Да се включа и аз в темата! Подкрепям Жоро за Стойчо Стоев , аз да даже още пролетта каквах да го вземем! Щеше да ни докара сума ти играчи без пари! Ама ви е не и не! Когато говорих за Милен Василев , Том , Борислав Стойчев , вратаря Пейков , Брахими - всички ми се смяхте! И другите кандидати които предлагам са Яков Папарков и Недлчо Матушев! Двама работливи треньора!А от Гонзо нищо не става , това е един от най-слбите треньори в историята ни!
Относно ТИМ - вие осъзнавате ли, че ако спрат да дават пари ние спираме да съществуваме! Така че ние не трябва да ги гоним , а да ги убедим да дават пари за играчи и да инвестират повече в нашия отбор!
СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
Re: СПАМ
Жоре, ТИМ ако спрат да дават пари това е равносилно баща ти да спре да ти дава пари, какво правим тогава, кажи ми лесно ли ще намериш кой да ти дава за комарец примерно?Иначе за Стойчо Стоев сме на едно мнение - страхотен треньор!
ENGINEER STYLE
-
По темата стадион Варна:

-
Малките,морячета!Harlem Shake!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=inGd4JNrhXw&feature=player_embedded[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=inGd4JNrhXw&feature=player_embedded[/youtube]
- ralimavridov
- Контакти:
greenpeak написа:По темата стадион Варна:
Ами не знам тогава защо нищо не се прави от тук насетне.

Гочето1913 написа:Дотук са изхарчени 17 милиона лева за Проект Варна?
Точно така, ДУПКАТА НА ВАРНА е погълнала над 17-18 мил.лв. с ДДС.
Впечатление прави точка 4. СМР(СТРОИТЕЛНО-МОНТАЖНИ РАБОТИ) - 10,437 мил.лв. с ДДС. .
Защото ГЕРБ са на власт в общински съвет е пълно с гербаджии и без тяхно съгласие нищо не може да се реши колкото и да ви е крив вече бившия кмет, те го остраниха и вчера с огромно единодушие, сега ще правят каквото си поискат, какво им заповяда агент Буда, който мрази всичко варненско, айде честито.
Последна промяна от bez-nick на 20 мар 2013 11:37, променено общо 3 пъти.