Даниел Боримиров (Фен Тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Re: Даниел Боримиров (Фен Тема)

Мнениеот blue magic » 19 мар 2013 22:36

Проблемът на ЛЕВСКИ не е, че няма спортен директор. Проблемът, е че треньорът няма качествата да води ЛЕВСКИ. В този смисъл това назначение няма да се отрази особено.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 19 мар 2013 23:00

blue magic написа:Проблемът на ЛЕВСКИ не е, че няма спортен директор. Проблемът, е че треньорът няма качествата да води ЛЕВСКИ. В този смисъл това назначение няма да се отрази особено.

Много точно - всеки мач дали с първия , дали с последния , ги играе по един и същ начин.
А между нас казано :
Пред Шпайдела и Гочето бледнее.... ;)

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 19 мар 2013 23:03

Аз мога да повярвам на него за Тонев, Батков и другите си казах мнението-РАЗОЧАРОВАХТЕ МЕ-ВЕЧЕ НЕ ВИ ВЯРВАМ.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
krasimilkov
Контакти:

Мнениеот krasimilkov » 19 мар 2013 23:07

MainEventer написа:
Avanti_Ragazzi написа:За Борето написах горе вече кво е направил за Левски!

Само, че Боримиров не идва в Левски като футболист, а като директор. За директор се искат други неща.

Топки-най вече!!! ;)

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 20 мар 2013 11:47

Успех на Даниел Боримиров !

Потребителски аватар
KoKu
Контакти:

Мнениеот KoKu » 20 мар 2013 11:54

Според мен вече за Наско няма място в Левски. Не че не го искам,просто човек който сладко си говори на маса с "БОСА" на ЦФКА няма място в Левски.Това са моите принципи.А колкото до Дани мисля че ще вдигне клуба отново на крака.Може да по пляска малко мързела (НО) талантливия Гаджет :) и той да се размърда малкоо.

Успех на Боримиров
[center]Изображение[/center]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 20 мар 2013 12:36

Честно казано бях изненадан от избора на Боримиров . лично според мен имаше и по-печеливши ходове от този, но и този не е толкова зле.
Първо. Много хора пишат ,че Боримиров бил мъж под чехъл- не знам не съм запознат чак стакива подробности ;) . За мен Боримиров е много силен характер и определено всички ще усетят твърдата му ръка, някои вече ч усетиха. Смея да твърдя ,че ще рабори с по-твърда ръка дори от Сираков. както съм сигурен че изведнъж всички ще се разтичат като че ли живота им зависи от това и определено няма да има играчи ,които се разхождат по терена. Ако някой си мисли че може да се мърдосва се е объркал- чакат го доста неприятни моменти с Борето.
Второ. Не е някаква кой знае каква тайна , че Боримиров ,въпреки че не е особено интелигентен е единия от малкото фуболни хора в България ,който е на ти със съвременните методи на тренировка и релаксация. Не етайна ,че при предишния си престой футболистите на Левски вземаха медикаменти подобни на тези които вземат футболистите на Мюнхен 1860 и в крайна сметка станахме шампиони след като точно в преките мачове с конкурентите доминирахме без да имаме някакви кой знае колко качествени футболисти. След отстраняването му от клуба определено физическата форма на всички играчи падна драстично.
Трето. Боримиров е голям маниак на тема правилно хранене. Той самия беше един от най-добре подготвените физически футболисти в цялата история на българския футбол . Самия факт че игра до 38 годишна възраст на най-високото възможно ниво в българския футбол говори достатъчно.
Съвсем друг е въпроса ,че Боримиров направи и немалко глупости и поради това бях много изненадан от връщането му, но още едно доказателство, че Батков вече е никой в Левски.

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 20 мар 2013 13:10

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... bg5XysJ_90 бравооо е тва е човекът за вас
Изображение

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 20 мар 2013 13:35

No Pyro No Fun написа:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Vbg5XysJ_90 бравооо е тва е човекът за вас

ОбъркАл си рейса, пич - Перник е в другата посока :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

iliyan

Мнениеот iliyan » 20 мар 2013 20:54

Много му се радвате на влашчето :lol: Сега поне като се бие няма да е на детски мачове ;) И ще годават директно по ТВ7 ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Върни се в “Архив”