Не ти говоря за последните 4-5 години, говоря за настоящия сезон. Победата ви над нас бе сигурно единствената ви радост. Останалото са скандали, простотии, треньорски смени, къркан и неадекватен Борисов, който едва си обръща езика пред медиите...Кировец написа:Laetitia написа:Вие Монтана я оставете, гледайте поне тоя месец да завършите с двойника на Спалети.
В Левски проблеми има, при това не са никак малко, ама при вас пък хептен нищо не върви, така че стига сте гледали в чуждата паница.
Е какво значи - "при вас нищо не върви"? Пишете нещо колкото да не заспите...Виж статистиката последните 4-5 години и тогава прави сравнения дали в ЦСКА нищо не върви или в Левски.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Левски.....
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Laetitia написа:Не ти говоря за последните 4-5 години, говоря за настоящия сезон. Победата ви над нас бе сигурно единствената ви радост. Останалото са скандали, простотии, треньорски смени, къркан и неадекватен Борисов, който едва си обръща езика пред медиите...Кировец написа:Laetitia написа:Вие Монтана я оставете, гледайте поне тоя месец да завършите с двойника на Спалети.
В Левски проблеми има, при това не са никак малко, ама при вас пък хептен нищо не върви, така че стига сте гледали в чуждата паница.
Е какво значи - "при вас нищо не върви"? Пишете нещо колкото да не заспите...Виж статистиката последните 4-5 години и тогава прави сравнения дали в ЦСКА нищо не върви или в Левски.
Щом ние имаме радост, ама сме много зле иначе, веднага те питам - каква е вашата радост и кое ви прави вас по-добре?
Ние сме Левски, това е изначалната ни радост.Кировец написа:Щом ние имаме радост, ама сме много зле иначе, веднага те питам - каква е вашата радост и кое ви прави вас по-добре?

Иначе сме в борбата за титлата, докато при вас шансът да се докопате до нея е по-малък от това Радуканов да се задържи при вас за по-дълъг период, разбирай поне 3 месеца.

Не ги отписвам, просто според мен за момента това са реалностите. Разбира се, аз съм субект, съответно мнението ми е субективно, с теб също е така.Кировец написа:Не се впрягам. Не се сърди, но е несериозно да отписваш останалите отбори като ЦСКА, Ботевъ и Литекс. Те също имат своята роля в първенството и както ти сама каза - точки се губят, всеки прави грешки.
Бъди здрава!
Жив и здрав!
-
На линия
Кировец написа:
Хахаха, И.Г.Р.А.Т.А. бързо на ветеринар!
Не ви харесва истината, ама това си е ваш проблем.
Не се нахвърляйте на вестителят, аз само съобщавам фактите ...
Извадете си главата от пясъка, щото победата над Тото Пловдив си беше най-нормалното нещо.
Като нищо скоро отново ще се озовете в дупката и ще си църкате пак простотиите ...

И това не е мое желание, а съвсем реална констатация...
THE G.A.M.E написа:Не ви харесва истината, ама това си е ваш проблем.
Не се нахвърляйте на вестителят, аз само съобщавам фактите ...
Фактите са хубаво нещо, ама сега нямам време да навлизам в подробности. Айде, до скоро!
tevez написа:http://www.sportal.bg/sportal_live_tv.php?str=4
най-големия си, мерси!
Пелето е изгонен от отбора временно! Рамос е с последно предупреждение.
А Гаджев кога?!?!?
А Гаджев кога?!?!?
"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
- modor
- Контакти:
turbogena написа:Пелето е изгонен от отбора временно! Рамос е с последно предупреждение.
А Гаджев кога?!?!?
До следващия спектакъл

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.