Извънредно: Иво Тонев:Даниел Боримиров се завръща

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Извънредно: Иво Тонев:Даниел Боримиров се завръща

Мнениеот sslevski » 18 мар 2013 21:22

Това вече е голяма глупост!!!Заприличахме на един друг отбор,който ги сменя вече лидерите доста години и никакъв резултат.Явно и в любимия Левски се задава същото с разлика,че ще имаме стадион,което едва ли грее някой.Каквото и да кажа ще е малко.
Последна промяна от sslevski на 18 мар 2013 21:31, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Re: Извънредно: Иво Тонев:Даниел Боримиров се завръща

Мнениеот джони » 18 мар 2013 21:25

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Vbg5XysJ_90[/youtube]

Потребителски аватар
lorda1234
Контакти:

Мнениеот lorda1234 » 18 мар 2013 21:27

джони написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Vbg5XysJ_90[/youtube]

И аз се сетих за това първо :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 18 мар 2013 21:28

Боримиров се връща по желание на Илиан..........След като Илиан не може да ги мотивира да играят , хората които той е селектирал , с какво ще помогне Боримиров.

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 18 мар 2013 21:28

Срам ме е ,че съм фен на такъв отбор.Бай Ганьо вече прекали,но тъй като голяма част от сектор Б са купени вече предполагам,че няма да има никаква гласност.И без това Гугутката явно е щъркел и го няма никакъв докато не дойде пролет и това ми било лидер.Писна ми да подкрепям хора,които не милеят за Левски.
Аз казвам БАСТА.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 18 мар 2013 21:28

Да ви е честит "Борето"!
Свършиха ли се читавите интелигентни левскари, че хора като Гонзо и Боримиров да бъдат назначавани за спортно-технически директори?
Ще берете ядове! - очаквам скандали и напрежение.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 18 мар 2013 21:36

Red_Neck написа:Да ви е честит "Борето"!
Свършиха ли се читавите интелигентни левскари, че хора като Гонзо и Боримиров да бъдат назначавани за спортно-технически директори?
Ще берете ядове! - очаквам скандали и напрежение.

Боримиров вече беше директор, и с него станахме шампиони, не знам как реши че ще има "скандали и напрежение" :lol:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 18 мар 2013 21:37

Тонев директно в Пред банята потвърди - Илиан е поискал Боримиров.
Тонев му го дава и Илиан изкарва сезона докрай "независимо от резултатите"!

..... закривай!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 18 мар 2013 21:37

Боримиров за Батков
"Ще го кажа така - убий глупака с мълчание. Не искам да коментирам този човек, той отдавна е приключил за мен. Наговори толкова глупости по мой адрес. Явно напрежението и безпаричието, което го мъчи, се отразяват зле. Да спре да говори по мой адрес, а да каже защо не е платил на момчетата премиите от Лига Европа и ги мъчи толкова време. Не случайно с този човек отборът не върви. Как да правиш отбор и политика с такъв като него? Никак не се учудвам, че клубът няма успехи в последно време.

Как да проваля трансфера? Няма логика. Двата клуба се разбират за цената, а Гара не искаше да подпише. Аз какво мога да направя, какъв съм аз? Моля, не ми замесвайте името! Батков изрече една лъжа, сигурен съм, че тя няма да му е последната", коментира синята легенда пред нашата медия.

Легендата на Левски и бивш спортен-директор в клуба Даниел Боримиров разкри пред столичен ежедневник някои много интересни факти от работата си на "Герена". Борето отговори на нападките по негов адрес от страна на собственика на клуба Тодор Батков, като заяви, че адвокатът е сътворил куп лъжи, сложил е черен печат на Левски, измислил си е "Казанската афера", излъгал е Мъри Стоилов и Наско Сираков, провалил е контрола с Вердер (Бремен) и е осуетил привличането на играчи като Иван Стоянов, Коста Янев, че дори и Валери Божинов в клуба. "Вече ми писна от глупостите на Батков. Тоя е за психиатрията. Нищо чудно, ако го нападнат извънземни да обвини мен за това. Батков сложи черен печат на Левски навръх 95-ата годишнина на клуба. Направи го както само той може с "Казанската афера" и куп лъжи. Първо излъга Мъри и Наско, че ще ги остави да работят и дори измисли "План 2009". Два дни след това ги изгони. После излъга германския шампион Вердер и немската футболна лига за някакви си 60 хил. евро. Излъга и Краси Балъков, с който се бяха разбрали да поеме Левски и после не му вдигаше телефона. Само няколко дни след като каза, че Емо Велев е непоклатим на поста си, излъга и него. Той каза това след първия мач със Санта Хулия, а веднага след втория уволни Кокала. Това са само част от лъжите на Батков, а да не говорим колко пъти ме е лъгал и лично мен", изригна Боримиров.

