Черноморец (Бургас) - Ботев (Пловдив) FT. 1-2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: Черноморец (Бургас) - Ботев (Пловдив) FT. 1-2

Мнениеот volf » 16 мар 2013 21:27

ivan40 написа:
volf написа:
Raoul_Duke написа:
volf написа:Явно са си повярвали, че в този отбор мирише на футбол

А ти от кой отбор си и на какво мирише от него?

Крайното фенство ми е чуждо,
Фен съм на добрия футбол и в този смисъл на Литекс и Лудогорец.
В тях мирише на разум, прагматизъм и на необкодимото за родината ниво футбол.
Фен съм на Черноморец, Нефтохимик и Мастърс заради надеждата ми да гледам футбол в Бургас, но тук мирише на изгоряло.

Фен на, сеното ,двора ,кравите,дом.мляко и лучеца.И с голям неприязън към Ботев.

Офертата ти е приемлива и ми харесва за когато ме налегнат старините?
Иронията в аватара ми е насочена само и единствено към самия мен. Не изпитвам неприязън към нито едим клуб в тази държава?
Имено отношението- арогантното, егоцентрично, мракобесно, надменно и инфантилно- на не малка част от феновете Ви, ме отдалечава от възможноста да намеря някаква причина да харесам нещо в клуба. В играта на отбора Ви също не намирам особени причини.
Повечето от Вас, като че ли са ходили на стадиона за да се преброят и да си се възхитят! От коментарите Ви не става ясно дали в действителност сте гледали към терена. От страни пък изглеждате достатъчно инфантилни, та на човек да не му се иска да попаса в подобна обстановка.
И така пренебрегвайки всички тези факти, несъобразявайки се с собственото ми "великолепие" и най вече като наблюдавал голяма част от двубоите Ви в посока игрището ти заявявам:
- отборът Ботев играе посредствен футбол
- не се забелязва почти никаква идея или организация в играта, коятото да Ви изгражда някакъв стил.
- като резултати може да бележите някакъв положителен актив, но като игра затвърждавате кашата от предходния сезон.
- имахте огромният късмет да срещнете именно вчеращният Черноморец, който по стечение на обстоятелствата се явяваше и косвен финансов длъжник към Вас.
Здрави и щастливи, но гледайте и мачовете след като сте ходили до стадиона.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 16 мар 2013 21:31

Ти къде видя да казвам че мача беше лесен ? Обаче далеч не съм съгласен че сте биле толкова страшни или пък сте ни затруднили с нещо кой знае какво! Първите 10-20 минутки бяхте по активни , но така и не знаехте какво да правите след пробивите на дясното ви крило ( не знам как се казва това момче ,но ми направи добро впечатление , доста се движи и има хъс ) ,от там дъжда се усили и се започна едно пързаляне в центъра и на двата отбора Началото на второто противно на логиката , ние бяхме по активните и играта се премести пред вашата врата (може би защото дъжда понамаля)! И какво имаш предвид под случаен гол ? Може би най красивия гол на кръга , или викаш Вандер опитал да ритне в тъч , пък вятъра я довя във врата ви ? От там на татък мача стана лесен за нас , играчите се успокоиха и логично дойде и втория гол ! Не знам как видя само две положения пред вратата ви , след като резултата можеше да стане и 3-4 на нула , ако вуйчо не се беше поизморил ! След смяната и на Вандер , треньора се опита да подсили защитата и това можеше да ни изиграе още по лоша шега , след отпускането в края ! Да имаше малко напрежение в последните минути , но и ние имахме няколко не безопасни контри !

Ами на фона със закърпен отбор и състав без 7 титуляра, какъвто беше Черноморец снощи хич не изглеждахте добре. А този футболист, за който пишеш се казва Крум Стоянов и играе по принуда в титулярния ни отбор. Паланков ни беше централен защитник, Яни Пехливанов - също беше в дефанза ни. Твърдата ни резерва Преслав вече е титуляр, Милчо ( дето вкара гола ) и Рони ( Дрянов) са настоящи юношески национали, които рядко попадат в групата за мачовете ни...С, кои се надигравахте снощи ?
С резервите на резервите ни ли ?
[offtopic]При тази ви игра и с наличието на Фо Поре, Утара, Гаел, Гошо Терзиев, Трифонов, Балтанов в нашия състав отивахте на зле.[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 16 мар 2013 21:41

Bartolomej написа:
za nas e toj religiq
Аз лично не очаквах лесен мач , дори не бях и уверен в победата ни , но се оказа друго !

