Саутхямптън - Ливърпул (16.03.2013 г. ,, 17:00 ч. )

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

leoric
Контакти:

Re: Саутхямптън - Ливърпул (16.03.13 г. ,, 17:00 ч. )

Мнениеот leoric » 18 мар 2013 21:45

Alonso_Massa написа:Ами типично в наш стил бием силен отбор и веднага след това падаме от слаб отбор. Този сезон аз искам да завършим просто на 6-то място за да може да играем в ЛЕ.

6-то място тази година не дава място в Европа, защото Суонзи спечели Карлинг, а един измежду Уигън и Милуол ще играе финал срещу отбор осигурил си класиране. Следователно, само 5-то място дава право на участие в Лига Европа. Иначе, не виждам какво се пените толкова. Този отбор разнебити шампиона на Англия, обърна Челси на Моста и измъкна Х от Арсенал. Не сме и загатнали с нищо, че имаме постоянство, че да се очакват поредица от победи. Няма я стабилността, все още. Ние 2 години нямахме 3 поредни победи в първенството, вие искате 9 до края на сезона. Няма как да стане. Оставете го да работи Роджърс, вижда се, че има идеи за играта, има я тактическата мисъл, има го и нюха към играта като цяло. С няколко трансфера в защита и в средата, нещата ще се наредят и ще видим по-добри игри през идния сезон. Трябва да го оставим да махне амбалажа от отбора, който с години ни дърпа назад. Визирам Шкъртел, Рейна, Карагър и Лукас. Поне половината от тях да се махнат, отборът ще потръгне. Имаме крещяща нужда от свежа кръв, от нови лица, които да дадат един нов облик на отбора. Народът е казал една хубава приказка, че със стари ******, нов бардак не се прави, така че имайте малко вяра.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 18 мар 2013 22:00

leoric написа:
Alonso_Massa написа:Ами типично в наш стил бием силен отбор и веднага след това падаме от слаб отбор. Този сезон аз искам да завършим просто на 6-то място за да може да играем в ЛЕ.

6-то място тази година не дава място в Европа, защото Суонзи спечели Карлинг, а един измежду Уигън и Милуол ще играе финал срещу отбор осигурил си класиране. Следователно, само 5-то място дава право на участие в Лига Европа. Иначе, не виждам какво се пените толкова. Този отбор разнебити шампиона на Англия, обърна Челси на Моста и измъкна Х от Арсенал. Не сме и загатнали с нищо, че имаме постоянство, че да се очакват поредица от победи. Няма я стабилността, все още. Ние 2 години нямахме 3 поредни победи в първенството, вие искате 9 до края на сезона. Няма как да стане. Оставете го да работи Роджърс, вижда се, че има идеи за играта, има я тактическата мисъл, има го и нюха към играта като цяло. С няколко трансфера в защита и в средата, нещата ще се наредят и ще видим по-добри игри през идния сезон. Трябва да го оставим да махне амбалажа от отбора, който с години ни дърпа назад. Визирам Шкъртел, Рейна, Карагър и Лукас. Поне половината от тях да се махнат, отборът ще потръгне. Имаме крещяща нужда от свежа кръв, от нови лица, които да дадат един нов облик на отбора. Народът е казал една хубава приказка, че със стари ******, нов бардак не се прави, така че имайте малко вяра.

Лукас ??? Ти сериозно ли не виждаш колко много прави в средата на терена въпреки, че се върна от контузия.....
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 18 мар 2013 22:10

Аз не знам ти какво виждаш, но Лукас е трагичен след контузията. Пази се, не влиза в единоборства, бърка пасове. Страх го е, защото още една контузия му слага почти край на кариерата. Нормално е, но да страда нашата халфова линия заради него, не ми се струва добре. Това, че няма алтернатива, не го прави феноменален играч. Аз съм сигурен, че с привличането на един дефанзивен халф, Лейва отива на пейката.

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 18 мар 2013 22:51

Той добре да маха амбалажа от отбора, ама и допринася доста стабило за него - Асаиди, Борини, че и Алън (с изключение на няколко мача в началото на сезона). Стигна се дотам, че почна да разчита на британските "дървета" доведени от Краля. Не знам, все се надявам да си е взел поука и със зимните попълнения той доказа, че това е донякъде така, но сега ще трябва да погледне малко и към защитата + деф. халф, защото както гласи една много вярна приказка - нападението печели мачове, а отбраната - шампионати. За нас това важи на 100% в момента.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 18 мар 2013 23:13

LFC1892 написа:Той добре да маха амбалажа от отбора, ама и допринася доста стабило за него - Асаиди, Борини, че и Алън (с изключение на няколко мача в началото на сезона). Стигна се дотам, че почна да разчита на британските "дървета" доведени от Краля. Не знам, все се надявам да си е взел поука и със зимните попълнения той доказа, че това е донякъде така, но сега ще трябва да погледне малко и към защитата + деф. халф, защото както гласи една много вярна приказка - нападението печели мачове, а отбраната - шампионати. За нас това важи на 100% в момента.

