Кировец написа:1982 написа:Онова подуенско изчадие - Бандаловски, с половин уста си призна, че са саботирали Йешич в първите 2 мача. Нямам думи просто .... не ми пука дали им харесва един треньор или не, взимат големи заплати и са дължни срещу тях да се раздават на терена, а не да ми саботират ЦСКА. Ама това е, с такива ръководители-палячовци, ще гледаме сеири и циркове. Няма кой да ги сложи на място тези лигли долни.
Ми ти си бил много умен щом чак сега го разбра това нещо?!

Уважавай Капитана на ЦСКА, ако ли не марш в кочината!!! Нещастник!
Бандата е едно просто момче без абсолютно никакво умствено покритие! Футболните му качества също са доста съмнителни! След време даже няма да му помним и името.. Просто ще е поредният посредствен български футболист минал през ЦСКА! Ти ако искаш си го задръж, но на мен такъв капитан не ми трябва. А какво да кажем за бойкота? Това че не са се разбирали с Йешич далеч не е оправдание! Само мисълта за симулативна игра на собствен терен е обида за целия клуб, за великите играчи минали през него и за неговата публика! А какво остава да кажем, ако наистина са излезли с явната цел да загубят.. Абсолютно петно върху името на ЦСКА! Както каза колегата над мен - с такива лигльовци ни предстоят още много циркове.