blizoo спира Тв7 и Нюз7 за своите абонати
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: blizoo спира Тв7 и Нюз7 за своите абонати
То тези телевизии се излъчват ефирно, така че майната им 
sandi74 написа:Откога ще бъде спряно излъчването на тези канали?Не ми се вярва да е истина.
Нали сра цял януари във форума докато имаше проблем с Булсатком. Айде сега ще гледаме сеир.
Сега може да питаш: Абе младеж, как да го свържа?
Спокойно, всичко ще си е по старо му, не случайно използват футболната клубна пауза.

-
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
- Контакти:
Да ги залеем с писма,нямат моралното право като са поели ангажимент да излъчват тези две първенства да ни лишават от това удоловствие най-вече за Италиянското.
muzovir написа:exiter написа:Двете телевизии се хващат ефирно със стайна антена от 5 лева с перфектно цифрово качество .
Ама как бре момче... как да го свържем???
bigfish написа:sandi74 написа:Откога ще бъде спряно излъчването на тези канали?Не ми се вярва да е истина.
Нали сра цял януари във форума докато имаше проблем с Булсатком. Айде сега ще гледаме сеир.
Сега може да питаш: Абе младеж, как да го свържа?
Ох златния ми лапни шаран,ох скъпото ми супер измислено журналистче.
-
Bobby Moore
- Контакти:
Как си представяте НАРЦИСА Бареков, колко дни ще издържи да не го гледа половин България??? Ще клекне много скоро!!! Дудук се ползва предимно клекнал и наведен!!!
-
Ivo-Chernomoretz
- Контакти:
Не съм на Близу , но мисля , че те започнаха да си правят каквото искат 
Като човек бачкал по телевизиите ще ви разясня някои неща. Първо ТВ каналите печелят основно от разпространението....това което се разправя, че приходите идват от реклами са пълни глупости. По принцип (както скандала на Бтв с Булсат, така и тук) канала на ТВ7 като национална ефирна се разпространява безплатно, НО върви само в пакет с Нюз7 и съответно цената на този пакет е доста голяма. ТВ7 вдигат цените, защото наляха много млн. левове в програмната схема, съответно в последно време им се вдигна и много рейтинга. Отделно на това кабелните оператори лъжат в бройката на абонатите си (защото цената е на база абонат). Реално ако трябва да увеличават таксата, то това ще бъде нещо около 15-20ст.
И двете страни се правят на ударени и се опитват да се надлъжат, като си мислят че от тях изгрява слънцето.
И двете страни се правят на ударени и се опитват да се надлъжат, като си мислят че от тях изгрява слънцето.