Даниел Боримиров (Фен Тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Даниел Боримиров (Фен Тема)

Мнениеот PFC Litex » 19 мар 2013 15:18

Какви са очакванията ви в краткосрочен план, които Боримиров ще промени, което ще доведе до подобряване играта на отбора?
Изображение

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 19 мар 2013 15:26

PFC Litex написа:Какви са очакванията ви в краткосрочен план, които Боримиров ще промени, което ще доведе до подобряване играта на отбора?

Малко на журналист го докарваш с тоя въпрос. :) Ами на първо време да вкара дисциплина и да скръцне с зъби на "недосегаемите" в съблекалнята,защото е видно,че или Илиан не го прави и нямат никакъв респект от него.Като се има в предвид ,че доскоро с някои беше съотборник аз не съм оптимист,че може да се постигне ефект с това назначение,но Боримиров е доказан левскар и е дал много на Левски, и заслужава кредит на доверие от феновете.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

evj
Контакти:

Мнениеот evj » 19 мар 2013 15:44

СМЯХ<СМЯХ<СМЯХ,Събраха най големите мишки и 4ехлювци да ръководят ЛЕВСКИ примери няма да давам,защото ще доста грубо,НИЩО ДОБРО НЕ НИ О4АКВА

Потребителски аватар
vetchnia
Контакти:

Мнениеот vetchnia » 19 мар 2013 15:44

Браво, един човек, който със сигурност обича Левски!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 19 мар 2013 15:50

Иво Тонев като е видял Майкъла какви интервюта дава и е решил да отвърне на удара с назначаването на Боримиров.
:mrgreen:

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 мар 2013 16:04

Аз невиждам с какво Боримиров ще помогне отборът ни да придобие стил и играчите, с които разполагаме, да покажат качествата, които имат.

Ако е за едното надъхване ... Според мен проблемът в момента, не е психологически !
А си е чисто спортно-технически.
Съжалявам, ама ако един треньор не успее да накара играчите си да изпълняват тактическите му указания, значи той просто не става за тази професия !
Ако не е в това проблема, ако играчите изпълняват дословно това, което задава Илиан, значи, отново имаме проблем.
И то сериозен ...

Един директор, който и да е той, няма как да влияе спортно-технически на отбора.
Това си е работа на треньора/мениджъра.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 19 мар 2013 16:33

THE G.A.M.E написа:Аз не виждам с какво Боримиров ще помогне отборът ни да придобие стил и играчите, с които разполагаме, да покажат качествата, които имат. ....Един директор, който и да е той, няма как да влияе спортно-технически на отбора.
Това си е работа на треньора/мениджъра.

Директорът може да има безценна роля при селекцията на отбора - един Матиас Замер в "Байерн", например. По принцип спортният директор, конкретно в Германия, е доста важна и уважавана личност, с голямо влияние в клуба. Дано Борето успее да се справи - успех! :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 мар 2013 16:34

Син до гроб_ написа:
PFC Litex написа:Какви са очакванията ви в краткосрочен план, които Боримиров ще промени, което ще доведе до подобряване играта на отбора?

Малко на журналист го докарваш с тоя въпрос. :) Ами на първо време да вкара дисциплина и да скръцне с зъби на "недосегаемите" в съблекалнята,защото е видно,че или Илиан не го прави и нямат никакъв респект от него.Като се има в предвид ,че доскоро с някои беше съотборник аз не съм оптимист,че може да се постигне ефект с това назначение,но Боримиров е доказан левскар и е дал много на Левски, и заслужава кредит на доверие от феновете.

Когато Боримиров заемаше този пост в отбора имаше една много силна личност, която респектираше други, сега да видим Борето изцяло сам, как ще се справи, дано успее, защото лично аз не искам нашите отбори да приличат на посмешище.
Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 19 мар 2013 16:35

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 19 мар 2013 16:54

PFC Litex написа:
Син до гроб_ написа:

Когато Боримиров заемаше този пост в отбора имаше една много силна личност, която респектираше други, сега да видим Борето изцяло сам, как ще се справи, дано успее, защото лично аз не искам нашите отбори да приличат на посмешище.

Кокала ли визираш под силна личност? Да,той е непукист,но не му беше леко и на него, както казах той беше атакуван от свои и от чужди,а Борето ми се виждаше не толкова твърд и уверен,затова не съм голям оптимист,но сме длъжни,ние,сините фенове да му дадем кредит на доверие.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Върни се в “Архив”