Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот ralka_levskarka » 19 мар 2013 20:31

bilyaletdinov написа:
ralka_levskarka написа:Ясно ми е, самата аз съм капитан на отбора си. Знам какви са задълженията на един капитан.

Викаш взела си им страха на съотборничките :lol:

Че и питаш :mrgreen: На Гаджев съм се метнала, обаче, като стане напечено и почвам да се нервя :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 19 мар 2013 20:33

bilyaletdinov написа:А за Бижутера - Мисля , че заслужава да изпратим по шампионски :!: Колкото и да ми е късал нервите тоя човек винаги ще му бъда благодарен за това , което направи !

Това ще го решат той и съотборниците му. Последният мач е със Славия, те ще решат пред колко зрители ще го изиграят. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 19 мар 2013 20:37

Rivaldo10 написа:Като го изгони Батков, беше казал, че само разкарвал ризките и нищо не вършел. Сега го взимат да спасява сезона, въобще събитията от последните години са меко казано странни и нелепи. Да видим какво ще стане, но и аз не съм голям оптимист.
Абе то и Батков и Мъри се плюха по медиите като за световно, а само преди няколко месеца си приказваха сладко в ложите на сектор А, на метри от мен.
Просто след всеки провал на Левски последваше уволнение и агент Тара си измиваше ръцете с уволнените, независимо виновни или не.
Но неговият глас вече не се чува толкова и всъщност считам за положително, че за пръв път не го отнася треньорът като единствен виновник, а тия, дето 90 минути гледат на терена мача без билет.

Колкото до Бижутера, сега го псуват някои хора, ама да не стане толкова зле след време, че да го търсят. :lol:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 19 мар 2013 20:41

Rivaldo10 написа:
фифи перото написа:
важно е!
Защото на един отбор му трябва лидер!
А ние точно това нямаме в момента.

Ние май нямаме от последната ни титла. Така става, когато се купуват по 13-4 играчи на година...

Така става, когато се назначават за треньори ,хора ,които или са първични като поведение, или хора, които са умозретелни и "неразбрани".
Треньорът е един вид "психолог".Той трябва да усети лидера.
В България това е голям проблем, не само във футбола.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 19 мар 2013 21:04

Браво на Илиев за решението да изгони Ангелов.За Рамос съм малко раздвоен.Важен играч е,нищо,че в последно време е в лоша форма.С Боримиров,дисциплината,ще се оправи и няма никой да си прави каквото иска.Сега да видим правилно ли не бе приета оставката на Илиан.Има 12 мача да се докаже,плюс купата ... аз си мисля,че ще се справи .
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 мар 2013 21:09

Stanislav_Ivanov написа:Браво на Илиев за решението да изгони Ангелов.За Рамос съм малко раздвоен.Важен играч е,нищо,че в последно време е в лоша форма.С Боримиров,дисциплината,ще се оправи и няма никой да си прави каквото иска.Сега да видим правилно ли не бе приета оставката на Илиан.Има 12 мача да се докаже,плюс купата ... аз си мисля,че ще се справи .

Бе ти хубаво мислиш, ама да видим...Тонев и Илиан отидоха на страхотен риск, и спечелят ли, ще се бетонират тотално и копче не можеш им каза! Не спечелят ли-губим всички! така станаха нещата, пък оттук нататък каквото сабя покаже!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 19 мар 2013 21:11

sin4ec написа:
Stanislav_Ivanov написа:Браво на Илиев за решението да изгони Ангелов.За Рамос съм малко раздвоен.Важен играч е,нищо,че в последно време е в лоша форма.С Боримиров,дисциплината,ще се оправи и няма никой да си прави каквото иска.Сега да видим правилно ли не бе приета оставката на Илиан.Има 12 мача да се докаже,плюс купата ... аз си мисля,че ще се справи .

Бе ти хубаво мислиш, ама да видим...Тонев и Илиан отидоха на страхотен риск, и спечелят ли, ще се бетонират тотално и копче не можеш им каза! Не спечелят ли-губим всички! така станаха нещата, пък оттук нататък каквото сабя покаже!

Те си поеха риска,тоест имат идея как да се оправят нещата според мен.Ако не бяха сигурни,Тонев нямаше да говори за титла.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 19 мар 2013 21:13

sin4ec написа: Бе ти хубаво мислиш, ама да видим...Тонев и Илиан отидоха на страхотен риск, и спечелят ли, ще се бетонират тотално и копче не можеш им каза! Не спечелят ли-губим всички! така станаха нещата, пък оттук нататък каквото сабя покаже!

За това трябва да подкрепим отбора и Илиан , всичко лошо остава в миналото пълна мобилизация за мача с Морето !
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 19 мар 2013 21:13

sin4ec написа:

Виж, дай да не драматизираме нещата.това е само един сезон от 100 години.
не можем да сменим собственика, затова ,ще чакаме.
Левски не е за един сезон както някои, или някои, или други ;)
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 мар 2013 21:30

Нищо не драматизираме, подкрепяме си отбора и това е! Забравяме лошото и гледаме напред! За Варна съм зает, но двата мача в Ловеч съм там, взимам си успокоителните в джоба и така:
Изображение
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”