Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: Всекидневна около Левски.....
Тоше, Гари не си избира в кои мачове да играе, той иска да влезем в Европа и там също да блесне, за да го видят 

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: Относно Пелето
metodito написа:Бе никой ли не забеляза колко атаки спря Пелето в Бургас и в Пловдив. Да, муден е вече, но почти всяка атака, която е спрял е носила опасност. Какво става без него сега, а? Кой ще бъде върнат отзад? При Гонзо например двойката Гаджев/Грийн вършиха много работа. Днес имаме Прохазка, който не може да намери себе си и Гаджев, който е объркван от Илиан, който го мести вече на три различни позиции.
В Пловдив спрял атаки? Какво? И как ги спираше? С цената на нарушение и всяко второ беше за картон. Това ли ти е капитана? Това ли ти е капитана, който вместо да поведе отбора си го остави в най- важния момент? Мерси от такива капитани и "играчи". Предпочитам Прохазка пред него, момчето поне не се държи на терена като мърдоход и отнема доста топки, не му беше лесно на мястото на Мюлдер, то се виждаше, че се мъчи, но поне се раздаде и направи каквото можа.
- t0bl3ro_bg
ralka_levskarka написа:Тоше, Гари не си избира в кои мачове да играе, той иска да влезем в Европа и там също да блесне, за да го видят
И мен да ме вземат там и аз ще викам така "Това ми беше мечтата" дрън дрън.. иначе не говорех само за него. Много малко са чужденците като Бардон и Жо, които наистина са обичали отбора наистина.
ralka_levskarka написа:Тоше, Гари не си избира в кои мачове да играе, той иска да влезем в Европа и там също да блесне, за да го видят
Той само за това е в Левски, за да блесне в 2-3 мача и то точно тези, в които го следят. Добър е - няма спор.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Ако не беше гола му срещу Литекс, който си изработи сам, сега щяхме да си викаме, ами сега : ( резултата е 0:0, кво Ш прайм
Аз казах, на мен и срещу Ботев ми хареса, ама не може да се справи сам самичък, а другите сключили делвите и го чакат да направи чудо.

Аз казах, на мен и срещу Ботев ми хареса, ама не може да се справи сам самичък, а другите сключили делвите и го чакат да направи чудо.
Каквото и да си говорим Гари в момента е най-добрия в Левски от началото на втория дял. Тренира най-малко с отбора но мисля че е разбрал тактиката на Илиян най-добре.Това е покупката която ние чакахме много време.В това момче има много ама много футбол.Няма да се учудя някой ден ако го гледаме в Вишата на Англия или В Испания,само да не е в "Б" на Германия където Дембеле си замина.
[center]
[/center]

