Какво стана с агитката?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
morqka93
Контакти:

Какво стана с агитката?

Мнениеот morqka93 » 21 сеп 2009 17:24

Каква беше тая работа вчера,направо се изплаших.Миналата година съм ходил 2часа по-рано,за да си намеря хубаво място,а сега всичко е празно.Някой ще каже,че навсякъде е така,но примерът от миналите години е красноречив.Ако оправданиетоа в слабите резултати,то преди годинa alianz arena трябваше да е празна,а сега anfield.A за агитката ,май един приятел дето беше казал,че са случайни 80% от тях е бил прав.А на групичката тъпанари под козирката,дето не знаят кой ден е днес,но са големи тактици,трябва да им забранят да стъпват на Тича.

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Re: Какво стана с агитката?

Мнениеот Kobra666 » 21 сеп 2009 17:29

Моряк , може да не се траем , но ще си споделя мнението .Сравнението с Алиянц Арена или Анфилд няма да важи з абългарски отбор никога ..за съжаление . Всичко ни идва от манталитета . Когато пак се движите 3-4 в класирането всички случайни ще изникнат .
ЛЕВСКАР до гроб!

venelinzelen
Контакти:

Мнениеот venelinzelen » 21 сеп 2009 17:39

еми сега на лаута-1500-2000 слаби резултати слаба посещаемост.

Потребителски аватар
morqka93
Контакти:

Мнениеот morqka93 » 21 сеп 2009 17:51

А вчера на ''дербито'',направо ми падна ченето.При положение,че можете да напълните 2пъти стадиона.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 21 сеп 2009 18:01

morqka93 написа:Каква беше тая работа вчера,направо се изплаших.Миналата година съм ходил 2часа по-рано,за да си намеря хубаво място,а сега всичко е празно.Някой ще каже,че навсякъде е така,но примерът от миналите години е красноречив.Ако оправданиетоа в слабите резултати,то преди годинa alianz arena трябваше да е празна,а сега anfield.A за агитката ,май един приятел дето беше казал,че са случайни 80% от тях е бил прав.А на групичката тъпанари под козирката,дето не знаят кой ден е днес,но са големи тактици,трябва да им забранят да стъпват на Тича.

Заболяха ме пръстите да чаткам по клавиатурата и всеки път да обяснявам, че е пълна глупост да слагаш хората под един знаменател. Независимо дали са под козирката или в агитката навсякъде си има идиоти. Не мястото, на което седиш определя сивото в главата ти.
Относно причината за по - малката посещаемост - наистина слабата игра оказва влияние, но според мен ГОЛЯМАТА причина е високата цена на билета. По време на финансова криза това е напълно нормално. Знаеш ли колко хора са без работа? Знаеш ли колко хора в нашата страна си лягат гладни?! Знаеш ли колко хора нямат ток, защото няма с какво да го платят?!!!
Ако съдя по ника ти явно си млад човек и те моля не се изказвай за неща, които са все още далеч от теб.
И за да не започнеш да ме "храниш" ще ти кажа: Аз съм с абонаментна карта No 0033.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

BigDick
Контакти:

Мнениеот BigDick » 21 сеп 2009 18:03

А истината е че има 4 почивни дни и "гражданите" масово са напуснали големите градове в посока родните си места.А и няма да си кривя душата ама Черно море едва последната година си напълниха стадиона,преди имаха по малко публика от Спартак ;)

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 21 сеп 2009 18:07

Точно левски фенс не бива да говорят.Вие даже да сте първи,даже да биете ЦСКА на другия мач сте по-малко и от нас вчера с Миньор.Вие сте анти-футболни фенове,вие чакате само Барселона брат,Челси и други подобни,за да пълните стадиона.Така е много удобно нали :mrgreen:

ПС:Относно нашия спад.Аз съм фен на Морето от времето когато гниехме в Б група,имаше 2 топки и дрипави екипи,играчите ни Нафтата ги прибираха за 20 чифта бутонки и анцузи.Даже контроли не пропускам дори да са в Албена,Каварна.До гроб сме зад Морето.Но разбирам по-малките фенове,тези които гледат отбора откакто е в А група например.Всеки спад е болезнен.Ще премине и ще се оправим и откъм публика.Цената на билета обаче е нереална.5 лева,най-скъпи билети в А група във времена в които всеки месец нови и нови 10 000 българи остават без работа :?: .Не върви.В цялата А група цените са 2-3 лева,при нас-5.Разбирам да играехме като миналия сезон,тогава стадиона се пръскаше,кой ти гледа цените,половината мачове бяха пак с 5 лева,но сега?Реализъм трябва малко.

.А и няма да си кривя душата ама Черно море едва последната година си напълниха стадиона,преди имаха по малко публика от Спартак ;)

Черно Море никога не е имал по-малко публика от Спартак.Винаги в пъти повече са били моряците и това мога да го докажа както си искам и когато си поискам като пейстна статистиките посещаемост от ПФЛ сайта от която и година да кажеш!Най-видно е в дербитата,когато зелено-белите са винаги поне 8-10 пъти повече.Разбирам,че са ти любимци сините ви подлоги,но превъзходството ни по критерий публика над малктие ви братчета и подлоги винаги е било тотално смазващо,винаги :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 21 сеп 2009 18:12

ГЛЕДАЙТЕ СЕГА, КАКВО СТАВА С бОТЕВ! Как се пулни стадион!

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 21 сеп 2009 19:41

Хора погледнете стадионите в цяла Европа.Спад има не само във Варна, не само в България, ами и на целия континент.Ако някъде има репортажи от мачовете в Лига европа от изминалата седмица ще се учудите какво става дори и в една Англия, за която се носят легенди...

Потребителски аватар
morqka93
Контакти:

Мнениеот morqka93 » 21 сеп 2009 20:52

Заболяха ме пръстите да чаткам по клавиатурата и всеки път да обяснявам, че е пълна глупост да слагаш хората под един знаменател. Независимо дали са под козирката или в агитката навсякъде си има идиоти. Не мястото, на което седиш определя сивото в главата ти.
Относно причината за по - малката посещаемост - наистина слабата игра оказва влияние, но според мен ГОЛЯМАТА причина е високата цена на билета. По време на финансова криза това е напълно нормално. Знаеш ли колко хора са без работа? Знаеш ли колко хора в нашата страна си лягат гладни?! Знаеш ли колко хора нямат ток, защото няма с какво да го платят?!!!
Ако съдя по ника ти явно си млад човек и те моля не се изказвай за неща, които са все още далеч от теб.
И за да не започнеш да ме "храниш" ще ти кажа: Аз съм с абонаментна карта No 0033.[/quote]
Aбсолютно си прав за всичко,но ги има и тези ''фенове''които идват само при победи.А има и пенсионери по на 80 дето не са пропускали мач.Стадиона почна да се пълни масово преди 3год.,когато входа беше свободен и това беше един голям жест към публикатa.А пък нз този който написа,че най-скъпите билети са на Лазур,ще му кажа,че там си струва всеки лев от билета,защото наистина се чувстваш като''бял''човек.

Върни се в “Черно море”