Ще накажат ли ЦСКА, както Ботев и Левски за хвърлени ракети?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Ах мед Ах мед

Re: Ще накажат ли ЦСКА, както Ботев и Левски за хвърлени ракети?

Мнениеот Ах мед Ах мед » 16 мар 2013 20:25

Кировец написа:
sin4ec написа:Да ги накажат едва ли-няма последствия, както нямаше и на Ботев-Левски. Глоба-да, но не и друго наказание. Мен са ми по-интересни моралистите в червено, които виеха цяла седмица как да хвърлиш ракета по хората е опит за убийство, а сега пеят друга песничка. Не съм гледал мача днес, а тук виждам кадри с изстреляна ракета, която пада в публиката на Локо Пд. Можете да прегледате темата за мача миналата седмица и да ги видите какви ги говорят, голям ташак е! Ай, как може-да стреляш с ракета по хора! Вай! Пък сега-брях! Какво феноменално преображение...

Това и аз не го разбирам!!! Ама понеже се предлага наказание - питам, как за едни дето освен, че стрелят с ракети също мятат бетон по ПОЛИЦИЯТА наказанието е смехотворно - 1 мач без фенове, а сега КАКВО да очакваме при тази ситуация - 3 ракети - да опасно е и не доумявам, но как да бъде закона равен за всички при тези обстоятелства?!?!!

Барай си се отзад ,както винаги и не грухти. :lol:

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 16 мар 2013 20:27

Мисля, че ще накажат както домакините така и гостите. Въпроса е как ? По големия проблем е, че пловдивската полиция не си върши работата във втори пореден мач. Това трябва да бъде тема на сериозен разговор между ръководствата на двата пловдивски клуба, шефовете на фен клубовете и ръководството на МВР в лицето на г-н Тодор Чонов. Не може двата клуба да си плащат за нещо, което не получават. Сега полицията ще възстанови ли финансовите загуби, ще върне ли уплашените обикновени фенове, които са се чудили как да пазят децата си и същите ще пуснат ли децата си отново на мач?
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 16 мар 2013 20:27

sin4ec написа:Да ги накажат едва ли-няма последствия, както нямаше и на Ботев-Левски. Глоба-да, но не и друго наказание. Мен са ми по-интересни моралистите в червено, които виеха цяла седмица как да хвърлиш ракета по хората е опит за убийство, а сега пеят друга песничка. Не съм гледал мача днес, а тук виждам кадри с изстреляна ракета, която пада в публиката на Локо Пд. Можете да прегледате темата за мача миналата седмица и да ги видите какви ги говорят, голям ташак е! Ай, как може-да стреляш с ракета по хора! Вай! Пък сега-брях! Какво феноменално преображение...

Нещо не разбрах, според теб опит за убийство ли е или не? Ти специално "вай" ли си или "брях"?
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 мар 2013 20:27

Ясно съм казал, че наказание за ЦСКА не трябва да има, освен глобата за хвърлени предмети. Бомби и димки не знам дали сте хвърляли-ако има такива, ще има глоби и за тях. И то немалки, но ако не е имало друг проблем, лишаване от домакинство или закрит мач е абсурд!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 16 мар 2013 20:29

Кировец написа:Ако става на въпрос и фенове на Локо започнаха да хвърлят бетон към нас. Ако ще има наказания трябва да е за двата отбора. :!:
Освен това щом наказанието на Левски, които мятаха бетон по полицията е 1 мач без публика, тогава какво да е наказанието на ЦСКА за 3 ракети? :?:

Аз не мога да схвана иронията ти ! Трябва да пострада някой ли че да се вземат по строги мерки ? Като ревахме че на сините им е смешно наказанието , на някой пукаше ли му ? Сега наистина наказанието ще е "интерсно" , щом на сините за всичките им простотии им дадоха 1 мач , за вас трябва да е потупване по рамото :twisted: Още по странното ми е как пък ще накажат Локото ?

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 16 мар 2013 20:33

Пичовете започнаха да мятат камъни и счупиха част от разпределителната сграда. Това никой няма да го отбележи. А и ракетите бяха 2 - една от които отиде към космоса.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 16 мар 2013 20:34

sin4ec написа:Ясно съм казал, че наказание за ЦСКА не трябва да има, освен глобата за хвърлени предмети. Бомби и димки не знам дали сте хвърляли-ако има такива, ще има глоби и за тях. И то немалки, но ако не е имало друг проблем, лишаване от домакинство или закрит мач е абсурд!

С една дума пускайте ракети на воля, следвайте светлия пример на милиционерската агитка... Интересно, интересно...Като се замисля снарядите на Катюшите и те се водят ракети, че и хубаво светят, а пък какъв звук издават и как гърмят...красота :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 16 мар 2013 20:35

А според мен малко бой си ял! И да не забравя да поздравя честните и принципни модератори-вършите чудесна работа както се вижда.[/quote]

Ти виж какво си написал по-горе и тогава говори за лумпени,дребна душицо! Няма по-големи демагози от вас![/quote]
Ха сега влез в "Тълковен речник" и прочети що е това "демагози", титанична душицо... :lol:[/quote][/quote]
Спокойно,знам значението на думата демагогия. По-лошото е ,че много си служите с нея.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 мар 2013 20:39

pampi написа:Нещо не разбрах, според теб опит за убийство ли е или не? Ти специално "вай" ли си или "брях"?

За мен попадение на ракета от 30-40 метра в главата е опасно. За живота не знам, но за зрението-със сигурност! Както и камък, запратен от същата дистанция. Попаднал в точното място, прави голям проблем като нищо!
Но съм съгласен с някои заключения на фенове на Локо, миналата седмица го казах и на колегите им от Ботев: Недоумение от бавните и неадекватни реакции на пловдивската полиция, както и от слабия входящ контрол! Локо и Ботев са платили немалки суми за тази охрана, а тя не си е свършила работата. И това е славещата се от години с голяма строгост и ефективност при футболни мачове пловдивска полиция! Нещо не е както трябва, не казвам, че е нарочно, но наистина не е както трябва!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Re: Ще накажат ли Цска както Ботев и Левски?

Мнениеот nikita 333 » 16 мар 2013 20:42

Alexander Frei написа:Ако докторът хонорис кауза се обади от Ловеч и ореве орталъка - да, със сигурност. Даже ще има извънредно заседание на Дисциплинарната комисия, току виж и Бандаловски отнесъл наказание. Само че, защо му е да го прави?! :roll: Той е принципен, само когато му изнася. 8-)

мда даже и ще разпуснат съдийската комисия както след мача на подуянци с Черно море!!!
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Върни се в “Футбол - България”