Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_champions

Re: Какво се случи и дали всъщност има смисъл да си го обяснявам

Мнениеот Red_champions » 21 сеп 2009 16:32

Колко много мъка има по този свят! :lol: :lol: :lol:
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: ВРЕМЕ Е !!!

Мнениеот sedem_!_dva » 21 сеп 2009 16:33

Kobra666 написа:Имах някакъв активен ъкаунт за техния форум ,ама кой да му помни паролата и нейма...Вчера бяха кротки СЗ ..дразгата беше от 1 пият скапаняк,който атакува момче веещо знаме и после стюард. Това кафе го посещавам чето ,защото ми е на път за работа . За полицията съм сигурен , че си прав . Как ти се струва ударна група да влезе и потроши и смели 30 човека заради ..обърната кофа за смет на улица Екзах Йосиф ( на 3 преки от кафето) ??? Срещал съм се отблизо с тези групи на ушевите в Синьото кафе , когато го атакуваха ..беше отврат , ад под небето :( За тениските без Левкси на тях си прав .. но ако идентичноста на този фен клуб се беше запазила нямаше да ми е толкова болно ...

Да, за боя на стадиона разбрах за какво е станал...
Ама наистина е смешно обяснението, че заради една счупена кофа ще влизат жандармеристи и ще бият наред в кафето на фенклуб без да знаят изобщо хората вътре виновни ли са за нещо, пък и да са... заради една кофа е доста съмнително... Нещо става в Левски и сектор Б, което никак не е хубаво и за да не затъне сектора трябва всичко да излезе на светло и да има коренна промяна.
NON MOLLARE MAI

clavdius77
Контакти:

Re: Защо всички на стадиона мълчат а Срещу Велев викаха още от к

Мнениеот clavdius77 » 21 сеп 2009 16:38

Според мен началото на падението на Батков започна с абсурдното освобождаване на Велев и Боримиров под предтекст,че не са харесвани от публиката.Какво харесва синята публика-победи над ЦСКА или позорни загуби без дух и сърце?.Единственият верен ход в момента е връщането на Велев

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Re: Какво се случи и дали всъщност има смисъл да си го обяснявам

Мнениеот Lord VOODOO » 21 сеп 2009 16:39

batceko написа: дали една загуба е уговорена или плод на игра все тая – ЗАГУБА

Тук вече не си прав!!! Ако беше все тая, нямаше да изпишеш всичко това по-горе!!! Ест, че има значение как си загубил! А вие го направихте заслужено, безславно и най-идиотското е сега да плачите като девици за к*р! ЦСКА спечели заслужено! На всички е ясно, че Левски са пълна скръб и че са в състояние на свободно падане след трета поредна загуба!!! А това с "трансфера" в Русия беше просто хумореска, за да има как сега началниците ви да се оправдават! На всички преди мача им беше ясно, че Левски ще загубят (само най-болните сини мозъци не го признаваха), защото Левски в момента са бездарно слаби, а ЦСКА маже!!! Така че стига глупости и недейте да умаловажавате постигнатото от червените! Бъдете поне малко мъже и си признайте, че за нищо не ставате! Силните могат да си признават загубите!!! И най-важното радвайте се, че снощи ви се размина само с 2:0!!! С оглед на показаното на терена Левски можеше и трябваше да загуби с 8-10 гола, просто играчите на червените не бяха концентрирани в завършващата фаза, а и Жоро вратарчето си е класа, а смяната му имаше ОГРОМЕН късмет!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Re: ВРЕМЕ Е !!!

Мнениеот Kobra666 » 21 сеп 2009 16:40

Седем-Два,личното ми мнение е , че след тези 50 бомби от Сектора Борат е бесен , че им е давал пари + плаката срещу него . Аз не помня бомби от мача със Сиони ..Снощи по канал 3 даде интервю един човечец от кафето , който не беше задържан ..вярвам му на всяка дума за действията на " ударния отряд " , вярвам му , че се е прибрал с кола до ул. Симеон ..добър човечец е ( един от процента в СЗ , които са нормални ) . Иначе за първи път от много време видях как стюарди издърпаха къркания и го питаха дали е добре..преди да им скочи , а СЗ си защитават стюардите(после вече онзи беше почти труп)..през цялото останало време си пяха цял мач под мен..бяха бесни , но си пяха кротко .

Наистина става нещо , но това е само мое предположение..
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 21 сеп 2009 16:53

madd написа:Не става въпрос за Ратко имам предвид,че всички знаят кой е виновен и тва е едниствено Батков.

