Много мъка има по тази земя!
Буфер много си прост!
Извънредно: Иво Тонев:Даниел Боримиров се завръща
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Извънредно: Иво Тонев:Даниел Боримиров се завръща
Ами да, мисля че има шофьорска книжка доколкото си спомням издадена от МВР София.......MainEventer написа:Боримиров има ли някакъв лиценз ? Бил ли е някъде на обучение ?
zlatan написа:Искрените ми съмнения са , че става въпрос за уговорени мачове на най-високо ниво с участието лично на Батков и футболисти от отбора - твърди "участници".Уговорки, за да има интриги в шампионата и така наредени мачове , които да държат "напрежение" до края на шампионата.Вероятно има залози в азиатски букмейкъри , защото тези мачове доста странно не влизат в програмите на родния букмейкър "Еврофутбол".Това е част от схемата за "издръжка" и големите заплати в "грандовете".Това днес е пълен цирк!!!
Боримиров още на мача в неделя се гушкаше в централната ложа до Милиев.Явно всичко е предварително подготвено .За да има и някакви "последици" от резултата в мача , се взема "решението" да се върне Боримиров. Тоя к...т е толкова способен , че ви гарантирам- още много срам ще берем!!!Жалко , жалко , жалко...
Мисля , че е време за ПРОТЕСТИ!Ако можем да си върнем любимия отбор и да го отървем от лапите на тези алчни същества , които само и единствено се хранят от нашата любов...
ти наистина ли сега разбираш за това което си писал,колега.
БГ-е люпилня за черно тото-тези смени на тренери и прочие в ЦСКА,тези резултати в Лудогорец,но не искам да се задълбочавам щото червените пак ще се внедрят във форума да се плявят как сме се оправдавали.
не го разбирам сега , но никак не ми беше лесно да го напиша публично...и все се надявах ,че не съм прав!!!
-
аз се сещам само за една полза на тоя етап от Боримиров-благодарение на връзките си с хората на Таки, ще държи в страх и подчинение предполагаемите "троянски коне" и бойкотиращи лигли...нищо другп на тоя етап 

Никога няма да имаме нормално развиващи се и функциониращи клубове в България.
Хората на запад за спортни директори учат по 4-5 години, в момента Касиас и още двама от Реал не ги помня са във фаза на такова обучение, а у нас на тази длъжност се назначават всеки първи за който се сетят
Хората на запад за спортни директори учат по 4-5 години, в момента Касиас и още двама от Реал не ги помня са във фаза на такова обучение, а у нас на тази длъжност се назначават всеки първи за който се сетят
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
- neverbackdown
- Контакти:
пичове за какво черно тото говорите....моля ви мислете трезво , а за Боримиров мога да кажа , че се радвам за завръщането му за да покаже на Гаджев и Милиев къде се намират...На мен ми е интересно защо не се пусна в този мач Вутов или някой от братята Цоневи , а се пусна Йовов когото безкрайно уважавам , но не е за този мач.Та той не може да пробяга 200 метра на спринт...трябваше ли да махат Цветелин Тонев според вас ?!
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Както казва Рианчето!
Round and around and around and around we go!!!
Ей това мисля, за целата тая работа

Round and around and around and around we go!!!
Ей това мисля, за целата тая работа

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Иво Тонев ще затрие клуба както направи с любимото му локо.
veselinsk написа:Дедо Боре се завръща - това ясно! Въпроса е...ще си носи ли автомата?
Все пишете за автомат, та какво имате в предвид?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
-
BadBoy написа:veselinsk написа:Дедо Боре се завръща - това ясно! Въпроса е...ще си носи ли автомата?
Все пишете за автомат, та какво имате в предвид?
гледай тоя клип ,и ще разбереш