от твоята камбанария сигурно е така , но факт е че при толкова много проблеми къде имаме , "треньора" Стоилов не успя да надиграе този отбор на Черноморец . Факт е , че гола , който вкара Вийера беше страхотен , но е плод на случайност , а не на някаква логика . Факт е ,че Траян подари втория гол и с това се изчерпаха ситуациите пред скучаещия наш вратар Янко Георгиев

Аз не мога да разбера , защо всички очакват да ги надиграваме ,ние да не сме Барса :lol: Просто стояхме по добре на терена от 15та до 80 мин и накрая малко ненужна паника , но това е всичко ! И пак не схванах кое е случайното на гола ? То по твоята логика и вашия дойде от нищото ама не казвам че е случен ? Иначе при 2:0 имахме възможност и да покачим резултата , но Вандер , Дяков и Костов не отиграха добре ситуациите , а и не малко корнери имаше в порядъка от 50 до 80 мин пред вашата врата ! Почнахте да играете чак след 80 мин , и заслужено си вкарахте , даже имахте възможност и да изравните , ама това не значи че 20 до 80 мин ви нямаше в мача !

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 16 мар 2013 21:52

ntodorov написа:
Ти къде видя да казвам че мача беше лесен ? Обаче далеч не съм съгласен че сте биле толкова страшни или пък сте ни затруднили с нещо кой знае какво! Първите 10-20 минутки бяхте по активни , но така и не знаехте какво да правите след пробивите на дясното ви крило ( не знам как се казва това момче ,но ми направи добро впечатление , доста се движи и има хъс ) ,от там дъжда се усили и се започна едно пързаляне в центъра и на двата отбора Началото на второто противно на логиката , ние бяхме по активните и играта се премести пред вашата врата (може би защото дъжда понамаля)! И какво имаш предвид под случаен гол ? Може би най красивия гол на кръга , или викаш Вандер опитал да ритне в тъч , пък вятъра я довя във врата ви ? От там на татък мача стана лесен за нас , играчите се успокоиха и логично дойде и втория гол ! Не знам как видя само две положения пред вратата ви , след като резултата можеше да стане и 3-4 на нула , ако вуйчо не се беше поизморил ! След смяната и на Вандер , треньора се опита да подсили защитата и това можеше да ни изиграе още по лоша шега , след отпускането в края ! Да имаше малко напрежение в последните минути , но и ние имахме няколко не безопасни контри !

Ами на фона със закърпен отбор и състав без 7 титуляра, какъвто беше Черноморец снощи хич не изглеждахте добре. А този футболист, за който пишеш се казва Крум Стоянов и играе по принуда в титулярния ни отбор. Паланков ни беше централен защитник, Яни Пехливанов - също беше в дефанза ни. Твърдата ни резерва Преслав вече е титуляр, Милчо ( дето вкара гола ) и Рони ( Дрянов) са настоящи юношески национали, които рядко попадат в групата за мачовете ни...С, кои се надигравахте снощи ?
С резервите на резервите ни ли ?
[offtopic]При тази ви игра и с наличието на Фо Поре, Утара, Гаел, Гошо Терзиев, Трифонов, Балтанов в нашия състав отивахте на зле.[/offtopic]

Ти май забрави че ние бяхме гостите и не бяхме дошли да ви надиграваме , а да ви бием - което и стана :lol: Бях на мача и за това не знам имената на футболистите , нямаше как да ги чуя . Иначе в тоя дъжд , не знам какво точно сте очаквали ? Може би при по добро време можеше и по добър футбол да видим , но аз лично поне заради головете не съжалявам че имах вода и в задника :lol:

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 16 мар 2013 21:58

za nas e toj religiq написа:Ти май забрави че ние бяхме гостите и не бяхме дошли да ви надиграваме , а да ви бием - което и стана :lol: Бях на мача и за това не знам имената на футболистите , нямаше как да ги чуя . Иначе в тоя дъжд , не знам какво точно сте очаквали ? Може би при по добро време можеше и по добър футбол да видим , но аз лично поне заради головете не съжалявам че имах вода и в задника :lol:

Затова и ви поздравихме....
Но като написах, че според мен не сте ни надиграли, бях обявен едва ли не за слепец от ваши фенове. Както и да е. Не е задължително да се съгласявате с нас.
[center]Изображение[/center]

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 17 мар 2013 10:35

Имахме доста повече положения за гол от вас както и доста по добри влизания по крилата, само първото полувреме Огнянов изтърва от поне според мен чиста позиция докато вашето положение беше наистина красиво изпълнено но почти от невъзможна позиция.Второто полувреме още от началото ви натиснахме и поне според мен заслужено поведохме.Гола бил случаен се изцепи още тогава коментатора на мача. Но това означава ли че 1/3 от голвете не К. Роналдо и Джерард са случайни или просто плод на повече тренировки и наблягане точно на този елемент от играта ?
Вашите не играха нищо до 80 минута и чак след това натиснаха и заслужено вкараха почетното си попадение в мача, но след него освен безадресни центрирания към вратата които станаха лесна плячка за вратаря и защитниците нищо друго не успяха да сътворят.

