Ще накажат ли ЦСКА, както Ботев и Левски за хвърлени ракети?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Re: Ще накажат ли ЦСКА, както Ботев и Левски за хвърлени ракети?

Мнениеот batmanlevski » 16 мар 2013 20:10

ха-ха ,ще ги накажат ,колкото наказаха Стоичков за дето посегна на съдията !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 16 мар 2013 20:11

Син до гроб_ написа:
bastuna2003 написа:
Син до гроб_ написа:
bastuna2003 написа:Първо да благодаря за БАН-а, който ще ми дадете ама ще ви го кажа в очите.

Говеда, вие сте най-мръсните, гадни и комплексирани копелета. На 14 години ме пребихте в 604 след мач ЦСКА - Славия. 20 рогати срещу едно 14 и едно 15 годишно момче. Година по-късно взривихте 204 с миниумки, за щастие окото ми се оправи, на същия ден убихте наш привърженик. Вие сте отбора, който игра служебно в ШЛ, вие сте отбора, който стана шампион след отменен автогол, вие сте прошляците от пазар "Поли", чиято единствена цел в живота е да "Доминират". Вие сте лайнарите, на които ви дадоха държавен стадион без пари, без наем, а сега сте толкова прости, че не се запитвате кой ще ви даде парите за строежа на нов и какви са тези пари. Бързо забравяте мачовете с Родопа и 8 минутното продължение, дузпата за игра с глава с Локо ПД. Вие сте хората, които присвоихте името на Апостола и които твърдите, че сте единствените достойни да се олицетворяват с него. Никога не погледнахте в собствената си чинийка с пумия, защото бяхте заети да плювате по другите. Вие сте циганите от покрайнините на София! Горд съм, че не всички са като вас!

А според мен малко бой си ял! И да не забравя да поздравя честните и принципни модератори-вършите чудесна работа както се вижда.

Така разсъждавате вие, но аз никога не съм наранявал някого, не съм мятал бомби, пиратки, конфети, дори и ленти. Седя кротко в сектор "В", подкрепям отбора от сърце, имам много приятели нормални сини привърженици. Но сте си лумпени в мнозинството - факт!

Ти виж какво си написал по-горе и тогава говори за лумпени,дребна душицо! Няма по-големи демагози от вас!

Ха сега влез в "Тълковен речник" и прочети що е това "демагози", титанична душицо... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 мар 2013 20:12

Ако става на въпрос и фенове на Локо започнаха да хвърлят бетон към нас. Ако ще има наказания трябва да е за двата отбора. :!:
Освен това щом наказанието на Левски, които мятаха бетон по полицията е 1 мач без публика, тогава какво да е наказанието на ЦСКА за 3 ракети? :?:

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 16 мар 2013 20:13

Аз също мисла че трябва да ни накажат (макар че нз кой е най-виновен, тая полиция за кво е там) . Прави ли ви впечетление, че от 5 те отбора които ще се борят, най-слабия утре може да e първи (беше смазан от другите отбори в директните мачове)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 мар 2013 20:16

Кировец написа:Ако става на въпрос и фенове на Локо започнаха да хвърлят бетон към нас. Ако ще има наказания трябва да е за двата отбора. :!:
Освен това щом наказанието на Левски, които мятаха бетон по полицията е 1 мач без публика, тогава какво да е наказанието на ЦСКА за 3 ракети? :?:

Пак ще задам въпроса!!! Къде сте бе нагли? Отговорете ми!!!!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 16 мар 2013 20:20

batmanlevski написа:ха-ха ,ще ги накажат ,колкото наказаха Стоичков за дето посегна на съдията !

Посегнал, айде бе, че той направо го уби... :lol: Ей го Амедчо, няма да съдийства до края на сезона, получил психична травма човечецът,а това, че е наказан, е долна лъжа и инсинуация с цел да защитят Стоичков. Вместо да го поздрави с букет цветя за перфектната свирка, Камата го преби, може ли така... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 мар 2013 20:20

Да ги накажат едва ли-няма последствия, както нямаше и на Ботев-Левски. Глоба-да, но не и друго наказание. Мен са ми по-интересни моралистите в червено, които виеха цяла седмица как да хвърлиш ракета по хората е опит за убийство, а сега пеят друга песничка. Не съм гледал мача днес, а тук виждам кадри с изстреляна ракета, която пада в публиката на Локо Пд. Можете да прегледате темата за мача миналата седмица и да ги видите какви ги говорят, голям ташак е! Ай, как може-да стреляш с ракета по хора! Вай! Пък сега-брях! Какво феноменално преображение...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Ах мед Ах мед

Мнениеот Ах мед Ах мед » 16 мар 2013 20:21

viking22 написа:
джони написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YYU7IdxnUng[/youtube]
http://youtu.be/ajeay9tLwKo?t=2m21s

Това сравняваш със това на вашя стдион??? БРАВО едно голямо БРАВО :idea: :idea: :idea: :?:

Ко каза?
Да не ти е влезла ракета носител? :roll:
:lol:
Много сте нагли ,но скоро ще приключите. :mrgreen:

Vict0ry
Контакти:

Re: Ще накажат ли Цска както Ботев и Левски?

Мнениеот Vict0ry » 16 мар 2013 20:21

Parmalat написа:Локомотив излязаха със свалени гащи този мач.Не показаха нищо от мачът с Литекс.Явно повече мразят Ботев отколкото да обичат честта си.

По твойта логика и срещу Литекс трябваше да излезем със свалено гащи,но все пак се иска малко акЪл да се сети човек ;).

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 мар 2013 20:23

sin4ec написа:Да ги накажат едва ли-няма последствия, както нямаше и на Ботев-Левски. Глоба-да, но не и друго наказание. Мен са ми по-интересни моралистите в червено, които виеха цяла седмица как да хвърлиш ракета по хората е опит за убийство, а сега пеят друга песничка. Не съм гледал мача днес, а тук виждам кадри с изстреляна ракета, която пада в публиката на Локо Пд. Можете да прегледате темата за мача миналата седмица и да ги видите какви ги говорят, голям ташак е! Ай, как може-да стреляш с ракета по хора! Вай! Пък сега-брях! Какво феноменално преображение...

Това и аз не го разбирам!!! Ама понеже се предлага наказание - питам, как за едни дето освен, че стрелят с ракети също мятат бетон по ПОЛИЦИЯТА наказанието е смехотворно - 1 мач без фенове, а сега КАКВО да очакваме при тази ситуация - 3 ракети - да опасно е и не доумявам, но как да бъде закона равен за всички при тези обстоятелства?!?!!

Върни се в “Футбол - България”