Изграждането на новата Трибуна Бесика на Лаута

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mavri
Контакти:

Re: На Лаута започна събирането на подписи за новата трибуна

Мнениеот mavri » 19 мар 2013 10:46

крАСАВци написа:
mavri написа:да подкрепяш човек с много пари с подпис и страхотна идея.новаторство е факт

Вие, когато се подпсивате (ако някога сте го правили при положение, че повечето сигурно сте малолетни) не четете ли първо ПОД КАКВО СЕ ПОДПИСВАТЕ?!
Ние слагаме подписите си под това, че подкрепяме общата инициатива на Марешки и на феновете за направата на нова трибуна.
Нищо общо с политиката...колкото и да ви се иска на някои от вас.

нямам спомен да съм се подписвал на нещо което не съм прочел.нямам и спомен да съм подкрепял богаташ какво ще прави с парите си.а тази подкрепа ако е свързана и със заем към отбора в момента я узаконявате само

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 19 мар 2013 10:49

mavri написа:
крАСАВци написа:
mavri написа:да подкрепяш човек с много пари с подпис и страхотна идея.новаторство е факт

Вие, когато се подпсивате (ако някога сте го правили при положение, че повечето сигурно сте малолетни) не четете ли първо ПОД КАКВО СЕ ПОДПИСВАТЕ?!
Ние слагаме подписите си под това, че подкрепяме общата инициатива на Марешки и на феновете за направата на нова трибуна.

нямам спомен да съм се подписвал на нещо което не съм прочел.нямам и спомен да съм подкрепял богаташ какво ще прави с парите си.а тази подкрепа ако е свързана и със заем към отбора в момента я узаконявате само

Предлагам ти да дойдеш на Лаута и да прочетеш както всички останали под какво се подписваш.
Ти как предлагаш да се бутне стара и построи изцяло нова трибуна без да се дават пари?На държавата или общината да чакаме?
Стига вече глупости, разбира се че ще го подкрепим тоя богаташ.Щом е започнал тая инициатива значи ще го подкрепим.

Потребителски аватар
mavri
Контакти:

Мнениеот mavri » 19 мар 2013 10:56

крАСАВци написа:
mavri написа:
крАСАВци написа:

Предлагам ти да дойдеш на Лаута и да прочетеш както всички останали под какво се подписваш.
Ти как предлагаш да се бутне стара и построи изцяло нова трибуна без да се дават пари?На държавата или общината да чакаме?
Стига вече глупости, разбира се че ще го подкрепим тоя богаташ.Щом е започнал тая инициатива значи ще го подкрепим.

с марешки няма да стане то е ясно.имайте търпение и намерете собственик който има възможност и желание за да я направи.защото ако въобще започне ще ви притупа набързо и ще сте задлъжняли все повече към него и ставате непродаваеми.използвайте момента че иска де се махне сам щото после няма махане-изживял съм го с христолов.живея в лаута и ако направите стадиона и на мен ще ми е приятна гледката .щото сего стои едно разпадащо се недостроено съоръжение на което трабва много да си затвориш очите за да кажеш че е стадион

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 19 мар 2013 11:05

Времената в България са такива, че всичко замира и си заминава.Като изключим вас и Левски които имате напредък като КЛУБОВЕ и в базата и в отбора...то навсякъде другаде нещата са жив ташак.Няма кой да вземе клуб с 4 милиона задължения.Просто го няма тоя човек който ще се излъже.
Ти говориш за някой, който има план за бъдещето и иска да развива клуба, ако дойде такъв на Лаута то той влиза с 4 милиона още при стъпването си на стадиона.За какво говорим?
Както казах НИЩО НЕ ГУБИМ, ако подкрепим Марешки с тея подписи.Както и той нищо не печели.
И ако все пак се отметне...то си е за негова сметка... и за наша разбира се.

Потребителски аватар
mavri
Контакти:

Мнениеот mavri » 19 мар 2013 11:10

крАСАВци написа:Времената в България са такива, че всичко замира и си заминава.Като изключим вас и Левски които имате напредък като КЛУБОВЕ и в базата и в отбора...то навсякъде другаде нещата са жив ташак.Няма кой да вземе клуб с 4 милиона задължения.Просто го няма тоя човек който ще се излъже.
Ти говориш за някой, който има план за бъдещето и иска да развива клуба, ако дойде такъв на Лаута то той влиза с 4 милиона още при стъпването си на стадиона.За какво говорим?
Както казах НИЩО НЕ ГУБИМ, ако подкрепим Марешки с тея подписи.Както и той нищо не печели.
И ако все пак се отметне...то си е за негова сметка... и за наша разбира се.

има вече изпитана схема.фалит и на чисто.сега въпроса е дали ви стиска.изобщо не е страшно и срамно.все едно да се раведиш с жена си :) която вече не струва

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 19 мар 2013 11:19

mavri написа:има вече изпитана схема.фалит и на чисто.сега въпроса е дали ви стиска.изобщо не е страшно и срамно.все едно да се раведиш с жена си :) която вече не струва

Да закрият клуба, това значи че всичко приключва.

Във вашия случай вие се разведохте с жена си и се оженихте за курв@. (лиценза на Металик за да започнете от В група).

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Мнениеот отборът на Пловдив » 19 мар 2013 11:20

Забележете, че декларацията не публикувана още в спортал, блиц, гонг и нов спорт- най-жълтите сайтове, най-четените сайтове. Естествено, че е с цел. А тя е че тези жълти сайтове не искат да покажат ПОДКРЕПАТА НА ФЕНОВЕТЕ КЪМ МАРЕШКИ ЗА НАПРАВАТА НА ТРИБУНАТА, те постоянно си измислят конфликт м/у нас и Мрешки за да го изгонят и така ни подготвят за гроба. Мислете малко!
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Потребителски аватар
mavri
Контакти:

Мнениеот mavri » 19 мар 2013 11:25

крАСАВци написа:
mavri написа:има вече изпитана схема.фалит и на чисто.сега въпроса е дали ви стиска.изобщо не е страшно и срамно.все едно да се раведиш с жена си :) която вече не струва

Да закрият клуба, това значи че всичко приключва.

Във вашия случай вие се разведохте с жена си и се оженихте за курв@. (лиценза на Металик за да започнете от В група).

като решиш са говориш с някой от локото и се започват простотиите .курви мурви и т.н.Етова бил отбора на интелегенцията според вас.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 19 мар 2013 11:25

аве тои първо да вземе да плати на нап па после трибуната :lol:
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
tomatomov197
Контакти:

Мнениеот tomatomov197 » 19 мар 2013 11:31

Едните с лиценза на Металик , другите с лиценза на Велбъжд :)

Върни се в “Локо Пловдив”