Да вашия отбор имаше доста кадрови проблеми но и ние също имахме такива. двата ни десни бека единия контузен другия наказан, та се наложи централен защитник като Рахов да играе на позицията. Минев също контузен и игра Артур който реално в защитен план седи доста по зле от него.

Иначе поне според мен Стоилов обърка смените. На мястото на контузения Вандер трябваше да си пусне Неделев, а Цветков трябваше да го смени с Костов малко след втория гол защото ясно се виждаше, че няма сили да пробяга повече от 10 метра и става все по безполезен особено когато трябва да се пресира противника в неговото наказателно поле. Затова и после вместо да ви довършим с трети гол трябваше да треперим последните 4-5 минути.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 17 мар 2013 12:39

samobotev написа:Имахме доста повече положения за гол от вас както и доста по добри влизания по крилата, само първото полувреме Огнянов изтърва от поне според мен чиста позиция докато вашето положение беше наистина красиво изпълнено но почти от невъзможна позиция.Второто полувреме още от началото ви натиснахме и поне според мен заслужено поведохме.Гола бил случаен се изцепи още тогава коментатора на мача. Но това означава ли че 1/3 от голвете не К. Роналдо и Джерард са случайни или просто плод на повече тренировки и наблягане точно на този елемент от играта ?
Вашите не играха нищо до 80 минута и чак след това натиснаха и заслужено вкараха почетното си попадение в мача, но след него освен безадресни центрирания към вратата които станаха лесна плячка за вратаря и защитниците нищо друго не успяха да сътворят.

Да вашия отбор имаше доста кадрови проблеми но и ние също имахме такива. двата ни десни бека единия контузен другия наказан, та се наложи централен защитник като Рахов да играе на позицията. Минев също контузен и игра Артур който реално в защитен план седи доста по зле от него.

Иначе поне според мен Стоилов обърка смените. На мястото на контузения Вандер трябваше да си пусне Неделев, а Цветков трябваше да го смени с Костов малко след втория гол защото ясно се виждаше, че няма сили да пробяга повече от 10 метра и става все по безполезен особено когато трябва да се пресира противника в неговото наказателно поле. Затова и после вместо да ви довършим с трети гол трябваше да треперим последните 4-5 минути.

Черноморец можеше да върне едно от попаденията в 75-та минута, но влезлият на почивката Орелиен Нгейтала-Лула не успя да се разпише от удобно положение.

Той получи топката по дясното крило и стеля към вратата на Ботев, където Адам Стаховяк беше застанал на правилното място и отрази удара.

По-важната и по-класна намеса на вратаря на Ботев обаче се получи в 81-та минута, когато Борислав Балджийски центрира в наказателното поле на гостите и Преслав Йорданов засече с глава към далечния ъгъл, но вратарят на Ботев успя да отклони удара и топката излезе в корнер.

Натискът на Черноморец и усилията на "акулите" бяха възнаградени в 88-та минута, когато Милчо Ангелов вкара своя първи гол в българската футболна "А" група.

Юношата на домакините, влязъл в игра в 74-та минута, получи топката на границата на наказателното поле от Тодор Паланков и я изпрати с великолепен удар в горния десен ъгъл на пазената от Стаховяк врата.

Черноморец се опита да стигне до равенството и да спре лошата серия в "А" група, но времето не стигна на "акулите".

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 17 мар 2013 12:40

samobotev написа:Имахме доста повече положения за гол от вас както и доста по добри влизания по крилата, само първото полувреме Огнянов изтърва от поне според мен чиста позиция докато вашето положение беше наистина красиво изпълнено но почти от невъзможна позиция.Второто полувреме още от началото ви натиснахме и поне според мен заслужено поведохме.Гола бил случаен се изцепи още тогава коментатора на мача. Но това означава ли че 1/3 от голвете не К. Роналдо и Джерард са случайни или просто плод на повече тренировки и наблягане точно на този елемент от играта ?

Относно кадровите проблеми - при вас отсъстваха двама, при нас седем от основния състав.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 17 мар 2013 13:23

k.dimitrov написа:

Относно кадровите проблеми - при вас отсъстваха двама, при нас седем от основния състав.

Как ги сметна тези 7 ...
Дянков , Филипов , Паланков , Цонков - титуляри от началото на сезона .
Преляв , Траянов - титуляри от новия полусезон .
Фо Поре , Гаел , Терзиев и Уатара са липсващите титуляри .

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 17 мар 2013 13:34

Искам си Акаунта написа:
k.dimitrov написа:

Как ги сметна тези 7 ...
Дянков , Филипов , Паланков , Цонков - титуляри от началото на сезона .
Преляв , Траянов - титуляри от новия полусезон .
Фо Поре , Гаел , Терзиев и Уатара са липсващите титуляри .

Като добавиш продадените и напусналите - Боли, Дани Младенов, Ники Николов, Пламен Димов и "твоя" Венци Христов, бройката става девет ;)
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Черноморец”