В Алън има адски много потенциал, не знам защо намесваш него. Асаиди и Борини струват около 15 млн. общо, а Керъл, Даунинг и Хендерсън колко струваха? Май като се замисля, "най-евтиния" от тримата хубавци струва повече от Асаиди и Борини.

Ти да си чувал за умора? Да си чувал за ротации? Май тия понятия ги няма в речника ти и гледаш да плюеш наляво и надясно, а раздаваш акъл на останалите как да се държат. Връщай се обратно в дупката, от която изпълзя... Повечето тук "фенове" на Краля се превърнаха в тази толкова дъвкана дума "хейтър" - когато за пръв път от няколко години насам виждам някакви наченки на красив, печеливш и резултатен футбол, "спецовете" се пръкнаха да дават акъл. Ами извинявай много, ама Негово Величество пръсна над 100 млн. за бездарни играчи, които Брендо се чуди как да натири под наем или при някой опашкар. Въпреки това сглоби що-годе приличен състав за над 30 млн. и пак говорим за някакви цели, свързани със зона Шампионска лига. Не се ли замисляш поне малко?

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 19 мар 2013 00:04

liverpool96 написа:
LFC1892 написа:Той добре да маха амбалажа от отбора, ама и допринася доста стабило за него - Асаиди, Борини, че и Алън (с изключение на няколко мача в началото на сезона). Стигна се дотам, че почна да разчита на британските "дървета" доведени от Краля. Не знам, все се надявам да си е взел поука и със зимните попълнения той доказа, че това е донякъде така, но сега ще трябва да погледне малко и към защитата + деф. халф, защото както гласи една много вярна приказка - нападението печели мачове, а отбраната - шампионати. За нас това важи на 100% в момента.

В Алън има адски много потенциал, не знам защо намесваш него. Асаиди и Борини струват около 15 млн. общо, а Керъл, Даунинг и Хендерсън колко струваха? Май като се замисля, "най-евтиния" от тримата хубавци струва повече от Асаиди и Борини.

Ти да си чувал за умора? Да си чувал за ротации? Май тия понятия ги няма в речника ти и гледаш да плюеш наляво и надясно, а раздаваш акъл на останалите как да се държат. Връщай се обратно в дупката, от която изпълзя... Повечето тук "фенове" на Краля се превърнаха в тази толкова дъвкана дума "хейтър" - когато за пръв път от няколко години насам виждам някакви наченки на красив, печеливш и резултатен футбол, "спецовете" се пръкнаха да дават акъл. Ами извинявай много, ама Негово Величество пръсна над 100 млн. за бездарни играчи, които Брендо се чуди как да натири под наем или при някой опашкар. Въпреки това сглоби що-годе приличен състав за над 30 млн. и пак говорим за някакви цели, свързани със зона Шампионска лига. Не се ли замисляш поне малко?

По-спокойно е, малък. Никой нищо не хейтва. Аз лично съм против смяна на Роджърс към този момент, защото тази смяна на треньори през сезон до нищо добро няма да довееде. Бях против махането и на Далглиш. Не съм фен нито на БР, нито на КК, а на Ливърпул. Ти ако си фен на Роджърс, не ме бъркай с теб.
Отчетох факта, че трансферната политика на Роджърс до момента също не е цветуща, както колегата преди мен го изкарваше, но и отчитам подобрението през зимния трансферен прозорец спрямо летния. Дано следващия е по-добре и от предишния, но съм и наясно, че с трици маймуни не се ловят.
А впрочем дръвцето Даунинг е един от най-постоянните ни играчи напоследък, а Хендо е класи над Алън, който освен да подава назад и настрани, друго не съм видял от него. Дано поне върне играта си от началото на сезона, защото иначе и Суонси няма да си го искат обратно.
Айде лека, и пак казвам, по-спокойно, защото се бъркаш доста относно мен.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 19 мар 2013 07:51

Само да спомена че от Ноември Алън играе с болки в рамото и в най-скоро време трябва да го оперират. Това обяснява слабата му игра след началото на сезона. Борини пък не успя да се докаже с тези контузии, така че е рано и за него да се говори. А за Айсаиди не знам защо я отваряте тази тема. Той струваше на отбора едва 3 милиона, а заплатата му е по-ниска от на Стърлинг. Така че още е рано да се говори за нещо кой знае какво. Пък и миналата година на Кени играчите бяха под всякаква критика, а сега започнаха да разкриват потенциала си. Същото може да се случи и с летните трансфери на Роджърс, защото потенциал в играчите има! Въпроса е да се пазят от контузии! Пък и са прекалено млади още така че има на къде да се подобряват нещата! ;)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 19 мар 2013 10:15

Аз амбалажа не го разделям на тоя и на оня. Амбалажът си е амбалаж, независимо от кого е. Пълнеж и то доста скъпо струващ. Пълнеж има от времето на Рафа - Шкъртел, Рейна, Лукас. Има и от Далглиш - Коня, Даунинг, Хендерсън. Има и от БР - Асайди, Борини, Алън. Всички тези са изключително слаби футболисти, които не стават за нищо повече, освен резерви и запълване на дупки. Лошото е, че в този отбор, единствените класни играчи са Джонсън,Агер, Енрике, Джерард, Суарез. За Коутиньо и Стъридж нямам мнение още, защото трябва да изиграят още мачове. Според вас, това достатъчно ли е като добри играчи за място в топ 4? Проблемите не са от днеска и от вчера, но някои платиха за боклуци двойно и тройно.

