Черноморец (Бургас) - Ботев (Пловдив) FT. 1-2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Черноморец (Бургас) - Ботев (Пловдив) FT. 1-2

Мнениеот za nas e toj religiq » 16 мар 2013 15:04

Обаче големи мозъци има из форума :lol: Какво толкова ви пречи Ботев че толкова злобарчета са се навъдили :lol: Ами в тоя дъжд нормално е да не се получи някакъв страхотен мач ! Че и класа търсят някои :lol: Класата идва от самочувствието , а ние именно с тези победи ще го добием ! Някой може и да е забравил къде бяхме до преди 6 месеца , и че отбора смени една камара футболисти за това време , но ние не сме ! За сега толкова , а за напред и повече , по важното е че поехме правилната посока ! За мача какво да кажа , слабо първо полувреме предвид факта че футболистите нямаха плавници :lol: Второто като намаля дъжда се раздвижи играта и заради трите фантастични гола си заслужаваше да кисна 2 часа на дъжда ! Яд ме е че отбора който играе на най хубавия стадион в БГ събра има-няма 2000 човека на стадиона си , е как очаквате да вървите на горе ? Кой да им даде на тия момчета вдъхновение и кураж с агитка от 20 човека ?

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 16 мар 2013 16:21

Яд ме е че отбора който играе на най хубавия стадион в БГ събра има-няма 2000 човека на стадиона си , е как очаквате да вървите на горе ? Кой да им даде на тия момчета вдъхновение и кураж с агитка от 20 човека ?

При положение, че срещу Левски на стадиона имаше около 11-12 000 , явно че Ботев Пловдив не е дразнител за обикновения бургазлия. Явно е, че Ботев е много популярен, но ...само сред вас.
Иначе. Честита ви победа. Колкото по-малко обаче обръщате внимание на агитките, толкова повече истини ще виждате на терена. Снощи играха два посредствени отбора. Малко по-посредствения заслужено загуби.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 16 мар 2013 16:35

volf написа:
Raoul_Duke написа:
volf написа:Явно са си повярвали, че в този отбор мирише на футбол

А ти от кой отбор си и на какво мирише от него?

Крайното фенство ми е чуждо,
Фен съм на добрия футбол и в този смисъл на Литекс и Лудогорец.
В тях мирише на разум, прагматизъм и на необкодимото за родината ниво футбол.
Фен съм на Черноморец, Нефтохимик и Мастърс заради надеждата ми да гледам футбол в Бургас, но тук мирише на изгоряло.

Фен на, сеното ,двора ,кравите,дом.мляко и лучеца.И с голям неприязън към Ботев.

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 16 мар 2013 16:37

ntodorov написа:
Яд ме е че отбора който играе на най хубавия стадион в БГ събра има-няма 2000 човека на стадиона си , е как очаквате да вървите на горе ? Кой да им даде на тия момчета вдъхновение и кураж с агитка от 20 човека ?

При положение, че срещу Левски на стадиона имаше около 11-12 000 , явно че Ботев Пловдив не е дразнител за обикновения бургазлия. Явно е, че Ботев е много популярен, но ...само сред вас.

И в другата тема го написах - нямаме и претенции да е другояче, ние сме пловдивски отбор, а не сбирщайн като разните му там "отбори на народа". Лошото в случая е, че Черноморец не е популярен дори и сред вас :roll: А вие явно ходите на стадиона, за да гледате гостуващите отбори...
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 16 мар 2013 16:43

snakebite написа:
ivan56 написа:
Ти за Черноморец не мисли, и без това не ти се отдава.
Няма за какво да съжаляваш че паднахте от нас, просто бяхте надиграни!!!
Аз пък с нетърпение очаквам новите ви европодвизи ;)

Ето с това се различаваме, Черноморец са ми БЕЗРАЗЛИЧНИ, пък ти ще чакаш с нетърпение мачовете ни в Европа да си ПРОТИВ БЪЛГАРСКИ отбор
Недей да философстваш отдава ли ми се дали мога да мисля или не ..след като не ме познаваш, не давай квалификации !
Айде със здраве...

