Опитваш се да ни докажеш нещо , обаче си далеч от истината .
Твоят Ботев не ме вълнува , пожелах Ви късмет с Бфс -мафия за ЛЕ , обаче тези заяжданкия на дребно с бургаската публика ме дразни и за това или говори за футбола или си отивай от тук
Черноморец (Бургас) - Ботев (Пловдив) FT. 1-2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Bartolomej
- Контакти:
Re: Черноморец (Бургас) - Ботев (Пловдив) FT. 1-2
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Обясни ми какво точно ви трябва за да заобичате отбора си и да го подкрепяте като нас ?
Ами не знам ? Питай тези, които ВЕЧЕ не ходят на мачове. Що нас питаш ?
[offtopic]Иначе проблема си ни е проблем. Бургазлията е станал бохем, предпочита да пълни заведенията, но не и да ходи на мач...Сега дали е прав той или ние ахмаците, дето ходим на мач - там вече не знам.[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
za nas e toj religiq написа:shark_91 написа:БУРГАС Е СИН!!!
Да , снощи особено много си пролича
ЦСКА И ТЕ СА ИМАЛИ МАЛКО ПУБЛИКА НА СТАДОНА СИ КАТО ДОМАКИНИ, ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА НИЩО КАТО ВЧЕРА НЯМАШЕ ПУБЛИКА НИЕ ВИНАГИ СМЕ БИЛИ ОТБОРА НА БУРГАС.
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Bartolomej написа:Опитваш се да ни докажеш нещо , обаче си далеч от истината .
Твоят Ботев не ме вълнува , пожелах Ви късмет с Бфс -мафия за ЛЕ , обаче тези заяжданкия на дребно с бургаската публика ме дразни и за това или говори за футбола или си отивай от тук
Нищо не се опитвам да ти доказвам , не аз подхванах въпроса с публиката ви ! Коментара ми беше че този хубав стадион не заслужава да е празен ! Както и че отбора ви не заслужава да се подкрепя от обидно малко хора ! Ама щом усещате думите ми като заяждане , значи наистина имате проблем ! Аз лично не очаквах лесен мач , дори не бях и уверен в победата ни , но се оказа друго ! Очаквах след тежката ви серия да се съберете повече хора , за да дадете самочувствие на отбора си , но останах учуден че такива нямаше ! Ти ми кажи защо ? Ботев не бил дразнител , дрън -дрън , на мач се ходи за да подкрепиш твоя си отбор а не заради чуждия !
subzero написа:volf написа:
Еее, започнакме да спамим!
Това за стадион и база са хубави неща, но и с тях изоставате от посчените отбори.
Аз говорех за футбол. Срещу Лудогорец Ви порязаха, но пък и Вие не играхте никакъв футбол - не заслужавахте да сте победители.
Ако някога Ви възприемат, като лидери, ще разберете,че и Вие черпите съдии, БФС работи за Вас и .........., дори законите са създадени за силните!
Не е ли по- добре да заиграете футбол - другото само ще дойде?!
...... и не ги взимайте навътре тези неща....
Те нали не зависят от Вас?
Е,как в Разград и Домусчиевите фенове не разбрахте,че във футбола,когато се играе честно,не винаги печели по-добрия. Понякога е нужен късмет. Какво значи"не заслужавахте да сте победители" ??? Лудогорец заслужаваха ли след тези съдийски тесли ???Не харесвам Ботев,но ненавиждам съдийското отборче Лудогорец. А "футбола" им го видяхме....в Загреб и Ст.Загора. Пълен смях!!
Градски, аз съм здраво стъпил на земята. Не се пристрастявам към резултата, а към играта и Да за съжаление не винаги печели по-добрия, независимо че това е идеята на играта.
По отношение на срещата в Стара Загора ти предоставям копи-пест на моята прогноза за мача:
"BRF написа:
Прогноза 0:2
И ти ли с "зелени очила" бе бруте?
Моята прогноза: 1:1
+ две непредизвикани груби грешки на на съдията от Бургас и още толкова от страничните !
Искам да уточня, че за Ахмед това е допустимият минимум от грешки за среща.
-Корнери 1:11!
Успех!"
Не мога да разбера обаче кое му е смешното на срещата с Загреб. Там Българският представител игра добре и загуби по нелеп начин. Ако това не се беше случило ние с теб можеше да наблдаваме футбол от груповата фаза на шампионска лига тук в Бургас.
Имаше ли алтернатива Лудогорец - ЦСКА?!
Това нямаше да бъде смешно, а направо трагично!
Трябва изключителна доза неискреност да определиш играта на Лудогорец в тези двубои, като "пълен смях"!
Ненавиждаш " съдийското отборче Лудогорец", но това се превръща в твой личен проблем.
Домусчиев полага грижи за отрочето си, за каквито ние несмеем да мечтаем. Едва ли би бил огорчен от "съдийските аванти", ако виждащ, че така или иначе отборът ти играе най-стойностният футбол в тази държава. До колко тези "аванти" са обективни или целенасочени можем само да гадаем.
Аз не съм единственият сред феновете на Черноморец, който уважава постигнатото в Разград - има и други от този форум, дори по-активни от мен.
