Анкета:Трябва ли да бъде взета капитанската лента на Бандата

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Трябва ли да бъде взета капитанската лента на Бандата???

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Re: Анкета:Трябва ли да бъде взета капитанската лента на Бандата

Мнениеот j0rka7aa » 18 мар 2013 08:43

Естествено, че не трябва! Бандаловски е лидера в този отбор, нищо лично към Апата, но просто според мен той не става за капитан, капитана трябва да бъде личност, която може във всеки един момент да избухне, докато Апата е много спокоен и уравновесен. В момента Бандаловски е единствения, който може да бъде истински капитан на ЦСКА! А за автора на тая "тема" - ти си знаеш мнението на всички за теб!
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 мар 2013 09:17

Според мен трябва да му се вземе лентата, макар и временно. Истината обаче е, че няма друг адекватен играч, който да бъде капитан. Бандаловски може да е всякакъв, но когато е във форма е най-добрия на поста си в България и с основание има самочувствие. Въпреки това е редно да му се вземе лентата поне временно за да се стегне. Другият вариант е просто да седне на пейката за известно време, така от само себе си капитан ще бъде друг. На неговия пост Васил Попов и Венци Василев ще се справят прилично.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Мнениеот viking22 » 18 мар 2013 09:24

Мом4ета ЦСКА тръгна да играе добре сега,вие пак по4нахте ,стига се занимавате да правите интриги с нашия отбор.или добро или нищо.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 18 мар 2013 09:36

много точно казано бате, това винаги повтарям и аз или добро или нищо. жорката иначе малко по-горе избухва със стойностен коментар казващ всичко по темата
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 18 мар 2013 10:16

j0rka7aa написа:Естествено, че не трябва! Бандаловски е лидера в този отбор, нищо лично към Апата, но просто според мен той не става за капитан, капитана трябва да бъде личност, която може във всеки един момент да избухне, докато Апата е много спокоен и уравновесен. В момента Бандаловски е единствения, който може да бъде истински капитан на ЦСКА! А за автора на тая "тема" - ти си знаеш мнението на всички за теб!

Така може да избухне във всеки един момент, че да остави отбора си с човек по-малко! Даже и след влизането му за дузпата на Локо Пд, когато Апата му обясняваше колко безумно е влизането му, отново спореше и не проумяваше грешката си.. А сравненията му с Тодор Янчев са просто смешни и ми е доста странно, че се правят точно от цесекари! Вярно е, че и аз съм критикувал Тошко през последните един-два сезона и често съм споменавал, че му е време да се откаже, но никога не съм поставял под съмнение капитанските му качества! Може би единствената му грешка беше, че не се дистанцира по-рано от боклуците.. Глупаво е да се правят оценки на представянето му на база последните му мачове. Години наред Тошко беше сърцето и душата на отбора! Страхотен човек и истински лидер на терена! Малко са хората като него, които винаги са се държали с достойнство и уважение към всички в отбора, че дори и към противниците! Няма нито една изцепка или изкаване, с които да е засрамил името на клуба! Дори левскарите го уважават и няма да кажат лоша дума за него! А колко такива футболисти има в родното ни първенство? Кажете ми сега колко от изброените качества на Тошко ги има и Бандаловски? Конкретно за капитанската лента - ако наистина е бил избран с гласуване между играчите, определено са възможни сътресения в съблекалнята и затова смятам, че няма да е много удачно да му се отнема.. Също така смятам обаче, че при първата получена оферта за Бандаловски ръководството изобщо не трябва да се замисля, дали да го задържи!
Последна промяна от RedeviL на 18 мар 2013 10:36, променено общо 2 пъти.

danko_lud
Контакти:

Мнениеот danko_lud » 18 мар 2013 10:25

j0rka7aa написа:Естествено, че не трябва! Бандаловски е лидера в този отбор, нищо лично към Апата, но просто според мен той не става за капитан, капитана трябва да бъде личност, която може във всеки един момент да избухне, докато Апата е много спокоен и уравновесен.
В момента Бандаловски е единствения, който може да бъде истински капитан на ЦСКА! А за автора на тая "тема" - ти си знаеш мнението на всички за теб!

Другари и другарки, наистина не ходя на мачове на ЦСКА. Доста далеч живея от София и нямам възможност да минавам по 200-300 км за да гледам цирковете на Титан.

Относно мнението за мен на всички- не зцнам точно какво е, но снощи за пореден път бях блокиран, абсолютно безпричинно, без абсолютно никакви обяснения под бана. Явно има вътрешни хора, които имат право да слагат банове, защото не мога да повярвам, че модераттор ми е сложил бан при положение, че няма никаква причина.

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 18 мар 2013 10:27

RedeviL написа:
j0rka7aa написа:Естествено, че не трябва! Бандаловски е лидера в този отбор, нищо лично към Апата, но просто според мен той не става за капитан, капитана трябва да бъде личност, която може във всеки един момент да избухне, докато Апата е много спокоен и уравновесен. В момента Бандаловски е единствения, който може да бъде истински капитан на ЦСКА! А за автора на тая "тема" - ти си знаеш мнението на всички за теб!