Някъде да съм казал,че ще съм ПРОТИВ БЪЛГАРСКИ отбор?
А ма ти с това " без лудогорци в националния моля" и че ви нарушавали режима-си Антибългарин
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 16 мар 2013 16:56

Raoul_Duke написа:
ntodorov написа:

И в другата тема го написах - нямаме и претенции да е другояче, ние сме пловдивски отбор, а не сбирщайн като разните му там "отбори на народа". Лошото в случая е, че Черноморец не е популярен дори и сред вас :roll: А вие явно ходите на стадиона, за да гледате гостуващите отбори...

:) :) :) :) :)

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 16 мар 2013 17:10

Raoul_Duke написа:
ntodorov написа:

Ами така си е, в Бургас имаше един мустакат президент, който с парите на Нефтохима(разбирай държавата) научи бургазлии да ходят на футбол без пари. Когато и Черноморец пускаше безплатен вход стадионът се пълнеше. Е, сега трябва да си плащат на мачовете и на единия, и на другия отбор. Явно трудно се пречупва мисленето на българина, стадионът пустее, особенно в проливен дъжд и при директно предаване по ТV. Наистина трябва голям дразнител, за да ги докара до стадиона. А преди ерата Проточанов на стадион "9 септември" Черноморец събираше на срещите си по 30-40 хиляди зрители.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 16 мар 2013 17:20

Raoul_Duke написа:
ntodorov написа:

Що вашия Ботев да не беше много по-популярен сред вас по време на Митьо селския ?... :roll:
Ай сега си представете, че и ние изживяваме подобни момени на разочарование. И няма как да бъде. Единия ни отбор вегетира, другия живее на останки. В Бургас стана така, че двата ни отбора ( + Мастерс) - нямат вече и собствени стадиони. За причините няма защо да ви занимавам. Безхаберието на хората и липсата на интерес обаче е най-голямото наказание за всеки собственик на отбор. Тези, които ходят на стадиона в Бургас отдават признанието си най-вече към човека Д. Димитров - Херо. Всичко останало е само разочарование. Тогава, когато отбора тъкмо изгради състав и възвърне интерес - всичко се събаря и строи отново...Търпението на феновете е убито от липсата на перспектива в отбора.
Иначе с парите на КТБ лесно се пълнят стадионите, така, както и Черноморец ги пълнеше във време на безхаберие и паричен лукс, Га се наливаше в клуба...Тогава стадиона ни се пълнеше, пълнеше се и при Нефтохимик, когато Нефтозавода и паричния уют им беше зад гърба. Парите дават независимост във футбола, липсата им на зависимост. Такъв зависим отбор е Черноморец сега. За съжаление...Така, че радвайте се на посещаемостта и еуфорията си сега и към този момент и не гледайте отвисоко в празната паничка на другите, защото и вие бяхте пред нея допреди 3-4 години...Не забравяйте.
:|
А вие явно ходите на стадиона, за да гледате гостуващите отбори...

Ами след снощния мач - явно ...нямаме интерес да гледаме Ботев Пловдив от град Пловдив. ;)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

k.dimitrov
Контакти:

Re: Черноморец (Бургас) - Ботев (Пловдив) 15.03.2013 от 17:00

Мнениеот k.dimitrov » 16 мар 2013 17:23

Parmalat написа:
Искам си Акаунта написа:
tevez написа:Жалко за Херо, след мача като го гледах, направо му се ревеше. Иска му се отборът да върви напред и да побеждава, но тези продажби съсипват всичко.

Дали ...?
Продадени зимата - Яник Боли и Пламен Димов
напуснал по вина на клуба - Венци Христов
освободени - Румен Трифонов , Даниел Младенов , Николай Николов , Педро Мендеш .
Реално - само двама продадени зимата , от които Боли реално не игра половината сезон .

Имаме много контузени Куатара не играе.не е малко за отбор с къса резервна скамейка.

Какви продажби, в момента има контузени 6 човека от основния в момента състав, не е ли достатъчно да се разбие постройката и съответно играта на отбора.

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 16 мар 2013 17:31

ntodorov написа:

Иначе. Честита ви победа. Колкото по-малко обаче обръщате внимание на агитките, толкова повече истини ще виждате на терена. Снощи играха два посредствени отбора. Малко по-посредствения заслужено загуби.

Oт 22-та на терена футболно майсторство показваше само един играч - Иван Цветков.
Страхотно е , че Милчо вкара след толкова малко минути игра в А група.Сега си спомням , че Руни беше на възраст колкото Милчо , когато заяви на футболния свят за появяването си на голямата сцена с подобен гол с/у Арсенал.

Върни се в “Черноморец”