НЕКА СПРЕМ ЗА МАЛКО С ОБИДИТЕ
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- lauta hools
- Контакти:
НЕКА СПРЕМ ЗА МАЛКО С ОБИДИТЕ
Идва мач с Италия(много важен),аз ще пътувам да София заедно с още няколко момчета от агитката на Локо,за да подкрепим националите.Искам сега всички-сини,червени,жълти,бели,зелени,черно-бели да кажат мнението си за мача без обиди,да се опитаме един път да направим една сериозна тема!Ще помоля ако може всички да пишете на кирилица,за да се разбираме по-лесно.Нека бъдем българи,да подкрепим България!
[center]
Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас” [/center]

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас” [/center]
Re: НЕКА СПРЕМ ЗА МАЛКО С ОБИДИТЕ
Подкрепям те, но никой няма да се слуша в думите ти 

Ми като резултат,не искам да давам прогнози ! Надявам се само нашите момчета да играят както искаме ние - дали ще бият или не,все тая ! Аз отивам на Стадиона и нека да го напълним,Бербо и компания имат нужда от нас ! БЪЛГАРИ ЮНАЦИ !

- vinagi~s~vas
- Контакти:
to6kata1912 написа:Христолофф вън завинаги!!!!!!!КУР ЗА ДОКО
Колко е жалко да си жълт!Дано да е жив и здрав Христолов-да си намерите майстора!!1
-
- Контакти:
Аз съм от Пловдив и също ще пътувам за мача в София срещу Италия 

имам лошото усещане че ще ни направят на пух и прах жабарите но дано да бъркам...!!!
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"
Аз съм си от София и съм на мача със сигурност.Дори гледам във времето преди срещата да убедя,колкото се може повече хора да отидат и засега има известен напредък.Така че и тук ще напиша:Нека всеки,който има възможност и средства да дойде на стадиона и да подкрепи националите ни,защото го заслужават.Не може да играят пред полупълен стадион и после да си задаваме въпроса защо не се класираме за голям футболен форум(не това е основната причина,но поне ще получават подрепата на нас-феновете,което е много важно).
Ние от Шумен също тръваме доста хора и ще подкрепим отбора,те имат нужда от нас.
Бе ние хубаво,ще подкрепяме отбора на стадиона,ама няква информация за билети излезнала ли е ?

- LuDaTa KaNaRkA1912
- Контакти:
Мнение за ма4а не искам да давам,надявам се единствено за победа на нашите.Пускам това мнение единствено за да стисна ръката на такива като lauta hools.(уважавам такива хора).Знам 4е умраза между Ботев и Локомотив винаги е имало и 6те има,но може би трябва да сме малко по-тулерантни едни към други,незъвисимо дали сме Ботевисти,Локомотивци,Цесекари,Левскари и про4ие.
Nie idvame i si otivame...BOTEV ostava,TOI E VE4EN