Илиан Илиев [фен тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

evj
Контакти:

Re: Илиан Илиев [фен тема]

Мнениеот evj » 18 мар 2013 09:45

Единствено Ясен Петров ще се справи престанете да го подценявате.Когато дойде преди две години за един месец успя да подготви отбора добре и за много малко не успя да преодолее групите на ЛЕ.Миналата година отново той пое отбора в адски труден момент и независимо 4е бе представен като временен успя да мотивира футболистите да играят и класира отбора за ЛЕ.Ако ръководството на Левски не обърне внимание на вси4ки тези факти и не го покани зна4и си заслужава вси4ко което се слу4ва в момента,не може да се държиш така с хората които наистина работят и да искаш нещата да ти вървят.НЯМА ДА СТАНЕ.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 18 мар 2013 12:33

evj написа:Единствено Ясен Петров ще се справи престанете да го подценявате.Когато дойде преди две години за един месец успя да подготви отбора добре и за много малко не успя да преодолее групите на ЛЕ.Миналата година отново той пое отбора в адски труден момент и независимо 4е бе представен като временен успя да мотивира футболистите да играят и класира отбора за ЛЕ.Ако ръководството на Левски не обърне внимание на вси4ки тези факти и не го покани зна4и си заслужава вси4ко което се слу4ва в момента,не може да се държиш така с хората които наистина работят и да искаш нещата да ти вървят.НЯМА ДА СТАНЕ.

Ясен имаше Жо , Гарата и Дарко , тоя отбор к'во има ? Тонев да се връща в Надежда докато е време ...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 18 мар 2013 13:51

Laetitia написа:А как нещата ще се променят, ако Илиан бъде разкаран и друг нещастен човечец се нагърби със задачата да се потопи във врящия котел, който представлява Левски от няколко години?
Може би ще се появи, ще щракне с пръсти и чудодейно Жоао Силва ще спре да се разлиства и пуска цвят, уж доказани наши играчи ще започнат да тичат, а не да разхождат фланелката, а Илиан, този грешник, единственият виновен за провалите на Левски, ще се прибере насълзен в Зарата, където ще си го приемат с цветя и целувки уста в уста.
Същото е, колега. ;)

Ами има по-голям шанс нещата да се оправят при можещ и издържащ на високи изисквания и напрежение треньор, отколкото, ако всичко се запази така и дойде още един директор. Трябва ни треньор, който да знае, какво иска и как да направи така, че отборът да изглежда плашещо поне за отборите в А група. Треньор, който да може да надиграва тактически. Треньор, който да вземе правилните, а не сега с теб да се чудим, кой трябва да дойде с магическа пръчка и дърводелците да заиграят по-добре. Илиан така и не се отърва от този страх, държи двама нападатели, не смее да рискува. За това говорим. И Наско да дойде Илиан няма да се промени. Така че обстановката ще е съща, само дето ще имаме още един директор, само дето ще имаме още един човек, който да се чуди, как да се оправдава след слабите мачове.
Не знам вече, откога искам Левски да играе с двама нападатели в стартовия, пък нека единия остава малко по-назад, ако приемем, че 4-4-2 вече е отживелица. А то, какво - излиза с един нападател и уж някакви офанзивни зад него, които не смеят да поемат риска да шутират към вратата. Гледала си какво стана в последните мачове. Единственият, който се наема да рискува повече и да шутира за гол, го стегнаха противниковите защитници в двама мача и Карвальо не можем да го видим на терена, от което пострада и Левски. И Илиан тук е в шах, но пак не му стиска да промени тоя стартов състав.
Мога още много да пиша, защото, както на мен, така и на всички ни много ни се насъбра. Този отбор няма грам развитие от лятото и края на 2010 година насам.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 18 мар 2013 14:00

bilyaletdinov написа:
evj написа:Единствено Ясен Петров ще се справи престанете да го подценявате.Когато дойде преди две години за един месец успя да подготви отбора добре и за много малко не успя да преодолее групите на ЛЕ.Миналата година отново той пое отбора в адски труден момент и независимо 4е бе представен като временен успя да мотивира футболистите да играят и класира отбора за ЛЕ.Ако ръководството на Левски не обърне внимание на вси4ки тези факти и не го покани зна4и си заслужава вси4ко което се слу4ва в момента,не може да се държиш така с хората които наистина работят и да искаш нещата да ти вървят.НЯМА ДА СТАНЕ.

