когато има такъв облог се получава, то иначе няма смисъл от него...смисъл ако ХХХ печели сценаристите едва ли щяха да добавят това допълнително условие...но да видим...може някой да се намеси в полза на Леснар...
 ...винаги когато има такъв облог се получава, то иначе няма смисъл от него...смисъл ако ХХХ печели сценаристите едва ли щяха да добавят това допълнително условие...но да видим...може някой да се намеси в полза на Леснар...