Левски София - Монтана 18 Кръг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Левски София - Монтана 18 Кръг

Мнениеот tevez » 16 мар 2013 21:02

bilyaletdinov написа:
tevez написа:Всеки играч като каже така "Няма значение къде ме слага треньора, важно е да играя" и направо побеснявам. Как ще няма значение? Не е целта да играе и само да се мятка по терена, а да е полезен и да се справя добре. Дай като няма място за Мишо Иванов на вратата и да го сложим нападател :?

Чакай малко , като дойде тренера и ти каже "Ще играеш ли на тази позиция ?" няма как да кажеш не , ако го направиш губиш доверието на треньора и на съотборниците . Не мисля , че му е било особено приятно да играе на бека . Просто нямаше реално кой друг да играе там . Може би Бонбонов , но той явно скоро няма да види терен.. :lol:

A като излезе на терена, направи 2 груби грешки, паднеш с 2:0 заради това дали печели доверието на треньора и на съотборниците си? А на феновете?
Последна промяна от tevez на 16 мар 2013 21:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 16 мар 2013 21:04

yasen написа:
santiliana написа:то ако и срещу утрешния съперник (нищо лично спрямо тях) сме напрегнати, по-добре да се омитат всички от отбора...Не, че не сме ставали свидетели на какви ли не случки с наш`те... ;)
Що се отнася до Прохазка...Преди няколко месеца го бях писал тук във форума, че следващите за освобождаване са- словака, Димов, Старокин, Милиев, Йовов и Пелето...

за Димов не съм съгласен, момчето е добро, просто не му се дава шанс или го пускат централен защитник, а той е дефанзивен халф, при това доста по-добър от Гаджев ...
Йовов се отказва след края на сезона, човека е дал много на Левски, един от най-класните футболисти играли някога в Левски, защо има такава омраза към него, той е легенда на клуба.

не, не...Не е омраза, Йовов винаги ще остане в сърцата ни...Голямо уважение имам към него. Но вече не е пълноценен за отбора като играч, защо трябва да запълва бройка само?! В днешно време няма място за сантименти, ако сме тръгнали да правим силен тим...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 16 мар 2013 21:10

tevez написа:A като излезе на терена, направи 2 груби грешки, паднеш с 2:0 заради това дали печели доверието на треньора и на съотборниците си? А на феновете?

Тая отговорност я поема треньора , знаейки че рискува с избрания играч . Поне така разсъждавам аз не казвам , че е правилно ;)
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 16 мар 2013 21:17

Ако не вземем мача категорично с 2-3 гола разлика Джуджето пак ще се изложи. Очаквам победа с 2 или 3 на 0 и съживяване на илюзиите до следващия мач или дерби
110 години любов!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 мар 2013 21:20

Виждам, че темата "Напрежение" е станала доста популярна напоследък, къде сериозно и къде със сарказъм, заман за напрежение се говори. Утре обаче, Илиан ще има тежката и отговорна задача да убеди играчите да стъпят на терена и да играят за удоволствие!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 мар 2013 21:40

TristaNNN написа:Виждам, че темата "Напрежение" е станала доста популярна напоследък, къде сериозно и къде със сарказъм, заман за напрежение се говори. Утре обаче, Илиан ще има тежката и отговорна задача да убеди играчите да стъпят на терена и да играят за удоволствие!

... и да бият, след днешния неочакван подарък от пиринци! Докато за Берое имаше някакви предпоставки да загубят точки евентуално, то днес си е направо гръм от ясно небе, че са можели и да победят!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 мар 2013 21:49

sin4ec написа:
TristaNNN написа:Виждам, че темата "Напрежение" е станала доста популярна напоследък, къде сериозно и къде със сарказъм, заман за напрежение се говори. Утре обаче, Илиан ще има тежката и отговорна задача да убеди играчите да стъпят на терена и да играят за удоволствие!

... и да бият, след днешния неочакван подарък от пиринци! Докато за Берое имаше някакви предпоставки да загубят точки евентуално, то днес си е направо гръм от ясно небе, че са можели и да победят!

Разбира се, главната идея е да бием, затова утре момчетата трябва да излязат максимално спокойни и в главите им да няма капка мисъл за това всъщност колко е важен този мач. Очаквам Илиев да се справи с менталната "пропаганда", инак ни чака много нервен мач.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
S1914
Контакти:

Мнениеот S1914 » 16 мар 2013 21:52

Лудогорец загубиха точки, защото играха пред празни трибуни ( макар, че пирин играха много добре и достойно без нито едно викане на носилки, лежане и други селски номера) без атмосфера. Съберем ли се повече победата е сигурна. В противен случай мъките срещу Монтана са много вероятни. Разликата между Левски и останалите е в публиката. Не трябва да се чакат успехи, за да има атмосфера на трибуните, която се нуждае от численост.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 16 мар 2013 21:55

Сигурна 1-ница е това! Съдията и БФС няма кой ги спре!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 мар 2013 22:02

S1914 написа:Лудогорец загубиха точки, защото играха пред празни трибуни ( макар, че пирин играха много добре и достойно без нито едно викане на носилки, лежане и други селски номера) без атмосфера. Съберем ли се повече победата е сигурна. В противен случай мъките срещу Монтана са много вероятни. Разликата между Левски и останалите е в публиката. Не трябва да се чакат успехи, за да има атмосфера на трибуните, която се нуждае от численост.

:shock:
Не може отбор без традиции да е зависим от публиката, това го няма даже в най-изкривените утопични представи. Много вероятно е утре да се посъберем доста хора, все пак това е първи пролетен мач на синия любим стадион, а и цяла зима душа ми млада чака този момент :!:
[offtopic]

Върни се в “Архив”