Настъпва часът на скритите фаворити

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Re: Настъпва часът на скритите фаворити

Мнениеот Djack_84 » 18 мар 2013 11:13

GOLEADOR написа:
Djack_84 написа:
mistreated написа:Чудя се някои хора, когато коментират шансове на даден отбор, дали се опитват действително да анализират нещата или говорят ей така, наизуст.

1. Някой спомня ли си каква беше точковата разлика от ЦСКА и Ботев до Левски и Лудогорец преди точно 2 кръга? Почти 2 пъти по толкова, колкото е сега!
2. Някой поглеждал ли е програмата на тези отбори до края на сезона?
ЦСКА са с най-леката програма спрямо всички свои съперници с домакинства на Черно море, Ботев и Лудогорец, както и 2 дербита със Славия и Левски. Сините гостуват във Варна, на Локо Пд, на Литекс и имат мачове в София с ЦСКА и Лудогорец.
Разградчани имат гостуване на Локо Сф, Левски и ЦСКА, както и домакинства на Литекс и Ботев.
Канарчетата, освен трудните гостувания в Разград и на Армията, гостуват и в Стара Загора. Имат и местно дерби с Локо Пд, както и домакинство на Литекс.
Литекс пък гостуват в Разград, в Пловдив на Ботев, Бургас, на Овча купел, във Варна.
3. Като казвате, че ЦСКА е слаб в момента, бихте ли казали кой играе по-силно? Левски??? Лудогорец??? Да, Литекс са много, много приятен отбор, пълен с млади момчета с прекрасно бъдеще. Но нека сме реалисти, с такива гостувания... не виждам как може да говорим за титла. Ботев изигра отличен мач с Левски и приличен с Черноморец, но тепърва ще видим как ще се представят в тежките гостувания. Първото ще бъде още сега в Монтана.

Аз казвам така: Ако ЦСКА успее да вземе 9 точки в следващите 3 мача, то червените ще са основен фаворит за титлата. Това са домакинство на Миньор, гостуване на Ботев Враца и домакинство на Лудогорец. От тези 3 мача зависи дали ще има ЦСКА шанс да бъде шампион тази година или просто ще се задоволят за пореден път само с борба за купата.

Абе те Цска нека вземат 3 точки от Лудогорец,пък ще видим кой тогава става основен фаворит за титалата.Нека Лудогорец загубят 6 точки от гостуванията на Армията и Герена и пак ще си говорим :)

Какво те кара да смяташ,че Левскиньо може да вземе нещо от Лудогорец на Герена?Може би отрицателния баланс на отбора ви срещу разградчани или това,че всичките ви срещи с тях са завършвали с поражение?Гледай там Тоньо да си изпълни обещанието да купи титлата,че иначе ще гледате първото място през крив макарон.

А защо пък да не може.Нали според вашите коментари дотук и Лудогорец и Левски са адски слаби.Е,какво пречи тогава единия слаб отбор да победи другия като домакин :)

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 18 мар 2013 11:14

Лудогорец ще спечели титлата в директния мач срещу Левски.Думите на дългокосата са от безсилие когато се играе честно не стават за нищо.В края на сезона Ботев ще е пред Левски.Записваите си
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

effect

Мнениеот effect » 18 мар 2013 11:31

костенурк написа:Лудогорец ще спечели титлата в директния мач срещу Левски.Думите на дългокосата са от безсилие когато се играе честно не стават за нищо.В края на сезона Ботев ще е пред Левски.Записваите си

хахахахахаха такива разбирачи като теб са ми любими. Оня ден преди мача с Литекс за купата Иво Тонев, при монтирането на видео стената каза: Спокойно момчета, тая година сме шампиони. Пък такива като теб нека си вярват, че има футбол :lol:

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 18 мар 2013 11:33

mistreated написа:Чудя се някои хора, когато коментират шансове на даден отбор, дали се опитват действително да анализират нещата или говорят ей така, наизуст.

1. Някой спомня ли си каква беше точковата разлика от ЦСКА и Ботев до Левски и Лудогорец преди точно 2 кръга? Почти 2 пъти по толкова, колкото е сега!
ЦСКА са с най-леката програма спрямо всички свои съперници с домакинства на Черно море, Ботев и Лудогорец, както и 2 дербита със Славия и Левски. Сините гостуват във Варна, на Локо Пд, на Литекс и имат мачове в София с ЦСКА и Лудогорец.
Разградчани имат гостуване на Локо Сф, Левски и ЦСКА, както и домакинства на Литекс и Ботев.
Канарчетата, освен трудните гостувания в Разград и на Армията, гостуват и в Стара Загора. Имат и местно дерби с Локо Пд, както и домакинство на Литекс.
Литекс пък гостуват в Разград, в Пловдив на Ботев, Бургас, на Овча купел, във Варна.
3. Като казвате, че ЦСКА е слаб в момента, бихте ли казали кой играе по-силно? Левски??? Лудогорец??? Да, Литекс са много, много приятен отбор, пълен с млади момчета с прекрасно бъдеще. Но нека сме реалисти, с такива гостувания... не виждам как може да говорим за титла. Ботев изигра отличен мач с Левски и приличен с Черноморец, но тепърва ще видим как ще се представят в тежките гостувания. Първото ще бъде още сега в Монтана.

