Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Kobra666 написа:Имах някакъв активен ъкаунт за техния форум ,ама кой да му помни паролата и нейма...Вчера бяха кротки СЗ ..дразгата беше от 1 пият скапаняк,който атакува момче веещо знаме и после стюард. Това кафе го посещавам чето ,защото ми е на път за работа . За полицията съм сигурен , че си прав . Как ти се струва ударна група да влезе и потроши и смели 30 човека заради ..обърната кофа за смет на улица Екзах Йосиф ( на 3 преки от кафето) ??? Срещал съм се отблизо с тези групи на ушевите в Синьото кафе , когато го атакуваха ..беше отврат , ад под небетоЗа тениските без Левкси на тях си прав .. но ако идентичноста на този фен клуб се беше запазила нямаше да ми е толкова болно ...
batceko написа: дали една загуба е уговорена или плод на игра все тая – ЗАГУБА
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
madd написа:Не става въпрос за Ратко имам предвид,че всички знаят кой е виновен и тва е едниствено Батков.
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
Lord VOODOO написа:Малка подробност е това, че Левски сега не е във формата от миналият сезон! Бардон и Дарко са контузени (май забравяш контузията на Тасевски от мача с Виляреал), Миланов също е контузен... така че от измисленият "трансфер" вие загубихте на терена само Рабех (които не е във форма) и Зе, който също не е в отлично състояние! Забрави ли вече мача с Локо Сф? Тогава когато въпросното кара играчи бе тук в София.... защо загубихте на Герена? Факт е, че Левски е в плачевно състояние! Като лично според мен най-зле е физическото състояние на отбора ви. ОК може и да греша, но поне според мен физически сте много зле!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 0 госта