Г-н Русев няма нищо общо между двата случая! Защото:
1 Гара Дембеле атакува съдията на терена.
2.Стойчков не напуска мястото определено за треньора.Той не влезна на терена.
3.Съдията отиде при него за разговор и протегна ръка за да го успокои.Както можеше да се
очаква Стойчков я отблъсна.Само толкова.
Имаш късмет че в днешния разговор пред теб е Н.Александров който има забавено мислене
и само мънка.Ако си припомниш колко прибързани изказвания си правил по адрес на СТОЙЧКОВ
би трябвало да му се извиниш.Не го очаквам разбира се.
До Томислав Русев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: До Томислав Русев
Ситуацията показана на видеото на Левски-при която футболист на Литекс е в засада.Само
че тя не продължава.Следва тъч и последващия цирк. Не манипулирай-не след засадата
става тази ситуация.
че тя не продължава.Следва тъч и последващия цирк. Не манипулирай-не след засадата
става тази ситуация.
- Hristo_Stoichkov
- Контакти:
Томиславе Томиславе пак яко почна да чупиш глупометара
Има една зависимост при тебе че колкото е по близо Левски до първото място толкова повече глупости почваш да говориш . ПОЗАМИСЛИ СЕ НАД ТОВА

Има една зависимост при тебе че колкото е по близо Левски до първото място толкова повече глупости почваш да говориш . ПОЗАМИСЛИ СЕ НАД ТОВА

-
- Контакти:
Hristo_Stoichkov написа:Томиславе Томиславе пак яко почна да чупиш глупометара![]()
![]()
![]()
След днешния мач ще ръси мъдри мисли в понеделник пред банята.Нека пак пита кой командва БФС?
-
- Контакти:
Г-н Русев какви са тези други начини за ставане на шампион за които говори Тонев?
Айде като сте големите журналисти задайте му ребром въпроса на Тонев, какви са тези други начини
Или май и самите вие се досещате и си знаете какви са 

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
-
- Контакти:
Batkoto написа:Айде като сте големите журналисти задайте му ребром въпроса на Тонев, какви са тези други начиниИли май и самите вие се досещате и си знаете какви са
Защо всички други медии акцентират на този пасаж от коментара на Тонев,а "екипа" на Гонг не го споменава.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
г-н Русев искам да ви помоля най-настоятелно да попитате г-н Тонев какво ще направи той лично и ЛЕВСКИ като клуб относно непрекъснатите безобразия на БФС от началото на този полусезон спрямо ЛЕВСКИ.аз си спомням как преди да започне полусезона той лично каза как всеки който си помисли да се гаври с ЛЕВСКИ ще пострада жестоко.е аз дотук виждам нонстоп гавра с ЛЕВСКИ но не виждам от него никакви действия.на мен ми омръзна вече от тази непрекъсната червена тантра-СИНЬОТО БФС.според мен вече е кърваво червено с оранжеви ивици.не може за едно и също нещо да се откъсва главата на ДЕМБЕЛЕ а на червено-оранжевия шаман шеф на БФС в сянка да няма нищо.не може да се сезират за ГАДЖЕВ миналата година а след това за играч на червените вече му забравих името но добре си спомням че писах във форума ще се сезира ли за него БФС да оставя без последствия.не може сега ехидно КУЧЕВ да обяснява как синьото БФС може да накаже КАРВАЛЬО а за червено оранжевия шаман не може.да не говорим че КАРВАЛЬО го наказаха за нищо което е още по-голяма гавра към ЛЕВСКИ но пак нищо не последва от клуба.аз го гледах 100 пъти на запис той нито за секунда не се обръща към играча на литекс през цялото време е с гръб към него и следи топката.няма дори помен от посагяне нито с ръце нито с крака към играча дори само по отскачането на крака му може да се познае че не той е извършил нарушението а противника го рита или му се хвърля в краката нарочно откъм гъбра му за да му изкара картон.дори коментатора по БНТ го каза това.но на мен по ми е интересно защо абсолютно незаслужено лишават ЛЕВСКИ от голмайстора им и в този мач не могат да вкарат а клуба и г-н ТОНЕВ си траят разбирам да имаше основание да си мълчат а то абсолютно незаслужено те лишават от най-добрия ти играч и ти си траеш аз това не го разбирам.