Мнениеот sin4ec » 19 мар 2013 20:15
Днешните изявления и решения малко ме изненадаха. В положителен смисъл-първо, категорично клубът застана зад треньора, независимо от резултатите докрая. И му се даде пълната власт, друг въпрос е защо досега я е нямал. Второ- решителенудар по масата и двама изгонени от отбора, както и глоби за всички. И трето-Боиримиров застана твърдо и на моменти заплашително за всеки, който се мърдосва по терена и на тренировка. Четвърто-явните проблеми, които има в съблекалнята, си останаха там. Всичко това-добре!
Как обаче ще се промени стила и облика на отбора, на мен не ми е ясно.Аз исках Наско-дойде Борето, приемам го, такъв човек крещящо беше нужен в момента. Играчите ще се стегнат, в клуба нещата ще се успокоят и улегнат-и това е добре! Но как за две седмици футболистите ще разберат от треньора си това, което не разбраха за осем месеца-не знам. Оставам си със свито сърце, дали това е било вярното решение-ще видим скоро. Ако сините са различни и победят в Ловеч и Варна, значи е било правилно. Дори и да не победят-да играят футбол! Но подкараме ли пак Ганкиното, спасение няма. Нулева година.
Колкото до капитана, за мен той е ясен. А и вече е носил лентата.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]