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 19 мар 2013 10:52

leoric написа:Аз амбалажа не го разделям на тоя и на оня. Амбалажът си е амбалаж, независимо от кого е. Пълнеж и то доста скъпо струващ. Пълнеж има от времето на Рафа - Шкъртел, Рейна, Лукас. Има и от Далглиш - Коня, Даунинг, Хендерсън. Има и от БР - Асайди, Борини, Алън. Всички тези са изключително слаби футболисти, които не стават за нищо повече, освен резерви и запълване на дупки. Лошото е, че в този отбор, единствените класни играчи са Джонсън,Агер, Енрике, Джерард, Суарез. За Коутиньо и Стъридж нямам мнение още, защото трябва да изиграят още мачове. Според вас, това достатъчно ли е като добри играчи за място в топ 4? Проблемите не са от днеска и от вчера, но някои платиха за боклуци двойно и тройно.

Разбрахме се тогава. Съгласен съм с повечето неща като изключим, че Лукас преди контузията беше доста стабилен, Рейна също сме виждали какво може, но беше изпаднал в някаква дупка и все пак в последните мачове се справи доста добре, а в Хендерсън има доста потенциал и не трябва все още да го разкарваме според мен. Но без поне 3-4 класни попълнения, влизането в топ 4 и класиране за ШЛ през следващия сезон остава мираж.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 19 мар 2013 12:49

искам да ви кажа няколко думи на всички разбирачи тука които величаят треньор като БР вие сте толкова ограничени в своето мислене че виждате само нещата които се виждат с просто око нещата които всеки вижда постоянно цяла година пишете едно и също нещо като добавяте думи които току що сте научили и си мислите че това прави вашия коментар по различен от предния нагледахме се на това колко милиона е дал Далглиш и колко "слаби" играчи е взел само искам да ви споделя логиката на всички трансфери на Кени и на БР:
Анди Керъл: беше на едно от първите места за голмайстори преди да бъде привлечен на Анфийлд смятан за новия Алан Шиирър
Джордън Хендерсън: спряган за един от най талантливите играчи от младежите на Англия
Стюард Даунинг: играч, който когато К.Р беше във ВЛ може би бе единствения, който се доближаваше до класата му носеше на гърба си Мидълсбро
Чарли Адам: носещ на гърба си Блякпул като вземаше участие не само в половината голове на отбора, но и атака без негово участие нямаше
Хосе Енрике: най-добрият бек в отбора на Нюкясъл
Ето я логиката за трансфери на Кени Далгиш а на въпроса защо точно тези а не Агуеро и прочие сами можете да си отговорите Ливърпул отдавна не е фактор за големи играчи заради куп проблеми за това Кени привлече такива имена имена които искат да играят за отбора

Трансферите на БР:
Джо Алан: бивш футболист на БР в Суонси единствената причина да бъде привлечен нито е по класен от Лукас нито от Джерард нито от Хендерсън нито от Чарли Адам с които отбора разполагаше
Фабио Борини: пълен анонимник играещ за Рома бивш играч на БР нито по добър от Керъл нито от Суарес нито от Стърлинг играчи които отбора имаше
Даниел Стъридж: талантлив млад играч един от големите таланти на Англия тотална резерва в отбора на Челси
Фелипе Котиньо: младеж от отбора на Интер даден под наем в не толкова добър отбор в ПД Испания да последните 2ма са добри попълнения но самият факт, че вие искате играчи като Агуеро Азар Снайдер Мата Балотели и т.н и тези играчи са били съотборници на нашите момчета и заради тях са били резерви сами си правете изводите в класите им.
Това са фактите и ми кажете кой има по добрата логика за трансфери Кени Далглиш или БР изкарвате нещата така че сякаш дори втория е много по добрия от двамата но истината е една в момента Ливърпул по стил се доближава много повече до стила на Кени от преди една година отколкото да е надградил от стила си в началото на този сезон
За повечето от вас думата късмет изобщо не ви е в главата а точно описанието на картината при Кени беше тоталната липса на късмет. И за финал вече можете да си направите справка и да сравните Кени с БР
Кени Далглиш: Купа на Лигата; Финал за купата на футболната асоциация 8 позиция във ВЛ
Брендън Роджърс: При най-добрия случай 5та позиция във ВЛ дори и 4та да е за предпочитане е да виждаш трофеи защото какъв е смисъла за участие във ШЛ през следващия сезон след като тя няма да бъде спечелена ?!

Върни се в “Ливърпул”