Херо : Левски ще има треньор, аз оставам в Черноморец

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Херо : Левски ще има треньор, аз оставам в Черноморец

Мнениеот Thsmith » 18 мар 2013 17:07

Левски треньор няма ... има илиан илиев.

Иначе не е лошо Батков да вземе да го купи... да плати на Събев да го изгони и да си го приберем...
Жалко, че няма да стане и Херо ще си остане в Черноморец и този сезон.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 18 мар 2013 17:11

странна работа,ЦСКА никога нямат треньорски дефицит-като изгонят единия, веднага поне трима чакат с изплезени езици за неговото място, и то при положение че знаят че "боклуците" ще се изгаврят и с тях рано или късно,че може и да не им платят.А за Левски все няма кандидати, въпреки че при нас всичко се плаща редовно, публиката е по-търпелива, въобще е по-спокойно...странно е :o :?

sandi74

Мнениеот sandi74 » 18 мар 2013 17:25

unist_gp написа:
Ivo-Chernomoretz написа:
tzvetan_22 написа:
unist_gp написа:Да не е луд Херо. Бургас е 100 пъти по-приятен град за живеене от София, въпреки че и там е същата простотия, но не е в такива столични размери. Базата на Черноморец е 5 звездният хотел Поморие, плюс нормален стадион, за разлика от Подуяне, където няма стадион. Освен това Пламен Киряков е интелигентен човек, който ще го защити, когато е слаб и губи рисковани за своето име мачове. Ако беше в "Левски" разни ДС отрепки ще му дават акъл......

Тебе не те слуша главата :)

Защо да него слуша главата ? Просто си е прав - за базата по добре да , за града да ... защо да не го слуша главата ? Мисли реално ;)

остави го Цветан, той си е сложил снимка на играч, който избяга от Подуяне за 100 000 лева и повече не иска да чуе да се върне там (игра даже този сезон с кирят шмона в ГРУПИТЕ НА ЛЕ)..... де тоя късмет за влади гаджев, ама никой не дава и 10 000 лева за дебелака Гаджев (който носи един номер по-голяма фланелка да не му изпъква шкембето)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sandi74

Мнениеот sandi74 » 18 мар 2013 17:27

unist_gp написа:
tzvetan_22 написа:
unist_gp написа:
tzvetan_22 написа:Много сте озлобени нещо... чудно защо ли :)

а ти защо не ни уважаваш, при положение, че взехте от нашия отбор без бой цели 6 точки този сезон...... :mrgreen:

Аз уважавам Черноморец и се надявам Херо да не дойде при нас, защото само той ви крепи, в противен случай сте "довиждане". Ако не говоерхте глупости, въобще нямаше да пиша коментар ;) ;) Развеселихте ме :)

Важното е иво тонев даНЕ идва в Черноморец, че ше ни взриви стадиончето...... :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:

sandi74

Мнениеот sandi74 » 18 мар 2013 17:30

В Левски правилото е:първо взривяваме а ще оправяме някой друг път. :mrgreen:

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 18 мар 2013 17:31

СИН_ИМПЕРАТОР написа:странна работа,ЦСКА никога нямат треньорски дефицит-като изгонят единия, веднага поне трима чакат с изплезени езици за неговото място, и то при положение че знаят че "боклуците" ще се изгаврят и с тях рано или късно,че може и да не им платят.А за Левски все няма кандидати, въпреки че при нас всичко се плаща редовно, публиката е по-търпелива, въобще е по-спокойно...странно е :o :?

наистина е странно, може да има нещо, коеот не знаеш? нещо, което принципните, компетентни и честни български спортни медди не са пропагандирали през последните 4-5 години, през които превърнаха ЦСКА в мишена на клюкарщина и чистопрбна фантатстика... дали не е възможно да има нещо гнило на подуене, щом двете ви икони- Мъри и Херо правят всичко възможно да не са треньори на "любимия си отбор"?

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 18 мар 2013 17:46

Да не е луд човека да е ''кукла на конци '' при Батков и Тонев ...... :arrow:

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 18 мар 2013 17:50

sandi74 написа:В Левски правилото е:първо взривяваме а ще оправяме някой друг път. :mrgreen:

Aх комплекси ах комплекси :) :) :)

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Мнениеот Седем » 18 мар 2013 18:11

tzvetan_22 написа:Много сте озлобени нещо... чудно защо ли :)

Винаги е имало и ще има дребни и завистливи душици. Единия брои парите на Мъри и Гонзо, другия дава заплатата на Херо...Не им обръщай внимание.
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

Потребителски аватар
vetchnia
Контакти:

Мнениеот vetchnia » 18 мар 2013 18:52

Илиев трябва да остане в Левски, още след 2008 година, проблемът никога не е бил в треньорите, а в некадърните футболисти, които се купуват. Не стига, че не могат да играят, ами взимат и по 30 000 лв. заплата. На мнение съм, че ако пуснеш един юноша с 500 лв заплата, ще изяде терена, ако трябва, но ще вкара гол,защото е израснал в отбора и милее за него.

Върни се в “Футбол - България”