Аз казвам така: Ако ЦСКА успее да вземе 9 точки в следващите 3 мача, то червените ще са основен фаворит за титлата. Това са домакинство на Миньор, гостуване на Ботев Враца и домакинство на Лудогорец. От тези 3 мача зависи дали ще има ЦСКА шанс да бъде шампион тази година или просто ще се задоволят за пореден път само с борба за купата.

Интересно мнение- но не съм много съгласен с него. Основно претенденти за титлата са двата отбора на първо и второ място-.Трудно е да атакуваш първото място от 4-та позиция и минус 8 точки от първия и 6 от втория. Много малко вероятно е и Левски и Лудогорец да продължат да губят точки едновременно, или и двата отбора ще се вдигнат и ще направят серии от победи или единия ще се вдигне и ще направи серия от победи ,а другия ще изостане. До следващия официален мач има 2 седмици и двата отбора имат достатъчно време да се вдигнат ,миналата година имаше такъв момент и в двата отбора ,когато изпаднаха в дупка и за една седмица записаха по 3 загуби , но сега програмата ги спасява-имат достатъчно време да се успокоят. И двата отбора има по-скоро липса на настроение за игра.
Основния проблем на ЦСКА е проблема на всички отбори правили подготовка при Йешич - след 60-та минута едвам ходят. Нещо ,което много трудно може да се компенсира по време на сезона. И през 4-те мача които изигра ЦСКА през пролетта през второто полувреме отбора беше надиграван и реално късмета ги покри и срещу Черноморец(където резултат лъже) , и срещу Локо(Сф) и срещу Локо(Пд), където освен пропуснатата дузпа имаше преди това още една 100% дузпа за Локомотив несвирена. ЦСКА също има гостуване на Берое и въобще не съм сигурен ,че ще си тръгне с 3-те точки. Радуканов изповядва същия начин на игра като Петев , срещу Берое Лудогорец не успяха да създадат дори една голова опасност. Една малка закакчка- кога за последно ЦСКА е победила Левски и в двата шампионатни мача? ;)
За Литекс съм съгласен- има много добър отбор ,но и много тежка програма ако се класират за ЕКТ би било успех за тях.
за ботев - мисля че те самите не се напъват особено.
Не знам защо слагаш Черно море при отборите играещи някаква роля в момента моряците са напълно разбита команда ,макар че на техния стадион може да объркат сметките на всеки.

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 18 мар 2013 11:35

Наистина всички отбори са на приливи и отливи, който е най-постоянен той ще спечели шампионата. Аз се надявам да е ЦСКА, естествено.

Ако "Левски" загуби в Пловдив, дербито и направи Х с Лудогорец на "Герена", автоматично отпадат от борбата. Да не забравяме, че гостуват и на Литекс, като този мач също е 80% 1/х. (Всички знаем, че в Ловеч трудно се печели).

Лудогорец също имат много тежки мачове, а на нас 3 от тежките мачове ни минаха, така че имаме шанс да влезем в борбата.

Домакини сме на Лудогорец, Ботев, Черно Море... тези мачове се взимат трудно като домакин, да не говорим за гостуване.

Според мен така ще изглежда класирането в края на сезона (макар и малко пристрастно).

1. ЦСКА + Купа
2. "Левски"
3. Ботев
4. Лудогорец
5. Литекс

(М/у 2/5 място може да има размествания, първия трябва да е ЦСКА София! :lol: )
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 18 мар 2013 11:36

Успех на Ботев в битката за медалите....заслужават го заради великолепните си фенове. Дано Мъри попие малко непримиримост от Ботевисткият дух. ЦСКА си остават загадка,ще видим какви ще ги свърши Радуканов. Останалите три отбора с буквата Л....без коментар

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 18 мар 2013 11:38

effect написа:
костенурк написа:Лудогорец ще спечели титлата в директния мач срещу Левски.Думите на дългокосата са от безсилие когато се играе честно не стават за нищо.В края на сезона Ботев ще е пред Левски.Записваите си

