Левски София - Монтана 18 Кръг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Левски София - Монтана 18 Кръг

Мнениеот siniq_fen » 16 мар 2013 20:44

bilyaletdinov написа:
siniq_fen написа:Е как да не го критикуваме? Заради него ми спира сърцето 10 пъти. Нали игра на тая позиция в няколко контроли, а и го питаха и той каза, че не му било проблем ;) Илиан, че е спрел да го пуска там съм съгласен, но и Прохазка беше повече от плачевен.

Еми какво очакваш да каже ? То е видно , че я няма тази скорост за крилото , но за центъра си е добре .

Може би мога да се съглася, че игра добре срещу Черноморец и дори отчасти срещу Ботев, но... принципно не му се кефя откакто дойде.
Само Левски!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 16 мар 2013 20:44

Да не забравяме, че Прохазка беше едно от последните "селекционни открития", доведени от инженерната мисъл на Гонзи...Леле, тоя човек сега ще съсипе и "морето"... ;) . Утре, ако не дай си Боже, се озорим с Кутловица, ще чуем как "напрежението идва в повече на някои, а фланелката тежи"...
Реално- 4:1 без много зор...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 16 мар 2013 20:47

santiliana написа:Да не забравяме, че Прохазка беше едно от последните "селекционни открития", доведени от инженерната мисъл на Гонзи...Леле, тоя човек сега ще съсипе и "морето"... ;) . Утре, ако не дай си Боже, се озорим с Кутловица, ще чуем как "напрежението идва в повече на някои, а фланелката тежи"...
Реално- 4:1 без много зор...

Предпочитам да "сме показали характер", а не да "идва в повече напрежението".. :lol: :lol:
Само Левски!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 16 мар 2013 20:55

Всеки играч като каже така "Няма значение къде ме слага треньора, важно е да играя" и направо побеснявам. Как ще няма значение? Не е целта да играе и само да се мятка по терена, а да е полезен и да се справя добре. Дай като няма място за Мишо Иванов на вратата и да го сложим нападател :?

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 16 мар 2013 20:56

то ако и срещу утрешния съперник (нищо лично спрямо тях) сме напрегнати, по-добре да се омитат всички от отбора...Не, че не сме ставали свидетели на какви ли не случки с наш`те... ;)
Що се отнася до Прохазка...Преди няколко месеца го бях писал тук във форума, че следващите за освобождаване са- словака, Димов, Старокин, Милиев, Йовов и Пелето...
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 16 мар 2013 20:58

tevez написа:Всеки играч като каже така "Няма значение къде ме слага треньора, важно е да играя" и направо побеснявам. Как ще няма значение? Не е целта да играе и само да се мятка по терена, а да е полезен и да се справя добре. Дай като няма място за Мишо Иванов на вратата и да го сложим нападател :?

той може да вкара и повече голове от Силва ... :)
и направил небето синьо!

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 16 мар 2013 20:58

Даниел Димов е два пъти по- добър от Прохазка като халф. Данчо "Тополата" Милиев изобщо не става за Левски.
А относно утрешния мач, очаквам разгромна победа за Левски.

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 16 мар 2013 20:59

santiliana написа:то ако и срещу утрешния съперник (нищо лично спрямо тях) сме напрегнати, по-добре да се омитат всички от отбора...Не, че не сме ставали свидетели на какви ли не случки с наш`те... ;)
Що се отнася до Прохазка...Преди няколко месеца го бях писал тук във форума, че следващите за освобождаване са- словака, Димов, Старокин, Милиев, Йовов и Пелето...

за Димов не съм съгласен, момчето е добро, просто не му се дава шанс или го пускат централен защитник, а той е дефанзивен халф, при това доста по-добър от Гаджев ...
Йовов се отказва след края на сезона, човека е дал много на Левски, един от най-класните футболисти играли някога в Левски, защо има такава омраза към него, той е легенда на клуба.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 16 мар 2013 21:00

tevez написа:Всеки играч като каже така "Няма значение къде ме слага треньора, важно е да играя" и направо побеснявам. Как ще няма значение? Не е целта да играе и само да се мятка по терена, а да е полезен и да се справя добре. Дай като няма място за Мишо Иванов на вратата и да го сложим нападател :?

Чакай малко , като дойде тренера и ти каже "Ще играеш ли на тази позиция ?" няма как да кажеш не , ако го направиш губиш доверието на треньора и на съотборниците . Не мисля , че му е било особено приятно да играе на бека . Просто нямаше реално кой друг да играе там . Може би Бонбонов , но той явно скоро няма да види терен.. :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 16 мар 2013 21:01

santiliana написа:

той може да вкара и повече голове от Силва ... :)

Виж, за Силва не мога да кажа категорична позиция става ли или не. Нека да изчакаме до края на сезона и тогава да коментираме. Той е нападател, който е зависим от крилата, които да му създават положения най-вече с глава. К'во да направим, че рядко някой успява да центрира като хората и да достигне до него топка... в редките случаи когато играе, разбира се. Ако трябва да чака центриране от Илиян Йорданов и ко., по-добре да се откаже от футбола.

Върни се в “Архив”