Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bikarbonat
Контакти:

Re: А вие какво очаквахте?!

Мнениеот bikarbonat » 21 сеп 2009 13:35

това че ЦСКА са били ЛЕВСКИ не значе че са мн добри просто са по малко слаби от нас! А по принцип имим чувството че на така наречените " ултраси " изобщо не им пука какво се играе на терена те си симат др. мисии по стадионите! Докато в ЛЕВСКИ не заиграят момчета които осъзнават каква чест е да играеш за този клуб няма да се оправят нещата !

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: Дарко,Зе,Юсеф и Живко

Мнениеот Levski 1914 » 21 сеп 2009 13:46

love_hurts написа:От достоверен източник знам истината, близък човек до Батков ми разказа всичко. Бившата активна мъжка любовница на половината синьо ръководство е била кръвна обидена защото вече много рядко и пускали. Затова заплатил на поставени лица да направи тази трансферна афера, за да може след това пак да утешава синьото ръководство след загубата. Аз шапка му свалям какво ли не прави човек за малко любов !

Ще не спреш с глупостите? Разбирам, превъзбуден си от вчерашната победа, но айде малко поспри. От вчера ти чета простотиите по адрес на Левски! Имате си форум, там давай свобода на чувствата си.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Freelancer
Контакти:

Мнениеот Freelancer » 21 сеп 2009 13:47

Разгледах снимка на факса, който Баждеков размахва на летище София и открих доста интересни неща:
1. Факсът в пратен от София с номер +359 2 9662923, (ако съм разчел цифрите правилно след кода) на 16.09. в 09:22ч.
2. Получен е на 17.09 в 13:29ч. от факс апарат кръстен "/несе чете/ group", без посочен номер
3. Телефонът за контакт с Рубун е +7 965 9913513, а официалните телефони за контакти с Рубин са +7 (843) 571-17-24, +7 (843) 533-01-08, +7 (843) 571-17-04, кодът +7 965 е в Русия, но изобщо не е в гр. Казан, а най- вероятно в Московски окръг
4. Имента на Миланов и Рабех са объркани написано е Jivko, вместо Zhivko, както е картотикиран пред УЕФА и вероятно пише в паспорта му и Yousef вместо Youssef

Потребителски аватар
gacobacov2
Контакти:

Мнениеот gacobacov2 » 21 сеп 2009 13:51

Ами то е ясно че те седят. Въпроса е дали има действащи служители или са само бивши. Ако е второто няма как да се накажат. Но самия факт на неспортсменско поведение и умишлено "контузване" на 4 титуляри, гарнирано с контузиите на Владо и на Бардон, показва че червените са един надут балон и могат само по служебен път да направят нещо срещу нас. Добре ама нали ще дойде и пролетния мач? Нали тея момченца от Сливеноботеф Рома като има зашлеви петицата и ще им падне ентусиазмът. Пак ще пукаме червени балони като след Тулуза скоро
PFC Levski - SS Lazio - 1.10.2009

Потребителски аватар
gacobacov2
Контакти:

Re: Прецакването в стил Тарантино и Мартин Скорсезе

Мнениеот gacobacov2 » 21 сеп 2009 13:52

Само служебна загуба на турките е малко. За такава измама - вадене от А група.
PFC Levski - SS Lazio - 1.10.2009

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Re: Малко статистика=спокойствие

Мнениеот originalni.be » 21 сеп 2009 13:54

Статистиката е важен фактор ..
Трябва да не изоставаме на повече от 5 т . след зимата и няма да има проблеми ;) ;) ;)
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 21 сеп 2009 13:54

Levski 1914 написа:
love_hurts написа:От достоверен източник знам истината, близък човек до Батков ми разказа всичко. Бившата активна мъжка любовница на половината синьо ръководство е била кръвна обидена защото вече много рядко и пускали. Затова заплатил на поставени лица да направи тази трансферна афера, за да може след това пак да утешава синьото ръководство след загубата. Аз шапка му свалям какво ли не прави човек за малко любов !

Ще не спреш с глупостите? Разбирам, превъзбуден си от вчерашната победа, но айде малко поспри. От вчера ти чета простотиите по адрес на Левски! Имате си форум, там давай свобода на чувствата си.

Пиша ги, защото вие измисляте всевъзможни теми как разбираш ли ЦСКА ви е виновен. Нещо те са направили. И другата ваша утеха, че сте с "резервите". Защо не им кажете на тия деца да престанат да пишат глупости. Мене пък не ми е приятно да чета, че за всичко ви е виновен ЦСКА. Това ми прилича на "тайният заговор" на Батков срещу ЦСКА по времето на Томов. Малко са хората, които търсят вината в себе си и не се оправдават. Поздрави за тях ! Иначе спирам да пиша :lol: :lol: :lol:
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: Кредит на доверие или промяна

Мнениеот Levski 1914 » 21 сеп 2009 13:55

metodito написа:
Levski 1914 написа:
metodito написа:Трябва ли да се намеси УЕФА, според вас, и да разследва мача?

Не знам дали да разследва мача, но ако е в юрисдикцията на УЕФА, по-добре да разследва случая с "трансферите".

Да, това искам да кажа. Това не мирише, ами смърди. А пък наглото извинение на Баждеков и внуците му сигурно се смеят като го слушат.

Не знам кой на кого се смее, но зад тази работа не стои само Батков. Баждека също е замесен. Има и други замесени.Не може сериозен професионален клуб да се хване на подобна долнопробна лъжа. Някой беше написал, че във факса даже са сбъркали имената на футболисите!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Re: ВРЕМЕ Е !!!

Мнениеот pasaden » 21 сеп 2009 14:02

Pro-European написа:Сещам се още нещо. Когато смени Велев, Батков каза че няма да се подаде на исканията на "шепа наркомани".

Не знам дали другаде президент на клуб нарича феновете си "наркомани"..

като знам колко е нагъл тоталитарния кадър Батков, може и сега да вкара подобна фраза.

Ще позволим ли да ни нарича "шепа наркомани"?

Докога ще търпим тая комунистическа утрепка в Левски?

Оооо има, има приятельо.Не само има, но и много по-тежки думи е казвал....вие плачете за една загуба от ЦСКА и една от Локо Сф, а питаш ли ни нас като за 10 години ни превърнаха в посмешището на А група?
100 години символ на Пловдив

sandro_cska
Контакти:

Мнениеот sandro_cska » 21 сеп 2009 14:03

Според мен, са искали да вземат само Юсеф...но той като е разбрал,че ако порка всеки петък в Русия,ще го плющят здраво ...се е отказал! :lol:

Върни се в “Архив”