Извънредно: Иво Тонев:Даниел Боримиров се завръща

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

СИН_ИМПЕРАТОР

Re: Извънредно: Иво Тонев:Даниел Боримиров се завръща

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 18 мар 2013 21:39

но наистина точно преди мача с Черно море да върнеш Боримиров, с което допълнително да мотивираш Гонзо тъй като знаем за омразата между двамата...пък и Гонзо има едни "троянски коне" в отбора....абе май-май пак ще играем за Лудогорец ми се струва :lol:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 18 мар 2013 21:40

СИН_ИМПЕРАТОР написа:
Red_Neck написа:Да ви е честит "Борето"!
Свършиха ли се читавите интелигентни левскари, че хора като Гонзо и Боримиров да бъдат назначавани за спортно-технически директори?
Ще берете ядове! - очаквам скандали и напрежение.

Боримиров вече беше директор, и с него станахме шампиони, не знам как реши че ще има "скандали и напрежение" :lol:

Нещо ти е много къса паметта .... или от скоро гледаш футбол.
Боримиров има коефицент на интелигентност на скопена болонка и за мен е ПЕРФЕКТЕН за този пост в Левски :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 18 мар 2013 21:41

"Един литературен герой не ме пуска на стадиона", заяви легендата на Левски по адрес на Тодор Батков
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 18 мар 2013 21:41

Единственото,което искам да кажа е ,че и без треньор можем.Ония 22 Пут...и да се стягат,защото нито един не заслужава да носи синята фланелка.Помяри.И Иво Тонев ми се хвали само с тия глоби да им спре две заплати и да останат само на премиите ,които ще си заработят.Нещастници!!!
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 18 мар 2013 21:42

sslevski написа:Срам ме е ,че съм фен на такъв отбор.Бай Ганьо вече прекали,но тъй като голяма част от сектор Б са купени вече предполагам,че няма да има никаква гласност.И без това Гугутката явно е щъркел и го няма никакъв докато не дойде пролет и това ми било лидер.Писна ми да подкрепям хора,които не милеят за Левски.
Аз казвам БАСТА.

Мен пък ме е срам, че има такива фенове като теб, които не разбраха, че сменяйки всеки треньор на първата година от договора няма как да се спечели нито титла, нито купа. :evil:

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 18 мар 2013 21:43

Неееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее!!!!!
Тази глупост обаче преля чашата!...
Днес писах , че ако не приемат оставката на Илиев , значи всичко е ФАРС и ЧЕРНО ТОТО!!!
Уви явно е точно така.
Искрените ми съмнения са , че става въпрос за уговорени мачове на най-високо ниво с участието лично на Батков и футболисти от отбора - твърди "участници".Уговорки, за да има интриги в шампионата и така наредени мачове , които да държат "напрежение" до края на шампионата.Вероятно има залози в азиатски букмейкъри , защото тези мачове доста странно не влизат в програмите на родния букмейкър "Еврофутбол".Това е част от схемата за "издръжка" и големите заплати в "грандовете".Това днес е пълен цирк!!!
Боримиров още на мача в неделя се гушкаше в централната ложа до Милиев.Явно всичко е предварително подготвено .За да има и някакви "последици" от резултата в мача , се взема "решението" да се върне Боримиров. Тоя к...т е толкова способен , че ви гарантирам- още много срам ще берем!!!Жалко , жалко , жалко...
Мисля , че е време за ПРОТЕСТИ!Ако можем да си върнем любимия отбор и да го отървем от лапите на тези алчни същества , които само и единствено се хранят от нашата любов...

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 18 мар 2013 21:45

Red_Neck написа:
СИН_ИМПЕРАТОР написа:
Red_Neck написа:Да ви е честит "Борето"!
Свършиха ли се читавите интелигентни левскари, че хора като Гонзо и Боримиров да бъдат назначавани за спортно-технически директори?
Ще берете ядове! - очаквам скандали и напрежение.

Боримиров вече беше директор, и с него станахме шампиони, не знам как реши че ще има "скандали и напрежение" :lol:

Нещо ти е много къса паметта .... или от скоро гледаш футбол.
Боримиров има коефицент на интелигентност на скопена болонка и за мен е ПЕРФЕКТЕН за този пост в Левски :)

не ми е къса паметта изобщо- 2009 година с Боримиров директор и Кокъла треньор, станахме шампиони.Щом сме станали шампиони,значи си е свършил работата.Не ме интересува какво му е IQ-то, той и дядо Пенчо е умен колкото на едно малко агънце майка му, ама е треньор на 20-ти век нали :lol: ...и Стоичков не е завършил Харвард, и Любо Пенев не е професор и има десет думи в речника, но се справя добре в занаята ;)

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 18 мар 2013 21:48

това с глобите няма да "издържи" ама грам. По простата причина, че всеки играч си има договор и личния му мениджър веднага ще сезира УЕФА или ФИФА. Така, че или да вземат да освободят "издънките" от отбора и налагат децата (майната им на титлата и купата) или да се приготвят за още "подвизи от сините звезди" ;)
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

vayk
Контакти:

Мнениеот vayk » 18 мар 2013 21:48

Това ли е имал предвид Иво Тонев за "другите начини"? Шуреят на наркобоса? Да не би да разчита на отломките от бригадата на Таки - Младежа, Исуса, Сашо Пацов и другите наркоотрепки?

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 18 мар 2013 21:49

Само ви замазват очите, Боримиров ще играе нещо подобно на Коща в ЦСКА - ще е буфер който да изгърми при нужда за да отклони напрежението от собственика и играчите! Проблема в Левски е в Илиян Илиев който е слаб треньор и футболисчета като Йовов, Гаджев, Милиев и пр. който са лигави смешници и само тровят атмосферата! Иво Тонев си е измамник и него го интересува далаверата, това трябва отдавна да сте го разбрали, затова не му вярвайте! Решението е да сложите истински треньор като Грозданов или Гочето, да му се даде пълната власт, да се разкарат хората на хранилка в клуба и да започнете да си налагате юношите защото имате доста таланти и е грях да ги пренебрегвате!

Върни се в “Архив”