Ясен имаше Жо , Гарата и Дарко , тоя отбор к'во има ? Тонев да се връща в Надежда докато е време ...

Съгласен съм с теб. Няма да крия, че съм фен на Ясен, даже исках на два пъти да не го сменят, но пък се замислих вчера за това, за което пишеш, и не гласувах в анкетата. Наистина. Той имаше страхотни играчи. Със сегашния потенциал се чудя, какво може да направи. Макар че си мисля, че има играчи, които сегашния треньор въобще не е изкарал максимума от тях. Може би защото не знае как.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 18 мар 2013 14:07

ehh написа:
bilyaletdinov написа:Ясен имаше Жо , Гарата и Дарко , тоя отбор к'во има ? Тонев да се връща в Надежда докато е време ...

Съгласен съм с теб. Няма да крия, че съм фен на Ясен, даже исках на два пъти да не го сменят, но пък се замислих вчера за това, за което пишеш, и не гласувах в анкетата. Наистина. Той имаше страхотни играчи. Със сегашния потенциал се чудя, какво може да направи. Макар че си мисля, че има играчи, които сегашния треньор въобще не е изкарал максимума от тях. Може би защото не знае как.

И аз също мисля, че не са чак толкова некадърни футболистите, с които разполагаме в момента. Е, ясно е, че не са от класата на изброените по-горе, плюс Цветков, но все пак това, което гледаме като продукция не отговаря на реалните възможности и потенциал на играчите ни.
За съжаление Илиан Илиев ще бъде запомнен като едно малко, мрънкащо човече и поредният любимец на агитката като футболист, който се проваля на треньорския пост в Левски. Жалко, много жалко.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 18 мар 2013 14:14

ehh написа:Ами има по-голям шанс нещата да се оправят при можещ и издържащ на високи изисквания и напрежение треньор, отколкото, ако всичко се запази така и дойде още един директор. Трябва ни треньор, който да знае, какво иска и как да направи така, че отборът да изглежда плашещо поне за отборите в А група. Треньор, който да може да надиграва тактически. Треньор, който да вземе правилните, а не сега с теб да се чудим, кой трябва да дойде с магическа пръчка и дърводелците да заиграят по-добре. Илиан така и не се отърва от този страх, държи двама нападатели, не смее да рискува. За това говорим. И Наско да дойде Илиан няма да се промени. Така че обстановката ще е съща, само дето ще имаме още един директор, само дето ще имаме още един човек, който да се чуди, как да се оправдава след слабите мачове.
Не знам вече, откога искам Левски да играе с двама нападатели в стартовия, пък нека единия остава малко по-назад, ако приемем, че 4-4-2 вече е отживелица. А то, какво - излиза с един нападател и уж някакви офанзивни зад него, които не смеят да поемат риска да шутират към вратата. Гледала си какво стана в последните мачове. Единственият, който се наема да рискува повече и да шутира за гол, го стегнаха противниковите защитници в двама мача и Карвальо не можем да го видим на терена, от което пострада и Левски. И Илиан тук е в шах, но пак не му стиска да промени тоя стартов състав.
Мога още много да пиша, защото, както на мен, така и на всички ни много ни се насъбра. Този отбор няма грам развитие от лятото и края на 2010 година насам.
ОК, да приемем, че дойде нов треньор и смени досадилата на всички схема. Изпълнителите ще си останат същите обаче, а не смятам, че повечето от тях притежават необходимата класа да играят в Левски. При други проблемът пък е, че са се взели за големи звезди и дори не могат да изпотят фланелката за 90 минути, а ако човек като Наско е в Левски, подобни номера от селски вечеринки няма да минават.
Не знам, просто отборът буксува на място от няколко сезона. По старо правило, когато оркестърът не свири добре, го отнася диригентът, но ето вече колко бяха сменени, а нещата са все същите. Илиан каза, че искал Левски да се забавлява. Само че нито виждам играчите да се забавляват, нито пък феновете...
На 16 март си мислех как преди 7 години Левски имаше футболистите и духа да обърне Удинезе и да накара десетки хиляди да се прегръщат по трибуните, а сега от това е останал само приятният спомен.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 18 мар 2013 14:15