хахахахахаха такива разбирачи като теб са ми любими. Оня ден преди мача с Литекс за купата Иво Тонев, при монтирането на видео стената каза: Спокойно момчета, тая година сме шампиони. Пък такива като теб нека си вярват, че има футбол :lol:

Иво тонев щом ги разбира толкова да стане един синоптик.кво искаш да ти каже слабички сме монтана ще ни озорят няма да ревете много след мача.Наивник.Следващия мач срещу Черно море ще е последния на Илянчо ;)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 мар 2013 11:38

Captain Stottlemeyer написа:Ако някоя невинна душа с червени очилца си мисли, че за няколко дни отборът на ЦСКА се е преродил и е станал страшилище, а "Лудогорец" и "Левски" са вече живи-умрели, дълбоко, ама много дълбоко се лъже. :lol: Това за "лесната" и "трудната" програма звучи повече от несериозно

Ако някоя душица със сини очила пък си мисли, че Левски някога през този сезон е бил страшилище много, ама много дълбоко се лъже. Разликата в представянето на сините пред собствена публика и навън е огромна, тъпо е да не го знаеш. Нито на Лаута, нито в Ловеч, че даже и във Варна няма да си свалят гащите и ще трябва много, ама много да се потрудите на терена и извън него, за да победите.
Проблемите на Лудогорец срещу затворени отбори няма да спрат с магическа пръчка и това ще се види още в следващия кръг в София срещу Локомотив.
ЦСКА може да не е страшилище, но предимството да играеш пред собствена публика не е никак за пренебрегване. Особено, когато става въпрос за преки конкуренти, като Лудогорец и Ботев.
А и съм убеден, че тепърва настроението в този отбор ще става все по-добро с идването на Милен. Напрежението обаче при сини и зелени ще се запази постоянно не само заради борбата между тях си, а и заради притискащите ги Литекс, ЦСКА и Ботев.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 18 мар 2013 11:39

honda написа:

Интересно мнение- но не съм много съгласен с него. Основно претенденти за титлата са двата отбора на първо и второ място-.Трудно е да атакуваш първото място от 4-та позиция и минус 8 точки от първия и 6 от втория. Много малко вероятно е и Левски и Лудогорец да продължат да губят точки едновременно, или и двата отбора ще се вдигнат и ще направят серии от победи или единия ще се вдигне и ще направи серия от победи ,а другия ще изостане. До следващия официален мач има 2 седмици и двата отбора имат достатъчно време да се вдигнат ,миналата година имаше такъв момент и в двата отбора ,когато изпаднаха в дупка и за една седмица записаха по 3 загуби , но сега програмата ги спасява-имат достатъчно време да се успокоят. И двата отбора има по-скоро липса на настроение за игра.
Основния проблем на ЦСКА е проблема на всички отбори правили подготовка при Йешич - след 60-та минута едвам ходят. Нещо ,което много трудно може да се компенсира по време на сезона. И през 4-те мача които изигра ЦСКА през пролетта през второто полувреме отбора беше надиграван и реално късмета ги покри и срещу Черноморец(където резултат лъже) , и срещу Локо(Сф) и срещу Локо(Пд), където освен пропуснатата дузпа имаше преди това още една 100% дузпа за Локомотив несвирена. ЦСКА също има гостуване на Берое и въобще не съм сигурен ,че ще си тръгне с 3-те точки. Радуканов изповядва същия начин на игра като Петев , срещу Берое Лудогорец не успяха да създадат дори една голова опасност. Една малка закакчка- кога за последно ЦСКА е победила Левски и в двата шампионатни мача? ;)
За Литекс съм съгласен- има много добър отбор ,но и много тежка програма ако се класират за ЕКТ би било успех за тях.
за ботев - мисля че те самите не се напъват особено.
Не знам защо слагаш Черно море при отборите играещи някаква роля в момента моряците са напълно разбита команда ,макар че на техния стадион може да объркат сметките на всеки.

Честно казано и аз не помня кога за последно ви бихме в 2-та мача през сезона, мисля, че беше 97-ма :lol: . (Факт е, че много пъти ви се е разминавало на косъм, или съдии за ви подпирали, или сте имали уникален късмет, или пък и 2-те :lol: (справка, предполседното дерби, 1:0 за вас... 2 дузпи не свирени + греди + положения да си е•е мамата...) И все пак, аз съм сигурен, че този сезон няма да сгрешим с/у вас.
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 18 мар 2013 11:42

Не виждам как Литекс ще се класира за Европа от първенството.Просто са твърде млади и рано или късно психиката им ще се срине.Ботев или ЦСКА ще са в тройката,за купата е пълна мъгла.

Върни се в “Футбол - България”