18ти кръг Локомотив Пловдив - ЦСКА 15:00 часа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: 18ти кръг Локомотив Пловдив - ЦСКА 15:00 часа

Мнениеот Кировец » 16 мар 2013 20:27

1982 написа:
Tony_CSKA написа:
Няма нужда от излишни интриги и нападки вече. Бандаловски каза, че физическата подготовка при Йечич не е струвала, а Радуканов е вдигнал нивото малко макар и за малко време.

Не го защитавай много, `щото нали се сещаш, че утре ако им скимне на някои, и Милен ще го хлъзнат набързо. Помниш и Любо Пенев как го разкараха играчите, нали ?!

Любо Пенев направи голяма грешка - поиска да изключи 9 титуляра. Е извинявай, ама и най-слабите отбори в света не си позволяват подобен лукс, щото не им се раздавали играчите, а пиели бира.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 16 мар 2013 20:33

Кировец написа:
1982 написа:Онова подуенско изчадие - Бандаловски, с половин уста си призна, че са саботирали Йешич в първите 2 мача. Нямам думи просто .... не ми пука дали им харесва един треньор или не, взимат големи заплати и са дължни срещу тях да се раздават на терена, а не да ми саботират ЦСКА. Ама това е, с такива ръководители-палячовци, ще гледаме сеири и циркове. Няма кой да ги сложи на място тези лигли долни.

Ми ти си бил много умен щом чак сега го разбра това нещо?! :lol: Уважавай Капитана на ЦСКА, ако ли не марш в кочината!!! Нещастник!

Бандата е едно просто момче без абсолютно никакво умствено покритие! Футболните му качества също са доста съмнителни! След време даже няма да му помним и името.. Просто ще е поредният посредствен български футболист минал през ЦСКА! Ти ако искаш си го задръж, но на мен такъв капитан не ми трябва. А какво да кажем за бойкота? Това че не са се разбирали с Йешич далеч не е оправдание! Само мисълта за симулативна игра на собствен терен е обида за целия клуб, за великите играчи минали през него и за неговата публика! А какво остава да кажем, ако наистина са излезли с явната цел да загубят.. Абсолютно петно върху името на ЦСКА! Както каза колегата над мен - с такива лигльовци ни предстоят още много циркове.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 мар 2013 20:52

RedeviL написа:Бандата е едно просто момче без абсолютно никакво умствено покритие! Футболните му качества също са доста съмнителни! След време даже няма да му помним и името.. Просто ще е поредният посредствен български футболист минал през ЦСКА! Ти ако искаш си го задръж, но на мен такъв капитан не ми трябва. А какво да кажем за бойкота? Това че не са се разбирали с Йешич далеч не е оправдание! Само мисълта за симулативна игра на собствен терен е обида за целия клуб, за великите играчи минали през него и за неговата публика! А какво остава да кажем, ако наистина са излезли с явната цел да загубят.. Абсолютно петно върху името на ЦСКА! Както каза колегата над мен - с такива лигльовци ни предстоят още много циркове.

Рядко смислено и прозорливо мнение! Толкова добре е казано, че няма какво да се добави!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 мар 2013 21:00

RedeviL написа:
Кировец написа:
1982 написа:Онова подуенско изчадие - Бандаловски, с половин уста си призна, че са саботирали Йешич в първите 2 мача. Нямам думи просто .... не ми пука дали им харесва един треньор или не, взимат големи заплати и са дължни срещу тях да се раздават на терена, а не да ми саботират ЦСКА. Ама това е, с такива ръководители-палячовци, ще гледаме сеири и циркове. Няма кой да ги сложи на място тези лигли долни.

Ми ти си бил много умен щом чак сега го разбра това нещо?! :lol: Уважавай Капитана на ЦСКА, ако ли не марш в кочината!!! Нещастник!

Бандата е едно просто момче без абсолютно никакво умствено покритие! Футболните му качества също са доста съмнителни! След време даже няма да му помним и името.. Просто ще е поредният посредствен български футболист минал през ЦСКА! Ти ако искаш си го задръж, но на мен такъв капитан не ми трябва. А какво да кажем за бойкота? Това че не са се разбирали с Йешич далеч не е оправдание! Само мисълта за симулативна игра на собствен терен е обида за целия клуб, за великите играчи минали през него и за неговата публика! А какво остава да кажем, ако наистина са излезли с явната цел да загубят.. Абсолютно петно върху името на ЦСКА! Както каза колегата над мен - с такива лигльовци ни предстоят още много циркове.

АБЕ СТИГА СИ ПЛЮЛИ ОТБОРА! Ще искате после уважение от другите фенове.Прослушай внимателно
какво каза и после коментирай.Грешката беше в физиката-каза го човека.Явно Перота е доста добър.

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 16 мар 2013 21:04

mark1926 написа:Вие ще бъдете надтичани и ще губите всяко единоборство-ТОВА ПОКАЗВА ЛОКОМОТИВ В ПРЕДИШНИТЕ мачове!!!Ако паднем, много свещи трябва да запалите- освен с много късмет с друго не можете да ни биете!!!

Амин!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 16 мар 2013 21:10

недей така, винаги има и по-зле

James Beattie написа:В ЦСКА е голяма каша в момента , а "Лаута" е бил превземан единствено от Лудогорец през този сезон , така че - 2:1 ;)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 16 мар 2013 21:15

petko.h.markov написа:
RedeviL написа:
Кировец написа:

АБЕ СТИГА СИ ПЛЮЛИ ОТБОРА! Ще искате после уважение от другите фенове.Прослушай внимателно
какво каза и после коментирай.Грешката беше в физиката-каза го човека.Явно Перота е доста добър.

Къде видя да плюя по отбора? А относно Перота.. Явно наистина е доста добър щом успя да ги стегне за няма и седмица! ;)

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 мар 2013 21:24

Пак ти повтарям.ЧУЙ И ПРОЧЕТИ КАКВО КАЗВА Бандаловски.Само седмица в басейна и подходящи
тренировки физически е по-добре.Наистина миналата година физически бяха най-добре.

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 16 мар 2013 21:34

Велико гостуване! Макар и не пълен сектор, беше уникално! Само ЦСКА!
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 16 мар 2013 21:38

САМО ТИИИ
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “ЦСКА”