Илиан Илиев [фен тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: Илиан Илиев [фен тема]

Мнениеот vvessel » 17 мар 2013 21:58

ralka_levskarka написа:Моето мнение е да не тормозим Херо, тамън се оправи. Аз искам Кокала, Яската или Вуцов, ама по- добре да е Кокала. Трябва човек, който ще удари по масата и ще ги стресне малко тия лигльовци.

Яската???
Ясен Петров?!? Някои хора имат много къса памет. Ясен Петров мога да го сложа само в един кюп с Радко Достанич и Николай Костов. Абсолютно недоразумение, което се доказа нееднократно. Още един път ако се появи като треньор и ще си наложа ембарго да гледам отбора следващите 2 години. Няма да го издържа.
Вуцов и Кокала за съжаление водят други отбори и то що-годе успешно. Особено Вуцов, чието прибързано уволнение още ни тежи, но там мустака квото можа да омаже - омаза го. Сега е ясно , че който и треньор да сложат, няма как да се оправи отбора за 2 седмици. Така че да оставят Илиян и каквото направи до края на годината - направи. После да се мисли за нов треньор.

Потребителски аватар
Levski26
Контакти:

Мнениеот Levski26 » 17 мар 2013 22:03

ralka_levskarka написа:
Levski4Ever написа:Мойто виждане за новия треньор е или Димитър Димитров – Херо, или Вячеслав Грозни. Доказан специалист ни трябва, а не треньорче на малък отбор, който бие защитавайки се и на контри! Не ни трябва и някой анонимен чужденец! Само доказано име, НИЩО ДРУГО! САМО ЛЕВСКИ!

Моето мнение е да не тормозим Херо, тамън се оправи. Аз искам Кокала, Яската или Вуцов, ама по- добре да е Кокала. Трябва човек, който ще удари по масата и ще ги стресне малко тия лигльовци.

Моето мнение също, е че Херо е добър вариант, но наистина човека и здравето трябва да си гледа, мислех си и за Мъри, но в момента според мен Грозни е най-удачен вариант, човека може да ги стегне, а и той е много добър треньор. Дано е свободен и да се сетят за него. Може да направи силен отбор 8-)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 мар 2013 22:04

Квото направи? Ми да си режа вените.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 17 мар 2013 22:10

Аз пък съм за това да оставим Илиан до края на сезона. За 4-5 години се смениха 10-тина треньора, а играта не се е подобрила и грам. Дори да се махне Илиан, кой ще дойде? Херо? Не един или два пъти е казал, че в Бургас си му е добре, че е до семейството си, пък и сега здравето е най-важното за него. Значи отпада. Кокъла? Човекът си води Локото, ще се бори да ги спаси, а и едва ли ще се върне, при положение, че го изгониха като мръсно коте. Вуцов? Сериозно ли :shock:

Трябва някаква генерална промяна, която не опира само до треньора. Нали видяхме какво стана с Костов. Скръцна им със зъби и едни мърши, дето се водят големите левскари, почнаха да го саботират. С чужденец (различен от някой сърбин) ще е същата работа.

За това Илиан да си изкара сезона и тогава да се мисли за някой друг.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 17 мар 2013 22:21

ralka_levskarka написа:Квото направи? Ми да си режа вените.

Това си е твой избор. ;)
Не , по-добре недей :)
И берое са имали силни и слаби мачове, но като цяло са играли добре. Левски не е берое, много ясно. Но искам да кажа че на всеки треньор му се случват спадове. Спомням си преди 2 години бяха разпродали добрите играчи на Берое и бяха почти пред фалит, направиха 7 (седем) поредни загуби, но след това си стъпиха на краката и приключиха в средата на таблицата. Треньора на Лудогорец що още не си е подал оставката? Миналата година направи 3 поредни загуби и пак станаха шампиони. Левски ако се стегна следващите 12-13 дена пауза и заиграят като първия мач с/у Черноморец, спокойно могат да станат шампиони. Но това мина задължително с победи срещу преките съперници. А те има още точки да губят. Видя се , че няма безгрешен отбор тази пролет.

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 17 мар 2013 22:39

Трябва нов треньор не само за да изгради стил на игра и да умее да сменя схемата в нужни моменти, но и да изгони всички сръдльовци, ментета и боклуци от отбора! Грозни е удачен вариант, защото практикува атакуващ футбол и не го е страх да пусне двама нападатели или пък да играе с двама офанзивни халфа вместо дефанзивни. Абе трябва тренер отговарящ на нашият манталитет. Трябва ни силна личност, шампион!
Изображение

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 17 мар 2013 22:45

Levski4Ever написа:Трябва нов треньор не само за да изгради стил на игра и да умее да сменя схемата в нужни моменти, но и да изгони всички сръдльовци, ментета и боклуци от отбора! Грозни е удачен вариант, защото практикува атакуващ футбол и не го е страх да пусне двама нападатели или пък да играе с двама офанзивни халфа вместо дефанзивни. Абе трябва тренер отговарящ на нашият манталитет. Трябва ни силна личност, шампион!

И играчите не им изнася и почват бойкот след 2 тежки тренировки.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 17 мар 2013 22:50

Stanislav_Ivanov написа:И играчите не им изнася и почват бойкот след 2 тежки тренировки.

Все си мисля, че направят ли бойкот на някое доказано име, ще го отнесат от публиката. Все пак ние виждаме кой къде се е доказал, както и виждаме кой колко се раздава за отбора ни! Другото е, че прекалено много треньори се смениха и работата почва да намирисва. Именно с някой сериозен треньор ще се разбере къде куца работата.
Изображение

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 17 мар 2013 22:52

Levski4Ever написа:
Stanislav_Ivanov написа:И играчите не им изнася и почват бойкот след 2 тежки тренировки.

Все си мисля, че направят ли бойкот на някое доказано име, ще го отнесат от публиката. Все пак ние виждаме кой къде се е доказал, както и виждаме кой по колко потичква в отбора ни! Другото е, че прекалено много треньори се смениха и работата почва да намирисва. Именно с някой сериозен треньор ще се разбере къде куца работата.

Какво значение има кой е треньор? Нали при Костов беше същото. Бойкотираха го, тръгна си, феновете псуваха част от мърдите, които казаха, че ще си ходят след края на сезона и... Нищо.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 17 мар 2013 22:52

Levski4Ever написа:

Все си мисля, че направят ли бойкот на някое доказано име, ще го отнесат от публиката. Все пак ние виждаме кой къде се е доказал, както и виждаме кой колко се раздава за отбора ни! Другото е, че прекалено много треньори се смениха и работата почва да намирисва. Именно с някой сериозен треньор ще се разбере къде куца работата.

Ми той Костов се беше доказал в Украйна,но тука играчите не искаха просто да го слушат ..
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”