Все повече става ясно какъв гений е САФ. И с привличането на Бербатов и гениалното му използване на терена (Бербатов и миналия сезон и сега е около 35-40% от цялата схема на Ман), така и и изказването за Сити преди няколко дни.
Не съм за Ман, харесвам друг отбор, който в бг форум едва ли някога ще се коментрира, но те наистина играят футбол. Сити пък никога няма да надскочат комплексарския си манталитет с парапуняци като Тевес, Адебайор, Робиньо и т.н., а и с Белъми, който вече ме е срам, че е носил фланелката на любимия ми отбор някога в кариерата си.
Жалко, защотото навремето Сити бяха много симпатичен отбор, любимец в който ми беше великия Тони Котън.
Белами нокаутира фен на Манчестър Юн.
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Белами нокаутира фен на Манчестър Юн.
Локо поне имат фенове и не ги зарибява няква вмирисана риба "шарки" дето да дава безплатни билети,за да се съберат 100 човека и да ядат кебапчета!
marjb написа:Локо поне имат фенове и не ги зарибява няква вмирисана риба "шарки" дето да дава безплатни билети,за да се съберат 100 човека и да ядат кебапчета!
Нито знаеш какво е положението, нито нищо!Затова, гледай си шопсите и майните, и се радвай на живота, и прекрасния Ви футбол!
[center]
[/center]

Converse написа:levski___ написа:тои може да е от форумните хулигани тоя
Грешиш!И преди да използваш думата лумпен научи значението и, идва от Der Lumpen (нем.)
П.С:автора на темата е написал, че фена на Юнайтед е лумпен, затова и аз взех страната на любимия отбор!
А дали не идва от Der Lump

И аз съм фен на Юнайтед, но съм сигурен, че и сред тях има лумпени.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Lord VOODOO
Браво на Белами! Така трябва да се постъпва с феновете на МЮ!
Ох как ми се иска, докато това отборче лети със самолета си на някъде за следващият си мач от ШЛ (примерно) да се разбият отново и целият им отбор начело със САФ да гушнат букета! Само на Берба да му се размине...

Ох как ми се иска, докато това отборче лети със самолета си на някъде за следващият си мач от ШЛ (примерно) да се разбият отново и целият им отбор начело със САФ да гушнат букета! Само на Берба да му се размине...

Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

Lord VOODOO написа:Браво на Белами! Така трябва да се постъпва с феновете на МЮ!
Ох как ми се иска, докато това отборче лети със самолета си на някъде за следващият си мач от ШЛ (примерно) да се разбият отново и целият им отбор начело със САФ да гушнат букета! Само на Берба да му се размине...![]()
![]()
Вуду, това е най-идиотският пост, който съм чел в този форум!
Много глупави и посредствени съм прочел, но това направо надминава всякаква граница по простотия!Дано осъзнаваш с бистър ум, какво точно си пожелал и причината, поради която си го пожелал!
Такова нещо е отвратително дори да си го помислиш, камо ли да го напишеш

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:Lord VOODOO написа:Браво на Белами! Така трябва да се постъпва с феновете на МЮ!
Ох как ми се иска, докато това отборче лети със самолета си на някъде за следващият си мач от ШЛ (примерно) да се разбият отново и целият им отбор начело със САФ да гушнат букета! Само на Берба да му се размине...![]()
![]()
Вуду, това е най-идиотският пост, който съм чел в този форум!
Много глупави и посредствени съм прочел, но това направо надминава всякаква граница по простотия!Дано осъзнаваш с бистър ум, какво точно си пожелал и причината, поради която си го пожелал!
Такова нещо е отвратително дори да си го помислиш, камо ли да го напишеш
+1.Иначе за Сити мога да кажа , че ги ограбиха с тези 3 минути отгоре заради 43 секунди радост след гола им ..феновете на Мю нямаше да пеят тази песен,ако мача си беше свършил на време и 3:3.
ЛЕВСКАР до гроб!
To бива, бива простотии, ама чак толкова...
- ..Локо Пловдив
- Контакти:
Converse Защо избра да се заяждаш точно с Нас ?
Задължително наказание за 2-3мача и некакви пари даму вземат 

VIVA CSKA