Треньорите, я се стегнете малко. Чепкате се за глупости. Няма начин всички да мислим еднакво и това не е повод за каране във форума.
Успех Моряци !
СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: СПАМ
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Кирил Йорданов ни помогна преди години да останем не само в А група, а да не отидм директно във В група, аз за това съм му благодарен и както каза колегата по-горе, какво искате да направи кмета като в общинския съвет всичко решават гербаджии???Който и да е кмет сега, пак ни чака гербаджийската сопа!
ENGINEER STYLE
-
Инжинера написа:Кирил Йорданов ни помогна преди години да останем не само в А група, а да не отидм директно във В група, аз за това съм му благодарен и както каза колегата по-горе, какво искате да направи кмета като в общинския съвет всичко решават гербаджии???Който и да е кмет сега, пак ни чака гербаджийската сопа!
Ами преди гербаджии? Айде стига с вашите простотии!!! Във Варна ( и не само ) всичко се решава от ТИМ. Тук не говоря само за футбола, а по принцип. Така, че стига сте си мили ръцете с Герб! Не, че нямат множество вини, де.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
ralimavridov написа:greenpeak написа:По темата стадион Варна:
Ами не знам тогава защо нищо не се прави от тук насетне.
Отговор:

- ralimavridov
- Контакти:
Онзи ден говорих с Неделчо Михайлов и той ми каза,че строежа на Гагарин трябва да започне тази година и то всеки момент,но... 

-
Гочето1913 написа:ralimavridov написа:Онзи ден говорих с Неделчо Михайлов и той ми каза,че строежа на Гагарин трябва да започне тази година и то всеки момент,но...
Омръзна ми да ме лъжат , ако тази година започне строежа , аз ще съм трамвай! ТИМ да построят нещо , от което са на загуба?![]()
![]()
НЕ ВЯРВАМ!Уж трябваше да е готов 2011г. - ама? 2013 сме още е Гранд Каньон Стейдиъм!
![]()
Днес един ми каза , че е готов да си заложи апартамента, че няма да се построи стадиона , с всеки бил готов да се хване на бас , че няма да стане никога!
Ако започнат сериозно разследване на дейността на общината за последните 12 години ще стигнат и до ТИМ. Тогава нищо не се знае. Може и да им отнемат парцела на Юрито и тогава някой с малко повече морал може и да го построи.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- ralimavridov
- Контакти:
зеления написа:Гочето1913 написа:ralimavridov написа:Онзи ден говорих с Неделчо Михайлов и той ми каза,че строежа на Гагарин трябва да започне тази година и то всеки момент,но...
Омръзна ми да ме лъжат , ако тази година започне строежа , аз ще съм трамвай! ТИМ да построят нещо , от което са на загуба?![]()
![]()
НЕ ВЯРВАМ!Уж трябваше да е готов 2011г. - ама? 2013 сме още е Гранд Каньон Стейдиъм!
![]()
Днес един ми каза , че е готов да си заложи апартамента, че няма да се построи стадиона , с всеки бил готов да се хване на бас , че няма да стане никога!
Ако започнат сериозно разследване на дейността на общината за последните 12 години ще стигнат и до ТИМ. Тогава нищо не се знае. Може и да им отнемат парцела на Юрито и тогава някой с малко повече морал може и да го построи.
Може,може,ама само не знам кой ще се заеме с това разследване.