Така може да избухне във всеки един момент, че да остави отбора си с човек по-малко! Даже и след влизането му за дузпата на Локо Пд, когато Апата му обясняваше колко безумно е влизането му, отново спореше и не проумяваше грешката си.. А сравненията му с Тодор Янчев са просто смешни и ми е доста странно, че се правят точно от цесекари! Вярно е, че и аз съм критикувал Тошко през последните един-два сезона и често съм споменавал, че му е време да се откаже, но никога не съм поставял под съмнение капитанските му качества! Може би единствената му грешка беше, че не се дистанцира по-рано от боклуците.. Глупаво е да се правят оценки на представянето му на база последните му мачове. Години наред Тошко беше сърцето и душата на отбора! Страхотен човек и истински лидер на терена! Малко са хората като него, които винаги са се държали с достойнство и уважение към всички в отбора, че дори и към противниците! Няма нито една изцепка или изкаване, с които да е засрамил името на клуба! Дори левскарите го уважават и няма да кажат лоша дума за него! А колко такива футболисти има в родното ни първенство? Кажете ми сега колко от изброените качества на Тошко ги има и Бандаловски? Конктетно за капитанската лента - ако наистина е бил избран с гласуване между играчите, определено са възможни сътресения в съблекалнята и затова смятам, че няма да е много удачно да му се отнема.. Смятам обаче, че при първата получена оферта за Бандаловски ръководството изобщо не трябва да се замисля, дали да го задържи!

Аз не говоря за такъв тип избухване като да влезе и да нарита някой. Просто според мен Бандаловски е силна личност, която в момента е най-подходящата в отбора за капитан. Аз никога не съм казвал нещо против Тошко Янчев и никога няма да го направя, защото той е дал твърде много за ЦСКА и обича истински отбора, просто аз говоря за момента ситуация, тъй като Тошко го няма.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 18 мар 2013 10:50

j0rka7aa написа:
RedeviL написа:

Така може да избухне във всеки един момент, че да остави отбора си с човек по-малко! Даже и след влизането му за дузпата на Локо Пд, когато Апата му обясняваше колко безумно е влизането му, отново спореше и не проумяваше грешката си.. А сравненията му с Тодор Янчев са просто смешни и ми е доста странно, че се правят точно от цесекари! Вярно е, че и аз съм критикувал Тошко през последните един-два сезона и често съм споменавал, че му е време да се откаже, но никога не съм поставял под съмнение капитанските му качества! Може би единствената му грешка беше, че не се дистанцира по-рано от боклуците.. Глупаво е да се правят оценки на представянето му на база последните му мачове. Години наред Тошко беше сърцето и душата на отбора! Страхотен човек и истински лидер на терена! Малко са хората като него, които винаги са се държали с достойнство и уважение към всички в отбора, че дори и към противниците! Няма нито една изцепка или изкаване, с които да е засрамил името на клуба! Дори левскарите го уважават и няма да кажат лоша дума за него! А колко такива футболисти има в родното ни първенство? Кажете ми сега колко от изброените качества на Тошко ги има и Бандаловски? Конктетно за капитанската лента - ако наистина е бил избран с гласуване между играчите, определено са възможни сътресения в съблекалнята и затова смятам, че няма да е много удачно да му се отнема.. Смятам обаче, че при първата получена оферта за Бандаловски ръководството изобщо не трябва да се замисля, дали да го задържи!

Аз не говоря за такъв тип избухване като да влезе и да нарита някой. Просто според мен Бандаловски е силна личност, която в момента е най-подходящата в отбора за капитан. Аз никога не съм казвал нещо против Тошко Янчев и никога няма да го направя, защото той е дал твърде много за ЦСКА и обича истински отбора, просто аз говоря за момента ситуация, тъй като Тошко го няма.

Разбрах какво имаш предвид! Аз също не отричам, че може да бъде полезен, но хайде да си говорим сериозно! Бандата си е адски рисков играч! Постоянните му безумни влизания често остават ненаказани от нашите съдии, но това съвсем не означава, че трябва да се правим на слепи! Иначе аз също смятам, че не трябва да му се отнема лентата. Най-малкото защото е възможно да се създаде излишно напрежение в съблекалнята, което в момента е абсолютно излишно! Но ако ме попиташ, дали я заслужва? Отговорът ми е "не"!

П.П.Нямах предвид теб относно критиките към Тошко, но за да не пиша нови мнения си продължих мисълта.. :)

ico7680
Контакти:

Мнениеот ico7680 » 18 мар 2013 11:18

Ако истински милеете за ЦСКА,оставете момчетата на мира и ги подкрепяйте,дори и да не са прави.Обединявайте и не се разединявайте!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 18 мар 2013 12:01

Гласувах с не, въпреки че смятам, че най-добрият капитан за ЦСКА в момента би бил Томаш Черни- най-качественият вратар в ЦСКА от години! Иначе Бандата има кураж, признавам му го, но с дисциплината е скаран- Емо Костадинов ще го постави на място! ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “ЦСКА”