Да ти кажа честно, аз все още се надявам, че кризата е причина да не вървят нещата (оптимизма ми изглежда е в повече :D ). Все се надявам, че в един момент ще изгрее слънце на нашата улица, защото дори не ми се мисли ако това не се случи какво ше стане с отбора ни. Политиците в България от новата ни история (да не забравяме и старата - спомни си фактите от преди 100-тина години как отборите от Варна са недолюбвани и винаги, когато е било възможно са ни прецаквали) не обичат града. Аз не знам да са финансирали какъвто и да е проект във Варна. Това е относно инфраструктура, бизнес проекти и въобще не споменавам спорта. Миналата година за малко да затрият най-добрата баскетболна школа в България. Въобще не съм оптимист, че тук ще се случи и най-малкото, което се финансира в други градове в БГ. За Пловдив въобще не говоря. За това надеждата ми е, че ТИМ в един момент ще развържат кесията и най-важното: ще проявят желание нещата да се случват...
П.С. За Варна най-важни са транспорта и туризма. Няма Корабостроителница, пристанището затъва, БМФ Домусчиев го затри, няма магистрали и свестни пътища, градската инфраструктура е ужасно амортизирана и остаряла. Градът няма вид, с който да привлича туристи. Всичко отива на зле та за спорт някой ще помисли. Абсурт.
СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: СПАМ
Никой не отрича кризата.
Обаче за ТИМ няма криза и оправданията им са смешни. При условие, че имат поети задължения с конкретни договори с общината.
Дружеството за изграждане на стадион Варна (Спортен комплекс Варна Ад) е от 26.05.2005г.. След два месеца ще станат 8 години от както са го почнали стадиона. Осем години лъжат хората. За осем години печалбите на холдинготе им са над 800 милиона лева.
Погледни предеходните страници по темата колко стадиона се правят в момента, нарочно съм ги качил.
Обаче за ТИМ няма криза и оправданията им са смешни. При условие, че имат поети задължения с конкретни договори с общината.
Дружеството за изграждане на стадион Варна (Спортен комплекс Варна Ад) е от 26.05.2005г.. След два месеца ще станат 8 години от както са го почнали стадиона. Осем години лъжат хората. За осем години печалбите на холдинготе им са над 800 милиона лева.
Погледни предеходните страници по темата колко стадиона се правят в момента, нарочно съм ги качил.
greenpeak написа:Никой не отрича кризата.
...надеждата ми е, че ТИМ в един момент ще развържат кесията и най-важното: ще проявят желание нещата да се случват...
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
cristely написа:greenpeak написа:Никой не отрича кризата.
...надеждата ми е, че ТИМ в един момент ще развържат кесията и най-важното: ще проявят желание нещата да се случват...
Блажени са верующите.

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
- Контакти:
Черно Море записа най-успешните си последователни 10 години в историята си от съществуването на А група благодарение на собственика си.
Ако Черно Море прекрати съществуването си ще е благодарение на внедрени "зелени калинки" и посредствени умствено фенове.
Ако Черно Море прекрати съществуването си ще е благодарение на внедрени "зелени калинки" и посредствени умствено фенове.
green team написа:Черно Море записа най-успешните си последователни 10 години в историята си от съществуването на А група благодарение на собственика си.
Шампиони станахме ли или купа да сме взели? Какво ни е успешното

green team много изпростя последно време.
greenpeak написа:green team написа:Черно Море записа най-успешните си последователни 10 години в историята си от съществуването на А група благодарение на собственика си.
Шампиони станахме ли или купа да сме взели? Какво ни е успешното?
green team много изпростя последно време.
Що му се хващаш на глупостите?

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
green team = green TИM
Да
!!!
Да

-
Левски да си прибират Гонзо и да ни връщат Илиан
Няма логика левскар да води Ч.море,а черноморец да води Левски

Няма логика левскар да води Ч.море,а черноморец да води Левски