Това са фактите и ги уважавам, такива каквито са - те не зависят от моята воля и най-малко от пристрастията ми.
Налага се да гледам с необходимата доза куртоазия на случилото се в Разград.
Последна промяна от volf на 16 мар 2013 20:04, променено общо 1 път.
Ботев не бил дразнител , дрън -дрън , на мач се ходи за да подкрепиш твоя си отбор а не заради чуждия !
Добре де. Подкрепяйте си вашия отбор и дано еуфорията не ви напуска бързо...че, днес, като гледам и в Разград, колко хора гледат шампионските мераци на Лудогорец си мисля, че и там вече са узрели към фалша и безпредметието в родното ни първенство.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- Bartolomej
- Контакти:
za nas e toj religiq написа:Bartolomej написа:Опитваш се да ни докажеш нещо , обаче си далеч от истината .
Нищо не се опитвам да ти доказвам , не аз подхванах въпроса с публиката ви ! Коментара ми беше че този хубав стадион не заслужава да е празен ! Както и че отбора ви не заслужава да се подкрепя от обидно малко хора ! Ама щом усещате думите ми като заяждане , значи наистина имате проблем ! Аз лично не очаквах лесен мач , дори не бях и уверен в победата ни , но се оказа друго ! Очаквах след тежката ви серия да се съберете повече хора , за да дадете самочувствие на отбора си , но останах учуден че такива нямаше ! Ти ми кажи защо ? Ботев не бил дразнител , дрън -дрън , на мач се ходи за да подкрепиш твоя си отбор а не заради чуждия !
Къв лесен мач бе пич . Вие нямахте никаква идея как да надиграете Черноморец . Случаен гол от халите и подарък от Траян , това са двате положения за ЦЯЛ мач . Въпреки ,че 3-и мач играем с различен състав не отстъпвахме на "звездите" ви до този случаен гол . Както и "треньора" Стоилов каза , всички знаем колко много са проблемите на Черноморец и бяхме длъжни да се възползваме .
От вашите имаше едно младо момче Рахов , дето не знаеше за какво е на терена , другите ви футболисти са опитни и чуждестранни играчи с качества . При нас започнахме с 6 момчета с малък стаж в А група и се представиха отлично , но не са израснали още да се възползвате от грешките .
Ето от къде дойде разликата след случайното ви голче . Психически рухнаха момчетата след грешката и на капитана ни .
И въпреки това в края с последен щурм , създадохме 3 ЧИСТИ положения докато се бранихте панически .
Ако мача беше днес съм сигурен , че и вие нямаше да сте само 200 човека ,а ние щяхме да сме доста повече
volf,не ми се влиза в полемики за Лудогорец в тоя форум. Всички искаме да гледаме добър и качествен футбол. Но докато се потъква феър плея за сметка на нечие милионерско его,няма да гледаме. Да,Лудогорец играха добре в Загреб и именно това 'съдийско рамо" на което са свикнали и им изяде ушите.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Bartolomej написа:za nas e toj religiq написа:Bartolomej написа:Опитваш се да ни докажеш нещо , обаче си далеч от истината .
Къв лесен мач бе пич . Вие нямахте никаква идея как да надиграете Черноморец . Случаен гол от халите и подарък от Траян , това са двате положения за ЦЯЛ мач . Въпреки ,че 3-и мач играем с различен състав не отстъпвахме на "звездите" ви до този случаен гол . Както и "треньора" Стоилов каза , всички знаем колко много са проблемите на Черноморец и бяхме длъжни да се възползваме .
От вашите имаше едно младо момче Рахов , дето не знаеше за какво е на терена , другите ви футболисти са опитни и чуждестранни играчи с качества . При нас започнахме с 6 момчета с малък стаж в А група и се представиха отлично , но не са израснали още да се възползвате от грешките .
Ето от къде дойде разликата след случайното ви голче . Психически рухнаха момчетата след грешката и на капитана ни .
И въпреки това в края с последен щурм , създадохме 3 ЧИСТИ положения докато се бранихте панически .
Ако мача беше днес съм сигурен , че и вие нямаше да сте само 200 човека ,а ние щяхме да сме доста повече
Ти къде видя да казвам че мача беше лесен ? Обаче далеч не съм съгласен че сте биле толкова страшни или пък сте ни затруднили с нещо кой знае какво! Първите 10-20 минутки бяхте по активни , но така и не знаехте какво да правите след пробивите на дясното ви крило ( не знам как се казва това момче ,но ми направи добро впечатление , доста се движи и има хъс ) ,от там дъжда се усили и се започна едно пързаляне в центъра и на двата отбора

- Bartolomej
- Контакти:
za nas e toj religiq
Аз лично не очаквах лесен мач , дори не бях и уверен в победата ни , но се оказа друго !
от твоята камбанария сигурно е така , но факт е че при толкова много проблеми къде имаме , "треньора" Стоилов не успя да надиграе този отбор на Черноморец . Факт е , че гола , който вкара Вийера беше страхотен , но е плод на случайност , а не на някаква логика . Факт е ,че Траян подари втория гол и с това се изчерпаха ситуациите пред скучаещия наш вратар Янко Георгиев