На кривата ракета космоса й пречел.... Айде стига глупости! Ако Ратко Пиратко и Бонзо бяха такива чисти монети защо (с риск да бъдат уволнени) не излязат отпред и да кажат: "Нещата в отбора стоят така и така"! "Собственика господин Глупак Сестричков си е загубил ума и иска да направи това и това".... А? Защо мълчат като п*утки??? Нали Гонзо е голям левскар.... защо си трае и се дупи пред мустакатият глупак??? Истината е друга! И колкото и да ви боли е време да си го признаете... отбора ви се напълни с пенсионери като Йовов, Топчо, Тропчо, Бардон и тн, които вече са тотално изчерпани за футбола и не струват и жълти стотинки.... Левски в момента е супер зле и затова колкото е виновен мустакатият глупак толкова са виновни и треньора и спортният директор и разбира се играчите!!! ОК Батков на дава пари за трансфери...., а защо треньора продължава да налага Йовов и компанията му пенсионери, с които разцъкват белот всяка вечер??? За това пак ли Батков е виновен??? Да не би да нямате юноши, които побеждават почти всеки мач юношите на ЦСКА.... Значи имате избор от играчи...., ама треньора не иска да ги използва... а за това кой му е виновен? Вие ли, аз ли, Батков ли? Все някой трябва да е виновен!!!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: А вие какво очаквахте?!

Мнениеот sedem_!_dva » 21 сеп 2009 17:09

Абе Вудо, ти чорбар ли си... фен на Черно море ли си... фен на БарцИлона ли си... май и ти не знаеш, ама пък глупостите които пишеш са ти уникални 8-10 парцала... някои работи, които казваш са точни, но други прекалено много ги преувеличаваш...
Ще си измислят трансфер в чужбина на четерима титуляри ръководството на Левски, защото са знаели че ще паднат... и как ще стане това, като миналата година същите футболисти Дарко, Зе, Живко и Рабех бяха най-добрите с/у ЦСКА... като добавим и липсата на Бардон и контузията на Гаджев става ясно, че повече от половината отбор на Левски вчера не е играл... ами нормално да загубят безславно... всичко обаче се променя, стига Батков да не прави повече грешки и всичко ще си дойде на мястото пролетта.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 21 сеп 2009 17:17

Малка подробност е това, че Левски сега не е във формата от миналият сезон! Бардон и Дарко са контузени (май забравяш контузията на Тасевски от мача с Виляреал), Миланов също е контузен... така че от измисленият "трансфер" вие загубихте на терена само Рабех (които не е във форма) и Зе, който също не е в отлично състояние! Забрави ли вече мача с Локо Сф? Тогава когато въпросното каре играчи бе тук в София.... защо загубихте на Герена? Факт е, че Левски е в плачевно състояние! Като лично според мен най-зле е физическото състояние на отбора ви. ОК може и да греша, но поне според мен физически сте много зле!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 21 сеп 2009 17:23

Lord VOODOO написа:Малка подробност е това, че Левски сега не е във формата от миналият сезон! Бардон и Дарко са контузени (май забравяш контузията на Тасевски от мача с Виляреал), Миланов също е контузен... така че от измисленият "трансфер" вие загубихте на терена само Рабех (които не е във форма) и Зе, който също не е в отлично състояние! Забрави ли вече мача с Локо Сф? Тогава когато въпросното кара играчи бе тук в София.... защо загубихте на Герена? Факт е, че Левски е в плачевно състояние! Като лично според мен най-зле е физическото състояние на отбора ви. ОК може и да греша, но поне според мен физически сте много зле!

Миланов не е контузен... излекуван беше и готов да играе, Дарко ако имаше нещо сериозно щеше ли да ходи "уж" на тестове, Зе е един от най-добрите ни досега, май не помниш мачовете с Дебрецен, в които той правеше всичко най-опасно и гостуването беше неудържим от защитата на унгарците...
Да играха на мача с Локо Сф и какво от това, по този мач не можеш да съдиш и да си правиш изводи за мача с ЦСКА, май не помниш че същия този кръг ЦСКА бяха трагични с Пирин... това какво би трябвало да означава по логиката ти, може би че не може да бият Левски...
Ако играеха 4-та ЦСКА в никакъв случай нямаше да победи и това ти го казвам на 100 %, е няма как да го разберем наистина, същност има, но трябва да изчакаме до пролетта...
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 21 сеп 2009 17:29

Защото така им отърва! Велев им каза истината преди време. Шепа наркомани и алкохолици, това е! Няма какво да се лъжем...докато всички истински левскари си мълчат така ще бъде. Трябва на всеки мач от първата да последната минута да скандираме срещу Батков! И то единици от "А" сектор, както беше на мача с Локото, а целия стадион. Иначе рискуваме от мач на мач публиката ни да намалява. Вече се вижда ясно, че има отлив на хора от стадиона, и ако продължат дивотиите нищо добро не ни чака!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Върни се в “Архив”