Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот bilyaletdinov » 19 мар 2013 20:00

ralka_levskarka написа:Въобще не е на шега, просто (засмях се заради това, как го написах)мисля, че ще е той поради същите причини, за които и ти си написал. Отделно си мисля, че от началото на сезона той е най- стабилния в защитата.

Везалов има ли 10 мача за Левски въобще ? Меко казано ще е несериозно .. :oops: Няма да се учудя , ако фифи се окаже прав за Мюлдер , който за мен е същата трагедия , като Рамос от началото на полусезона , ама там нямаме никаква алтернатива .
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 мар 2013 20:03

bilyaletdinov написа:
ralka_levskarka написа:Въобще не е на шега, просто (засмях се заради това, как го написах)мисля, че ще е той поради същите причини, за които и ти си написал. Отделно си мисля, че от началото на сезона той е най- стабилния в защитата.

Везалов има ли 10 мача за Левски въобще ? Меко казано ще е несериозно .. :oops: Няма да се учудя , ако фифи се окаже прав за Мюлдер , който за мен е същата трагедия , като Рамос от началото на полусезона , ама там нямаме никаква алтернатива .

10 мача няма, но откакто е започнал полусезон и той играе няма помен, и от контузията, която имаше. Всичките му отигравания бяха на високо ниво, дори, когато беше притесняван от някой защитник той пак се справяше, няма грешно подаване и добре изнася топката. Че той Мюлдер грешеше повече :mrgreen: , иначе и той заслужаваше наказание, видно е, че откакто му вдигнаха заплатата - не играе.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 19 мар 2013 20:05

Чудя се, ако наистина чужденец сложи капитанската лента, няма ли на някого от родните 'убавци да му трепне нещо в душичката, да се замисли чия фланелка носи, по дяволите, за кой отбор играе.
Не мога да кажа, че идването на Боримиров ме впечатлява чак толкова много, но е някаква промяна в застиналия ни отбор.
Дано е за добро, до края на първенството има доста време, ще ми се да вярвам, че ще триумфираме накрая.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 19 мар 2013 20:07

фифи перото написа:Ще ви изненадам, но според мен трябва да я дадат на Мюлдер ;)

И този вариант си го помислих, дори беше с лентата, но не помня точно контролата. Все пак не мисля, че е разумно. Как би подвикнал на някого в отбора, когато нищо не играе. То ние сме с една камара чужденци, дори не знам на какъв език си говорят Мюлдер и Пинто (примерно) и от тази гледна точка не е от значение българин или чужденец, но все пак си мисля, че ще е Гаджев или Пламката. А Илиан Илиев е толкова страхлив, че не е за говорене. Днес пак обещава, че уж по-опитните няма да играя, ако не си заслужат. Юноши искали да налагат, но шанс забравят да им дадат. Вутов щял да прегори, как не прегоря Меси, като започнаха да го пускат на 16 и още стотици примери. Димов (ако не му бъркам името) уж за 4,5 години подписа, уж талант, но явно ще играе лятото в контролтие. Боримиров хубаво ще затяга дисциплината, но то това ще си е като изкачване на Еверест. Лятото не трябваше да се чудят как да ни спират, а да ни се молят да ги бием повече. Да усетят какво е на един фен на Левски, когато тези изреждаха (и продължават) по 10 резила на година...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 19 мар 2013 20:09

bilyaletdinov написа:

Дъсти е трагедия от началото на сезона , но е много по-добър футболист от ...как му беше името?
Според мен, ако в треньорският щаб има хора ,поне малко психолози ще направят точно това.
Ще го амбицира и ще заиграе както може. ;)
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 19 мар 2013 20:11

ralka_levskarka написа:10 мача няма, но откакто е започнал полусезон и той играе няма помен, и от контузията, която имаше. Всичките му отигравания бяха на високо ниво, дори, когато беше притесняван от някой защитник той пак се справяше, няма грешно подаване и добре изнася топката. Че той Мюлдер грешеше повече :mrgreen: , иначе и той заслужаваше наказание, видно е, че откакто му вдигнаха заплатата - не играе.