Батков за Боримиров

Тодор Батков атакува бившия спортен директор на “сините” Даниел Боримиров и брата на съпругата му Христофорос Аманатидис-Таки, издирван за разпространение на кокаин в София.

Адвокатът първо скочи за контролата с “Вердер” миналата година: “Има логика гранд да вземе всички приходи от мача, но не и да му плащаме. Не съм тъпак и си направих сметката. Казах да не се подписва, а договорът беше подписан от същия този хубостник! За да му запазя авторитета, почнах да изпълнявам този договор.”

И още: “Знаете ли, че по моя преценка като юрист нито Рашид Тиберканин, нито Юсеф Рабех трябва да имат проблем с побоя над таксиметровите шофьори миналата година? Знаете ли! Знаете, ама не го казвате! Страх ви е от Таки! След като става инцидентът, футболистите се обаждат на Боримиров. По “една случайност” наблизо се е оказала една от бригадите на Таки, която бие такситата! Те бият, а какво са виновни моите футболисти? А другият си разхожда новите ризки, нали е виден директор...”

През ноември 2008-а колата на двамата мароканци закачи таксиметров автомобил край НДК и настана скандал.

На въпрос дали е заплашван от приближени на Таки след уволнението на Боримиров, адвокатът не отрече.

Батков коментира и митичния арменец Артур, замесен в “трансфера” в “Рубин”: “Как ще го отвлека този Артур, като едно от доказателствата е запис от моите охранителни камери! Вижда се, че влиза много щастлив, вижда се, че излиза много щастлив. Няма как да е човек, който е бил бит с пистолети в главата. Като Артур ли се представи? Ама той не е Артур. Той е някой си…”

По аферата с псевдотрансфера Батков добави: “Информирал съм премиера още в първия работен ден след злополучния мач с ЦСКА на 20-и. Той разпореди службите да проверят случая. Не съм луд, не съм откачен, все още. Ще кажа още имена, свързани със случая.”

А най-после някой в “Левски” заговори за вина и на предишния щаб - Емил Велев и Боримиров. Батков заяви: “Отборът не е добре физически, няма подготовка има сили да играе до 60-ата минута. Очевидно на вратарския пост има проблеми. Нещата там като селекция са доста занемарени. Вината е в треньорите и спортните директори. Иначе всички носим отговорност, най-вече аз. Остава обаче да се съблека и голове да вкарвам. Във футбола пилците се броят на късна пролет - ще видим точките тогава. Не искам да изглеждам като непълнолетен ентусиаст, но нещата не са чак толкова зле.

Радвам се, че някои са плакали в съблекалнята след мача в Пловдив. Те са мъже и им свалям шапка. Какво да предприема в период, който не е трансферен, а ни чакат много мачове Да връщам още от старите муцуни ли?

Не искам да влизам във война с феновете, защото съм един от тях. Но на кого да подам оставка? На себе си! Ще я подам и Константин Баждеков, като дойде с липсите в бюджета на 1 ноември от 200-300 хиляди евро, кой ще ги покрие? Да ги дам на сектор “Б” ли акциите?

Аз съм този, който закара “Левски” в Шампионската лига! Ако не бяха моите пари и здрава ръка, това нямаше да стане. Направих “Левски” шампион три пъти за 5 г. “Левски” игра и четвъртфинал в УЕФА. Разбира се, всеки е имал своята дан за тези неща, но аз съм бил в основата, все пак съм давал парата.

Човекът, на когото имам стопроцентово доверие, е Георги Иванов-Гонзо! Имам доверие и на треньора.”

Вчера 4 ключови места в София осъмнаха с плаката “Баткоff” - Батков вън”.

Ех любов ли е да го опишеш

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 18 мар 2013 21:38

Иво Тонев: "Илиян Илиев остава треньор до края на сезона , независимо от резултати които постигне!"

Върни се в “Архив”