и накрая това което вече окончателно ме потресе е защо съдията от синьото БФС не показа никакъв картон на еничара ИВАН Б. от червените след като пред погледа му още в седмата минута фаулира играч на ЛОКО ПД и докато играча беше паднал го ритна с бутоните в гърба и после го настъпи по ръката абсолютно умишлено.и понеже съм сигурен че синьото БФС в този случай няма да се сезира вече си мисля че гаврата с ЛЕВСКИ надхвърля всички нормални граници.затова ви моля г-н РУСЕВ и ако не го направите ще ви го пиша пак попитайте за всичко това г-н ТОНЕВ защото си мисля че не само на мен но и на всички левскари им омръзна вече от този терор на така нареченото синьо БФС което всъщност е както казах кърваво червено с оранжеви ивици.ако го направите предварително ви благодаря и още искам да ви изкажа благодарност за всичко което правите и едно голямо БРАВО имате от мен за целия ви екип.слушам ви всеки ден с удоволствие.приятен ден и спорна и успешна работа.
„Жестокостта и омразата ще бъдат най-ценните ни добродетели, защото болшевизмът не е пансион за благородни девици. Децата трябва да присъстват на екзекуциите и да се радват на смъртта на неприятелите на пролетариата.“ – Ленин
ico88 написа:г-н Русев искам да ви помоля най-настоятелно да попитате г-н Тонев какво ще направи той лично и ЛЕВСКИ като клуб относно непрекъснатите безобразия на БФС от началото на този полусезон спрямо ЛЕВСКИ.аз си спомням как преди да започне полусезона той лично каза как всеки който си помисли да се гаври с ЛЕВСКИ ще пострада жестоко.е аз дотук виждам нонстоп гавра с ЛЕВСКИ но не виждам от него никакви действия.на мен ми омръзна вече от тази непрекъсната червена тантра-СИНЬОТО БФС.според мен вече е кърваво червено с оранжеви ивици.не може за едно и също нещо да се откъсва главата на ДЕМБЕЛЕ а на червено-оранжевия шаман шеф на БФС в сянка да няма нищо.не може да се сезират за ГАДЖЕВ миналата година а след това за играч на червените вече му забравих името но добре си спомням че писах във форума ще се сезира ли за него БФС да оставя без последствия.не може сега ехидно КУЧЕВ да обяснява как синьото БФС може да накаже КАРВАЛЬО а за червено оранжевия шаман не може.да не говорим че КАРВАЛЬО го наказаха за нищо което е още по-голяма гавра към ЛЕВСКИ но пак нищо не последва от клуба.аз го гледах 100 пъти на запис той нито за секунда не се обръща към играча на литекс през цялото време е с гръб към него и следи топката.няма дори помен от посагяне нито с ръце нито с крака към играча дори само по отскачането на крака му може да се познае че не той е извършил нарушението а противника го рита или му се хвърля в краката нарочно откъм гъбра му за да му изкара картон.дори коментатора по БНТ го каза това.но на мен по ми е интересно защо абсолютно незаслужено лишават ЛЕВСКИ от голмайстора им и в този мач не могат да вкарат а клуба и г-н ТОНЕВ си траят разбирам да имаше основание да си мълчат а то абсолютно незаслужено те лишават от най-добрия ти играч и ти си траеш аз това не го разбирам.и накрая това което вече окончателно ме потресе е защо съдията от синьото БФС не показа никакъв картон на еничара ИВАН Б. от червените след като пред погледа му още в седмата минута фаулира играч на ЛОКО ПД и докато играча беше паднал го ритна с бутоните в гърба и после го настъпи по ръката абсолютно умишлено.и понеже съм сигурен че синьото БФС в този случай няма да се сезира вече си мисля че гаврата с ЛЕВСКИ надхвърля всички нормални граници.затова ви моля г-н РУСЕВ и ако не го направите ще ви го пиша пак попитайте за всичко това г-н ТОНЕВ защото си мисля че не само на мен но и на всички левскари им омръзна вече от този терор на така нареченото синьо БФС което всъщност е както казах кърваво червено с оранжеви ивици.ако го направите предварително ви благодаря и още искам да ви изкажа благодарност за всичко което правите и едно голямо БРАВО имате от мен за целия ви екип.слушам ви всеки ден с удоволствие.приятен ден и спорна и успешна работа.