Нормално е да изпъква леко на фона на Милиев и Ели. Само не разбрах кой защитник го е притеснявал? Не е лош вариант, но когато заиграе редовно, че засега е контузен през повечето време.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 19 мар 2013 20:14

Rivaldo10 написа:
фифи перото написа:Ще ви изненадам, но според мен трябва да я дадат на Мюлдер ;)

И този вариант си го помислих, дори беше с лентата, но не помня точно контролата. Все пак не мисля, че е разумно. Как би подвикнал на някого в отбора, когато нищо не играе. То ние сме с една камара чужденци, дори не знам на какъв език си говорят Мюлдер и Пинто (примерно) и от тази гледна точка не е от значение българин или чужденец, но все пак си мисля, че ще е Гаджев или Пламката. А Илиан Илиев е толкова страхлив, че не е за говорене. Днес пак обещава, че уж по-опитните няма да играя, ако не си заслужат. Юноши искали да налагат, но шанс забравят да им дадат. Вутов щял да прегори, как не прегоря Меси, като започнаха да го пускат на 16 и още стотици примери. Димов (ако не му бъркам името) уж за 4,5 години подписа, уж талант, но явно ще играе лятото в контролтие. Боримиров хубаво ще затяга дисциплината, но то това ще си е като изкачване на Еверест. Лятото не трябваше да се чудят как да ни спират, а да ни се молят да ги бием повече. Да усетят какво е на един фен на Левски, когато тези изреждаха (и продължават) по 10 резила на година...

Пламен е лидер, но не е полеви играч.когато трябва да се "вдига" отбора, няма как да го направи.
Гаджев е леке.
Капитан трябва да е "куче"
Да гони и да "бие".
Не се сещам за друг с такива "параметри".
А от години с това се занимавам-работя с хора и с техните..амбиции ;)
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 мар 2013 20:15

Днешните изявления и решения малко ме изненадаха. В положителен смисъл-първо, категорично клубът застана зад треньора, независимо от резултатите докрая. И му се даде пълната власт, друг въпрос е защо досега я е нямал. Второ- решителенудар по масата и двама изгонени от отбора, както и глоби за всички. И трето-Боиримиров застана твърдо и на моменти заплашително за всеки, който се мърдосва по терена и на тренировка. Четвърто-явните проблеми, които има в съблекалнята, си останаха там. Всичко това-добре!
Как обаче ще се промени стила и облика на отбора, на мен не ми е ясно.Аз исках Наско-дойде Борето, приемам го, такъв човек крещящо беше нужен в момента. Играчите ще се стегнат, в клуба нещата ще се успокоят и улегнат-и това е добре! Но как за две седмици футболистите ще разберат от треньора си това, което не разбраха за осем месеца-не знам. Оставам си със свито сърце, дали това е било вярното решение-ще видим скоро. Ако сините са различни и победят в Ловеч и Варна, значи е било правилно. Дори и да не победят-да играят футбол! Но подкараме ли пак Ганкиното, спасение няма. Нулева година.
Колкото до капитана, за мен той е ясен. А и вече е носил лентата.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 19 мар 2013 20:18

Laetitia написа:Чудя се, ако наистина чужденец сложи капитанската лента, няма ли на някого от родните 'убавци да му трепне нещо в душичката, да се замисли чия фланелка носи, по дяволите, за кой отбор играе.
Не мога да кажа, че идването на Боримиров ме впечатлява чак толкова много, но е някаква промяна в застиналия ни отбор.
Дано е за добро, до края на първенството има доста време, ще ми се да вярвам, че ще триумфираме накрая.

Като го изгони Батков, беше казал, че само разкарвал ризките и нищо не вършел. Сега го взимат да спасява сезона, въобще събитията от последните години са меко казано странни и нелепи. Да видим какво ще стане, но и аз не съм голям оптимист.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 19 мар 2013 20:19

Абе забравихме Бижутера :mrgreen:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Левски”