- metodito
- Контакти:
Re: Относно Пелето
ralka_levskarka написа:В Пловдив спрял атаки? Какво? И как ги спираше? С цената на нарушение и всяко второ беше за картон. Това ли ти е капитана? Това ли ти е капитана, който вместо да поведе отбора си го остави в най- важния момент? Мерси от такива капитани и "играчи". Предпочитам Прохазка пред него, момчето поне не се държи на терена като мърдоход и отнема доста топки, не му беше лесно на мястото на Мюлдер, то се виждаше, че се мъчи, но поне се раздаде и направи каквото можа.
Абсолютно съгласен за Прохито. Мисля, че има хляб в това момче, а за Пелето - с фал или не, спря поне две-три атаки при пловдивчани - ако не и повече всъщност. Не е важно как, а че го направи. Защото и с мача с Литекс, и в мача с Ботев можеха да ни качат съвсем спокойно на тройката и айде обратно. И за да не е повече вина имат Пламен, Мехмед и може би и Пелето. Той е муден и не може да подаде на три метра точен пас, обаче когато е един на един с някой топката минава, играча - не. Работата му е тази - разбивач - в буквален и преносен смисъл.
В Бургас той беше изтеглен назад, сам между защита и халфове - строго малоумна тактика ала Илиев. А с едни бързи крила и качествен таран на акулите, кво правихме? Пелето щеше да е в небрано лозе. Добре, че бургазлии са баби в момента...
ако това което си писал го мислиш значи май наистина никога не си играл футбол.
Еми така ги виждам аз поне нещата - преминал е за големия футбол, но не е виновен, че е в "Левски" той. Нито, че е капитан. Помага ли някой на Пелето? Гаджев - не. Прохито - не. Искам да кажа, че го съжалявам Пелето донякъде... А и хайде сега, той никога не е бил Боримиров или Грийн.
KoKu написа: Трима футболисти взимат заплати в размери на ЕДИН от Левски,и са доволни,не че тези в Левски не са. Но проблема е че нашите футболисти до сега през този сезон не са показали че ги заслужават и трябва малко да им се спрат финансите и да се усетят че така не се става шампион с тази игра.Така И какво излиза,в нашия отбор има високи и задоволителни заплати но няма резултати,това води до извода че в Левски имат много по-добри качества да не кажа най-добрите за работа.
Не знам колко са им заплатите, но още преди две години писах, че Левски трябва да спре да дава високи заплати и да се ограничи до 3-4 000 лева таван на човек. Големите пари трябва да са премиите - за титла, купа, влизане в групи на ЛЕ, ШЛ, определено количество точки там и т.н. Много съм наясно, че така не се прави в Европа, но тук не е Европа. Наясно съм, че може би 90 % от желаните играчи няма да дойдат, но останалите 10 %, които го направят ще си скъсат гъза, за да вземат големите мангизи. И сред цялостно ниската класа на първенството, това гарнирано с един качествен треньор, който може да получи повече пари, щото ще има ресурс, ще гарантира до голяма степен поне вътрешни успехи. Докато високата заплата у нас гарантира на едини гарч приличен доход срещу нищо неправене на терена
- ralka_levskarka
- Контакти:
Илиан Илиев привлече крило и опорен халф
Георги Стоичков и Стивън Петков се присъединиха към първия състав на Левски. Юношите на клуба от стадион „Георги Аспарухов“ са привикани от Илиан Илиев и е възможно още утре да играят в контролата със Славия, която ще стартира в 15 часа и „белите“ са домакини на спаринга.
Стоичков е опорен халф, но може да играе и като централен защитник. Стивън Петков пък е крило и дори има мач за „сините“ в А група срещу Калиакра Каварна.
Двамата и друг път са тренирали с първия тим на Левски, но в последно време се подготвяха с юношите на тима от „Герена“.
Това ако се окаже вярно, което пише в сайта крумовспорт ще е пълна подигравка с всички обичащи Левски.
Пишат, че Пелето бил помилван и ще е в групата за мача във Варна, остава ни да чакаме за да видим дали е истина, но то ще си проличи и на тренировките, ако тренира с другите е ясно, че написаното е вярно.
http://www.livesport.bg/Obrat-na-Gerena ... eto!-86191
Пишат, че Пелето бил помилван и ще е в групата за мача във Варна, остава ни да чакаме за да видим дали е истина, но то ще си проличи и на тренировките, ако тренира с другите е ясно, че написаното е вярно.
http://www.livesport.bg/Obrat-na-Gerena ... eto!-86191

- ralka_levskarka
- Контакти:
Стана ясно защо капитанът на Левски Станислав Ангелов бе отстранен от състава на тима за неопределено време. Както е известно, играчът с номер четири на "сините" разбра това малко преди вчерашната втора тренировка на отбора, когато Илиан Илиев му го съобщи пред всички при представянето на Даниел Боримиров, като спортен директор в съблекалнята на 26-кратните шампиони. Веднага след това Ангелов напусна бесен, след като разбра, че няма да тренира със своите съотборници.
Въпреки, че Илиев, Боримиров и Иво Тонев отказаха да кажат официално причината за отстраняването, а наставникът заяви, че тя не е слаба игра или съмнения, че е бойкотирал. Тогава бе намекнато, че санкцията е свързана с поведението на футболиста.
Ето и причината, заради която е изгонен Станислав Ангелов. На срещата с Монтана (0:0) Пелето бе заменен от Рене Михелич в 60-ата минута. Това не се понрави на 34-годишния полузащитник, който с остри реплики поискал обяснение от старши-треньора защо е сменен пред целия треньорски щаб.
Така, след като подаде оставка, която не бе приета и след това получи пълен картбланш до края на първенството, Илиев пожелал лично да го извади от състава. Варненският специалист е наясно, че ако бе оставил нещата без последствия, авторитетът му ще се срине съвсем в съблекалнята и няма да може да я овладее до края на сезона.
Специалистът споделил пред ръководството, че не е доволен от своя капитан и на моменти в тренировъчния процес и мачовете, когато прегаря, той се обръща остро към по-младите в отбора.
Даниел Боримиров пък заяви, че до второ нареждане Ангелов ще има на разположението треньор и масажист, като ще тренира индивидуално.