Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 мар 2013 11:14

onegavon написа:За да станат Ботев шампиони трябва да бият на Армията.

T'ва е най-логичното нещо ... Класи над вас са.

onegavon написа:Пара трябва да играе, всичко друго е вятър и мъгла.Въпросът е дали културистите и сие ще се бръкнат допълнително в тия смутни времена.Щото се разбра, че засега рубли няма да има , а пък ремонта трябва да се плаща.Бая пара ще хвръкне и по изборите.Така,че мамата си трака положението е натопорчено доста.

При нас положението е нормално ... Ти гледай при вас, да не се смени още един треньор до краят на настоящият Шампионат.
Че после ( лятото ) ... Пак иде време за лицензи ... Въобще невиждам за какво коментираш чуждият хол !?
При нас спора е, защо ЛЕД ТВ-то не е Сони, а Филипс ... При вас дилемата въобще е, дали ще имате ТВ. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 19 мар 2013 12:42

Ботев шампион е почти невъзможно да стане, но може да тресне ЦСКА като стой, та гледай.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 19 мар 2013 12:42

turbogena написа:
Кировец написа:
THE G.A.M.E написа:
onegavon написа:За да станат Ботев шампиони трябва да бият на Армията.

T'ва е най-логичното нещо ... Класи над вас са.

Хахаха, И.Г.Р.А.Т.А. бързо на ветеринар!

Много си е прав! Жълтурите са по-добър отбор от вас във всяко отношение. Плюс това имат и по-добър треньор.

Приятели, осъзнайте се. Не всеки отбор, който ви прави за смях с 3-4 минавания на центъра - две,от които са гол, е по-добър от ЦСКА.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 19 мар 2013 12:44

Laetitia написа:Ботев шампион е почти невъзможно да стане, но може да тресне ЦСКА като стой, та гледай.

Така мисля и аз. Шампиони няма как да станат този сезон ,но спокойно могат да бият всеки един отбор у нас.
"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 19 мар 2013 12:46

turbogena написа:
Laetitia написа:Ботев шампион е почти невъзможно да стане, но може да тресне ЦСКА като стой, та гледай.

Така мисля и аз. Шампиони няма как да станат този сезон ,но спокойно могат да бият всеки един отбор у нас.

Това ти мнение е доста по-реално от дръзкото "Жълтурите са по-добър отбор от вас(ЦСКА) във всяко отношение."

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 19 мар 2013 12:48

Кировец написа:
turbogena написа:

Това ти мнение е доста по-реално от дръзкото "Жълтурите са по-добър отбор от вас(ЦСКА) във всяко отношение."

Така смятам аз. Имат по-добър от вас. Само Иван Цветков е колкото половината ви отбор. Да не говорим за треньорите. Не ,че е невъзможно да ги биете ;) Битката за 3-то място определено ще е много жестока.
"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 19 мар 2013 13:07

turbogena написа:

То така си мислеха много хора и за Лудогорец, а после какво стана...
Никой не бива да се подценява. Все пак ми се струва, че не са толкова добре окомплектовани и сплотени като отбор, за да вземат и да направят изненадата.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 19 мар 2013 13:12

turbogena написа:
Кировец написа:
turbogena написа:

Така смятам аз. Имат по-добър от вас. Само Иван Цветков е колкото половината ви отбор. Да не говорим за треньорите. Не ,че е невъзможно да ги биете ;) Битката за 3-то място определено ще е много жестока.

Сигурно това вече го мислиш и за Монтана, заеби. :lol: Във футбола днешно време много изненади. Може и да ни бият, но вероятността е малка. колкото до битката за третото място - прав си - Левски, Литекс, ЦСКА, Ботевъ,Лудогорец.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 19 мар 2013 13:15

Вие Монтана я оставете, гледайте поне тоя месец да завършите с двойника на Спалети. :)
В Левски проблеми има, при това не са никак малко, ама при вас пък хептен нищо не върви, така че стига сте гледали в чуждата паница. :)
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 19 мар 2013 13:24

Laetitia написа:Вие Монтана я оставете, гледайте поне тоя месец да завършите с двойника на Спалети. :)
В Левски проблеми има, при това не са никак малко, ама при вас пък хептен нищо не върви, така че стига сте гледали в чуждата паница. :)

Е какво значи - "при вас нищо не върви"? Пишете нещо колкото да не заспите...Виж статистиката последните 4-5 години и тогава прави сравнения дали в ЦСКА нищо не върви или в Левски.

Върни се в “Левски”