Muscarin написа:ntodorov написа:Къде ги видя тия микро инфаркти , аз освен дъжд друго не видях
Тия акулки , не заслужават да имат отбор , под дъжда бяхме почти толкова , колкото имаше под козирките! Поне да ни бяха направили един гъз място под навеса , да не висим 2 часа на дъжда
Що се касае за козирките и дъжда. Това неведнъж сме го предлагали, включително и вчера преди мача ( в нашия подфорум писахме). Не е нормално 200 човека
да са под дъжда, а други 300 под козирки. Имаше такъв случай с мач между Черноморец и Ч. Море. Искахме от охраната да пуснат момчетата от Варна под козирките, но категорично ни отказаха. И снощи е било така.
Що се касае за акулките и 200-те на стадиона...Ами явно Ботев не е такъв дразнител за бургазлии, както ЦСКА или Левски ( последното домакинство ), където имаше около 11-12 000 на стадиона. Кофти, ама това е обиден факт повече за вас, като че ли...![]()
[offtopic]Абе от куртоазия не исках да го напиша, но понеже ме дръпна за езика, че да си го рекна. Явно Ботев е много популярен...ама само сред вас.[/offtopic]
ПС1: Честита ви победа. Заслужена беше, но с тази си игра и двата отбора доказаха, че не заслужават да са на позиции даващи право за зона Европа. Вие обаче показахте, че сте по-силни от осакатения ни и страдащ кадрово отбор.
ХАХАХАХАА, забавен си
Ти си готин и умен човек. Жалко, че повечето хора в БГ не са, като мен и теб...Иначе всички щяхме да се забавляваме заедно от неперспективната действителност и щеше да ни бъде много по-леко и по-ведро на душата.

Ай да ви оставям да изживеете победата от снощи. Заслужена и напълно резонна срещу осакатен отбор, като нашия. Успех ви желая занапред и да продължавате да пълните стадиона си...Пък дай-боже един ден интереса към Ботев бъде, като този към Левски и ЦСКА, а ние да напълним стадиона си за да ви гледаме.