Анкета: Кои момичета са по-секси? Пънк или готик метълки?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Eмо,пънк или готик металки кои момичета са най-секси?
Едно време, метълите и метълките бяха метъли, сега са позьори. Знаят 2 песни на Металика и си обличат техни суитчери. Пълна педерастия. Гледам ги вече младите "метъли" и "метълки" си правят косичките като кифли и кроасанчовци, но носят тениски на Guns 'n Roses. За каква метъл култура и субкултура говорим? Пълен смях. Да не говорим, че ако хванете някое 15-годишно "метълче" и го накарате да ви изброи 5 песни на групата, на която носи тениска, няма да може да го направи. Едно време, беше вярване в някакви идеали, беше бунт срещу чалгата, срещу педерастията и простотията, сега метъл=простотия и педерастия. Главно говоря за младото поколение.

Пиленце сладко

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Куцо, кьораво, сакато, женско ли е, то е злато и то душа носи и на него му се иска 

Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Re: Анкета: Кои момичета са по-секси? Пънк или готик метълки?
Абе Гошо от село и на магарицата отдава заслуженото ти чак снимки си постнал...
Автора май се е вкарал много лошо у филмъ

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

BadBoy написа:Куцо, кьораво, сакато, женско ли е, то е злато и то душа носи и на него му се иска
да знаех преди години за теб та да беше помогнал с една оценка по физика .. пфу късмет

къде е analbreaker-a да изкаже компетентно мнение 

kingofpop написа:Автора май се е вкарал много лошо у филмъ![]()
Е само чалгаджийки ли да гледаме?Тези поне слушат итинска музика,която не крадена от Сърбия.Имат познати емота,но пънкарки и готик метълки не съм виждал.Сигурно в София има.

[center]R.I.P[/center]
Изборът се свежда до "Ела с мен в пещерата да уплашим ламята" и "Не стреляй татко, аз съм"! Тези където сте ги изтипосали вече са "дали на късо" и освен да им начупиш електромерите за друго не стават! 

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

russia написа:Изборът се свежда до "Ела с мен в пещерата да уплашим ламята" и "Не стреляй татко, аз съм"! Тези където сте ги изтипосали вече са "дали на късо" и освен да им начупиш електромерите за друго не стават!
Aбе кой гласува за пънкарките?Другите мацки са по яко зловещи особено последната в латекса.Привлича ме и ме плаши едновременно.

[center]R.I.P[/center]
Върни се в “Игри и забавления”