bilyaletdinov написа:[quote="j"

И какво като ги е имал,сякаш забравихте какво постигна с тях на Герена срещу отбора на Радуканов.Явно нищо не сте видели през този Видовден .Сега селекцията ви не е по-слаба и ако оставите Илиев да си води отбора,може да ви направи шампиони.Ако пък връщате Ясен,няма да е честно към него ако пак го изгоните в края на първенството.А това на 100 процента съм сигурен,че ще се случи.Но каквото и да реши Батков,сега му е времето,минели следващият кръг вече ще е много късно.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 18 мар 2013 14:19

GOLEADOR написа:

И какво като ги е имал,сякаш забравихте какво постигна с тях на Герена срещу отбора на Радуканов.Явно нищо не сте видели през този Видовден .Сега селекцията ви не е по-слаба и ако оставите Илиев да си води отбора,може да ви направи шампиони.Ако пък връщате Ясен,няма да е честно към него ако пак го изгоните в края на първенството.А това на 100 процента съм сигурен,че ще се случи.Но каквото и да реши Батков,сега му е времето,минели следващият кръг вече ще е много късно.

С Жо, Гарата и Дарко, Ясен Петров постигна 7 точки в групите на ЛЕ. Толкова, колкото вие имате общо от всичките си участия в груповата фаза на този турнир, така че тихо. Колкото до победата ви на Герена - тогава Ясен беше само параван на Гонзо, който реално водеше отбора от края на есенния полусезон. Иначе за последното си прав - сега е най-удобният момент да се вземе някакво решение за треньорския пост, каквото и да е то.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 18 мар 2013 14:26

L_Messi написа:
GOLEADOR написа:

С Жо, Гарата и Дарко, Ясен Петров постигна 7 точки в групите на ЛЕ. Толкова, колкото вие имате общо от всичките си участия в груповата фаза на този турнир, така че тихо. Колкото до победата ви на Герена - тогава Ясен беше само параван на Гонзо, който реално водеше отбора от края на есенния полусезон. Иначе за последното си прав - сега е най-удобният момент да се вземе някакво решение за треньорския пост, каквото и да е то.

Какво му го обясняваш това? Отделно можехме и шампиони да станем, но Литекс си бяха купили титлата, ако някой твърди обраното то трябва да е доста луд. Виждаше се просто.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

evj
Контакти:

Мнениеот evj » 18 мар 2013 15:56

4ета мненията по горе за Ясен и се 4уда как може да сме такива неблагодарници феновете .Ясен имал Гара и Жо и какво от това Гара преди да дойде при нас имаше 5 гола, а след Левски не знам дали вкара гол в Германия.Ясен бил параван на Гонзо ,ами Гонзо нали работи и след Ясен в Левски сам защо не влезна в групите на ЛЕ.,а сега нали работи и в 4ерно Море.Ясен имал Цветков и Калво ами нали и Костов ги имаше.А знаете ли 4е Ил.Ил. никога не е попитал Ясен за ка4ествата на въпросните футболисти.А миналата пролет кой дойде да оправя бакийте без поставя никакви условия пак този подценявания Ясен.Е затова като не можем да оценим можещите кадри ,ще си правим разни анкети и други такива.

Върни се в “Архив”