За съжаление от около 7-8 години Шампион става даден болид, а не пилотът.
Сигурно има някакво изключение, но то само потвърждава правилото ...
За съжаление в днешно време техниката решава нещата на 80 % ... Ако имаш достатъчно добра кола, то просто ти трябва пилот, който да не се блъска из мантинелите.
Формула 1 - Сезон 2013, Официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
THE G.A.M.E
-
THE G.A.M.E
Re: Формула 1 - Сезон 2013, Официална тема
megan fox написа:А колкото до Маковете просто не ми се говори...
Сигурен съм, че из Азиатските трасета ще покажете по-добра скорост.
- realmadrid_fan
- Контакти:
Много съм доволен от Ферари. Обикновено започваме слабо сезона, но тази година явно колата е много добре подготвена.

HALLA MADRID
На мен за последно ми хареса победата на Хамилтън (говоря за спечелване на титлата) 
ПП Хаха само аз и Мегъна ли сме за сребърните? И нямате ли срам да сте такива чорбари с тея гадни ферарита (е, предполагам, че има много алонсовци :Д)
ПП Хаха само аз и Мегъна ли сме за сребърните? И нямате ли срам да сте такива чорбари с тея гадни ферарита (е, предполагам, че има много алонсовци :Д)
- JackPackage
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:megan fox написа:А колкото до Маковете просто не ми се говори...
Сигурен съм, че из Азиатските трасета ще покажете по-добра скорост.
аз пък се съмнявам че за момента имат сили за нещо повече от пилот в топ 6.... макар Мелбърн да не е показателна за съотношението на силите, факта че единствения силен тест на Макларън е бил с обърнат елемент в болида говори колко добре са към момента - все пак Бутона финишира на минута и нещо зад Сладоледаджията днес
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

- Alonso_Massa
- Контакти:
Не знам за вас, ама на мен ми се стори много странно състезанието... Как Алонсо сваляше по 1-2 секунди на обиколка и изведнъж Райко напрваи нещо и започна да бяга на Алонсо. Между другото това, което забелязах е че Ред Бул-а много бързо изяжда гумите си. Следващото състезание ще е също много интересно! 

[offtopic]
[/offtopic][offtopic]
[/offtopic]-
THE G.A.M.E
JackPackage написа:аз пък се съмнявам че за момента имат сили за нещо повече от пилот в топ 6.... макар Мелбърн да не е показателна за съотношението на силите, факта че единствения силен тест на Макларън е бил с обърнат елемент в болида говори колко добре са към момента - все пак Бутона финишира на минута и нещо зад Сладоледаджията днес![]()
Мда, трудно е да се анализира след само един старт ... При това на специфична писта, като "Албърт Парк".
Но е възможно "Стрелите" да са били с настройки изцяло за мокро трасе ...
Има логика в това ...
Или пък другият вариант - колите им да имат по-добър режим на работа ( включително и с гумите ) ... При по-горещо и сухо време.
Така или иначе Азиатските стартове ( стига и те да не са дъждовни ...
Sardukar написа:На мен за последно ми хареса победата на Хамилтън (говоря за спечелване на титлата)
И аз бе
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
THE G.A.M.E
Sardukar написа:Хаха само аз и Мегъна ли сме за сребърните? И нямате ли срам да сте такива чорбари с тея гадни ферарита (е, предполагам, че има много алонсовци :Д)
Какви "Алонсовци", бре ?
Аз предпочитам Масиньо ...
Иначе то "Син тим" към момента няма ... Е, Рено бяха такива преди време, ама сега вече ги няма ...
Ама и тогава не съм викал за тях ... Даже много ги псувах, да ги еВа франсетата да ги еВа ...
THE G.A.M.E написа:Sardukar написа:Хаха само аз и Мегъна ли сме за сребърните? И нямате ли срам да сте такива чорбари с тея гадни ферарита (е, предполагам, че има много алонсовци :Д)
Какви "Алонсовци", бре ?![]()
Аз предпочитам Масиньо ...![]()
Иначе то "Син тим" към момента няма ... Е, Рено бяха такива преди време, ама сега вече ги няма ...![]()
Ама и тогава не съм викал за тях ... Даже много ги псувах, да ги еВа франсетата да ги еВа ...
Лотоса не са ли с техните двигатели
ПП Има едни, даже са сложили емблемата на ЧЕЛСИ