Ще накажат ли ЦСКА, както Ботев и Левски за хвърлени ракети?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Ще накажат ли ЦСКА, както Ботев и Левски за хвърлени ракети?

Мнениеот sin4ec » 16 мар 2013 22:52

pampi написа:ЦСКА- Москва пък какво общо има с цялата тази работа? :shock:
А-а, ясно понеже вие станахте КГБ-ци и ви хареса, красноармейци е нещо като комплимент, така ли? Моля, моля, е па немаше нужда и обикновеното армейци стига... :lol: Може и чорбари, срамно няма, докато пощенци, а по-късно и милиционерите са маали кюфтаците на топло до гъзовете на жените си, войската е била на чорбица. Бедни години, какво да се прави... :mrgreen:

Айде не се прави на толкова оборотен, и не говори за неща, дето не разбираш... От 1914 до пощенци и от пощенци до милиционерите има два хиатуса( бегай при чичко Гугъл!), дето са колкото историята на Харизмътъ... И отгоре. И армейци са били някога, сега са си просто панчеревци. Чорбар също не е вече актуално, доколкото е свързано с армията и казана. Панчеревци!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 16 мар 2013 23:06

Кировец написа:Ще накажат ли ЦСКА, както Ботев и Левски за хвърлени ракети?

1. Ракетите са опасно нещо.
2. Ботев и Левски не са наказани само заради ракетите и не знам защо авторчето на "въпроса на деня" не съобщава обстоятелствата такива каквито са.

Днес може и да се псувахме като каруцари и да сме се замеряли с камъни и "ракети" с феновете на Локо, ама не сме предизвиквали военно положение.

А бе остави ги, не виждаш ли, че сами си копаят гроба. Много бързо забравиха един мач, дето второто полувреме се игра без армейска публика, как завърши. :lol:
Ох, страх, ох, голям страх... :mrgreen:
Коментар искате, ето го:
1. По решение на вътрешният министър, Бандаловски да бъде даден на прокурор като особено опасен престъпник. Това да се направи с цел успокоение на "народа". Като облекчаващо вината обстоятелство да се вземе в предвид, че е бивш милиционерски кадър и там така са го учили да играе футбол.
2. Агитките на всички водещи отбори, противници на "народа", да се обявят за терористични организации и да се забранят. Така "народът" ще диша свободно и ще може да си пуска ракети и хвърля камъни на воля...
3. Да се оневини Ахмед Ахмед, като се вземат в предвид личните показания на Тонев и Илиянчо, така де, каква е тази съдийска комисия и какво ми разбира тя...а и съдийската комисия да се разпусне, като "антинародна" организация...
4. Него малко по нататък...
:mrgreen:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 16 мар 2013 23:19

Ето го и :
4. Христо Стоичков, като личност, особено смущаваща и депресираща "народа" да се обяви за "народен" враг и като такъв да се изпрати да троши камъни в поправителен лагер. Златната топка и всичките му български, испански и други титли да се отнемат в полза на "народа", ЗАЩОТО никой не е по-велик от "народа" :mrgreen:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 мар 2013 00:37

Кировец написа:Ако става на въпрос и фенове на Локо започнаха да хвърлят бетон към нас. Ако ще има наказания трябва да е за двата отбора. :!:
Освен това щом наказанието на Левски, които мятаха бетон по полицията е 1 мач без публика, тогава какво да е наказанието на ЦСКА за 3 ракети? :?:

Минимум три мача, при положение, че е рецидив. При вас даже не е рецидив, а е навик!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 17 мар 2013 01:15