[offtopic]майко мила...

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
-
- Контакти:
ico88 написа:г-н Русев искам да ви помоля най-настоятелно да попитате г-н Тонев какво ще направи той лично и ЛЕВСКИ като клуб относно непрекъснатите безобразия на БФС от началото на този полусезон спрямо ЛЕВСКИ.аз си спомням как преди да започне полусезона той лично каза как всеки който си помисли да се гаври с ЛЕВСКИ ще пострада жестоко.е аз дотук виждам нонстоп гавра с ЛЕВСКИ но не виждам от него никакви действия.на мен ми омръзна вече от тази непрекъсната червена тантра-СИНЬОТО БФС.според мен вече е кърваво червено с оранжеви ивици.не може за едно и също нещо да се откъсва главата на ДЕМБЕЛЕ а на червено-оранжевия шаман шеф на БФС в сянка да няма нищо.не може да се сезират за ГАДЖЕВ миналата година а след това за играч на червените вече му забравих името но добре си спомням че писах във форума ще се сезира ли за него БФС да оставя без последствия.не може сега ехидно КУЧЕВ да обяснява как синьото БФС може да накаже КАРВАЛЬО а за червено оранжевия шаман не може.да не говорим че КАРВАЛЬО го наказаха за нищо което е още по-голяма гавра към ЛЕВСКИ но пак нищо не последва от клуба.аз го гледах 100 пъти на запис той нито за секунда не се обръща към играча на литекс през цялото време е с гръб към него и следи топката.няма дори помен от посагяне нито с ръце нито с крака към играча дори само по отскачането на крака му може да се познае че не той е извършил нарушението а противника го рита или му се хвърля в краката нарочно откъм гъбра му за да му изкара картон.дори коментатора по БНТ го каза това.но на мен по ми е интересно защо абсолютно незаслужено лишават ЛЕВСКИ от голмайстора им и в този мач не могат да вкарат а клуба и г-н ТОНЕВ си траят разбирам да имаше основание да си мълчат а то абсолютно незаслужено те лишават от най-добрия ти играч и ти си траеш аз това не го разбирам.и накрая това което вече окончателно ме потресе е защо съдията от синьото БФС не показа никакъв картон на еничара ИВАН Б. от червените след като пред погледа му още в седмата минута фаулира играч на ЛОКО ПД и докато играча беше паднал го ритна с бутоните в гърба и после го настъпи по ръката абсолютно умишлено.и понеже съм сигурен че синьото БФС в този случай няма да се сезира вече си мисля че гаврата с ЛЕВСКИ надхвърля всички нормални граници.затова ви моля г-н РУСЕВ и ако не го направите ще ви го пиша пак попитайте за всичко това г-н ТОНЕВ защото си мисля че не само на мен но и на всички левскари им омръзна вече от този терор на така нареченото синьо БФС което всъщност е както казах кърваво червено с оранжеви ивици.ако го направите предварително ви благодаря и още искам да ви изкажа благодарност за всичко което правите и едно голямо БРАВО имате от мен за целия ви екип.слушам ви всеки ден с удоволствие.приятен ден и спорна и успешна работа.
Задай му и въпрос защо Ристосков не само не даде жълт картон на Ст.Ангелов когато контузи Златинов,но дори и фал не свири.Като гледате само Бандаловски,който между впрочем е ваша рожба,що не хвърляте и по един поглед на Пелето и Гаджев какви ги вършат всеки мач.
W84me ( Блатер) ..