особено първия за кучетата не е никак лош...винаги съм знаел,че аватарите и профила трябва да са от лявата страна...класика
Ъпгрейд и на форума?
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Бижутера
- Контакти:
Re: Ъпгрейд и на форума?
особено първия за кучетата не е никак лош...винаги съм знаел,че аватарите и профила трябва да са от лявата страна...класика
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- Pro-European
- Контакти:
Mike, може би си прав, че и техническите неща не трябва да се игнорират.
Mike в случая те вземам за гарант;) и във връзка с разговора ни давам малко офтопик - не откривам тема, в която да дам точно този пример.
Нещо много показателно: статия за българския президент и коментарите за него във в-к Дневник: заедно с Капитал това са вестниците на мислещите хора.
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2009/09/ ... omisar_da/
Статия за Българския президент, 99 коментара, мисля че няма нито един позитивен - всички коментари благопоучно си стоят, без от това да страда авторитета на вестника.
Коментари от рода - "пернишки лайн.р" и "Гоце да си изпие хапчетата" благопоучно си стоят, просто са оценени ниско и на практика са игнорирани.
Защо - защото интелигентните хора нямат нужда от някой да трие неадекватните и обидни мнения; те сами ги игнорират. И по още една причина - по-добре да останат 100 неадекватни мнения, отколкото да се изтрие едно разумно мнение по субективни причини!
Съжалявам за офтопика, мисля че беше важно.
Ако ми посочите подходяща тема, ще публикувам това мнение там.
Mike в случая те вземам за гарант;) и във връзка с разговора ни давам малко офтопик - не откривам тема, в която да дам точно този пример.
Нещо много показателно: статия за българския президент и коментарите за него във в-к Дневник: заедно с Капитал това са вестниците на мислещите хора.
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2009/09/ ... omisar_da/
Статия за Българския президент, 99 коментара, мисля че няма нито един позитивен - всички коментари благопоучно си стоят, без от това да страда авторитета на вестника.
Коментари от рода - "пернишки лайн.р" и "Гоце да си изпие хапчетата" благопоучно си стоят, просто са оценени ниско и на практика са игнорирани.
Защо - защото интелигентните хора нямат нужда от някой да трие неадекватните и обидни мнения; те сами ги игнорират. И по още една причина - по-добре да останат 100 неадекватни мнения, отколкото да се изтрие едно разумно мнение по субективни причини!
Съжалявам за офтопика, мисля че беше важно.
Ако ми посочите подходяща тема, ще публикувам това мнение там.
Авторът на темата: Ще спре ли..
Бижутера написа:я някой да даде някаква снимка да видя как изглежда тва IPB...смисъл линк към някакъв такъв форума
http://www.invisionboard.com/
Мисля, че това е нещо доста по-добро от сегашното.Друг е въпросът, че сегашният софтуер е подарък на Гонг, а те, като видни последователи на Борат.... що да не се възползват от келепира
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
[/quote]Кашчей написа:Друг е въпросът, че сегашният софтуер е подарък на Гонг, а те, като видни последователи на Борат.... що да не се възползват от келепира![]()
Приятелю, не ти прави чест, сам знаеш защо...
Модераторите не са ви враг!
- Бижутера
- Контакти:
stenly написа:Кашчей написа:Бижутера написа:Друг е въпросът, че сегашният софтуер е подарък на Гонг, а те, като видни последователи на Борат.... що да не се възползват от келепира![]()
Приятелю, не ти прави чест, сам знаеш защо...
Ама Стенли, тва го е казал Кашчей, а не аз, нещо си объркала цитатите
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!