Като ЦСКА - р съм абсолютно против такива изцепки. Писнало ми е да гледам как 15 - 16 годишни келеши се правят на големите "мъже" и правят простотии по стадионите, а после реват като малки деца, когато полицаите им строшат главите от бой. И всичко това идва от липса на възпитание и разглезеност. Защото когато аз бях дете ( разбирай преди 20 години) за белите ми родителите ми ме шамаросваха редовно. И така беше с всички мои връстници. Когато учител удареше шамар на някое разлигавено лапе после родителя казваше "Малко ти е било. Трябвало е още да те бие за това което си направил". А сега е точно обратното. И с оглед на липсата на възпитание маса деца станаха простаци. Простотията и глупащината завладя народа. Вече се счита нормално да си простак, да говориш просташки, да правиш простотии, да псуваш и т.н. Това нещо се пренесе и на стадионите. Там простаците стават все повече и повече за сметка на нормалните фенове, които намаляват. Приема се вече за нормално публиките на двата отбора да се псуват взаимно, да се обиждат взаимно, да обиждат и псуват играчите си и дори да се бият. И когато човек се осмели да им направи забележка, че не трябва да се държат така той вече става кръвен враг на агитката само, защото те са простаци, идиоти и лумпени, а той не иска да е като тях а да бъде на едно по - високо интелектуално ниво - да бъде нормален. И понеже не могат да направят друго му налитат на бой. Ето поради тази проста причина аз съм против всякакви фракции и фенски организации. Защото именно в тези редици са ултрасите - хората създаващи проблемите по стадионите. И вместо въпросните фракции и фенклубове да полагат усилия да ограничат влизането на тези индивиди на стадионите и да се разграничат от тях, те ги подкрепят и ги окуражават да продължават да правят простотии. И понеже преди време изказах това свое мнение тук в този форум се стигна до момент в който към мен бяха отправяни лични заплахи само заради мнението ми. Ето заради такива неща маса народ спря да ходи на мачове. А след вчерашния мач аз съм убеден, че ще има наказания и то сериозни.

Потребителски аватар
djluka
Контакти:

Мнениеот djluka » 17 мар 2013 06:03

Значи е имало мятане на бетон ,мятане на ракети......следователно е имало ОПИТ ЗА УБИЙСТВО !!!! Нали така беше до миналата седмица...1 ракета=на 1 опит за убийство !!!

НЕ НАКАЗАНИЕ НЕ ТРЯБВА ДА ИМА....те розовите и без това са си достатъчно наказани по рождение не им трябва друго наказание !!!!

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 17 мар 2013 09:49

polit56 написа:Неправилно зададен въпрос!!!! Правилният въпрос е: Ще накажат ли и Локото заради ракети изстреляни от феновете на ЦСКА!!!!????????????:))))))))))))))))))))))))))))))):((((((((((((((((((((

Според мен няма как да му се размине на Локомотив. Откъде накъде феновете му ще сядат на "една ракета" разстояние от публиката на ЦСКА. :o
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 17 мар 2013 10:28

Естествено.След като антиподите им ги наказаха.Трябва да се накажат иЛокомотив.Заради ПВО отбраната.Като Ботев.Обуздайте си наркоманизираните маймуни.На Колежа 2000 срещу 16000.На Лаута 2000 срещу 6000.Защо господа плиткоумци като разбивате огради нямате дупе да нахлуете.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 17 мар 2013 10:49

джони написа:Изображение
Камерата на PlovdivDerby.com засне как първата сигнална ракета се вряза в публиката на Локомотив.

Този тази снимка показва как ракетата лети извън стадиона... :lol:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 17 мар 2013 10:52

djluka написа:Значи е имало мятане на бетон ,мятане на ракети......следователно е имало ОПИТ ЗА УБИЙСТВО !!!! Нали така беше до миналата седмица...1 ракета=на 1 опит за убийство !!!

НЕ НАКАЗАНИЕ НЕ ТРЯБВА ДА ИМА....те розовите и без това са си достатъчно наказани по рождение не им трябва друго наказание !!!!

Ти вчера видя ли някой цесекар да хвърля буци бетон по ченгетата? Не може за 3 ракети - 1 от които си излетя извън стадиона да бъдем наказани също като вас - без публика. НЕ МОЖЕ! Пукнете се от яд!!!! :lol: :twisted:

Върни се в “Футбол - България”