Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Яд ме е че отбора който играе на най хубавия стадион в БГ събра има-няма 2000 човека на стадиона си , е как очаквате да вървите на горе ? Кой да им даде на тия момчета вдъхновение и кураж с агитка от 20 човека ?
volf написа:Raoul_Duke написа:volf написа:Явно са си повярвали, че в този отбор мирише на футбол
А ти от кой отбор си и на какво мирише от него?
Крайното фенство ми е чуждо,
Фен съм на добрия футбол и в този смисъл на Литекс и Лудогорец.
В тях мирише на разум, прагматизъм и на необкодимото за родината ниво футбол.
Фен съм на Черноморец, Нефтохимик и Мастърс заради надеждата ми да гледам футбол в Бургас, но тук мирише на изгоряло.
ntodorov написа:Яд ме е че отбора който играе на най хубавия стадион в БГ събра има-няма 2000 човека на стадиона си , е как очаквате да вървите на горе ? Кой да им даде на тия момчета вдъхновение и кураж с агитка от 20 човека ?
При положение, че срещу Левски на стадиона имаше около 11-12 000 , явно че Ботев Пловдив не е дразнител за обикновения бургазлия. Явно е, че Ботев е много популярен, но ...само сред вас.
snakebite написа:ivan56 написа:
Ти за Черноморец не мисли, и без това не ти се отдава.
Няма за какво да съжаляваш че паднахте от нас, просто бяхте надиграни!!!
Аз пък с нетърпение очаквам новите ви европодвизи
Ето с това се различаваме, Черноморец са ми БЕЗРАЗЛИЧНИ, пък ти ще чакаш с нетърпение мачовете ни в Европа да си ПРОТИВ БЪЛГАРСКИ отбор
Недей да философстваш отдава ли ми се дали мога да мисля или не ..след като не ме познаваш, не давай квалификации !
Айде със здраве...
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Raoul_Duke написа:ntodorov написа:Яд ме е че отбора който играе на най хубавия стадион в БГ събра има-няма 2000 човека на стадиона си , е как очаквате да вървите на горе ? Кой да им даде на тия момчета вдъхновение и кураж с агитка от 20 човека ?
При положение, че срещу Левски на стадиона имаше около 11-12 000 , явно че Ботев Пловдив не е дразнител за обикновения бургазлия. Явно е, че Ботев е много популярен, но ...само сред вас.
И в другата тема го написах - нямаме и претенции да е другояче, ние сме пловдивски отбор, а не сбирщайн като разните му там "отбори на народа". Лошото в случая е, че Черноморец не е популярен дори и сред васА вие явно ходите на стадиона, за да гледате гостуващите отбори...
Raoul_Duke написа:ntodorov написа:Яд ме е че отбора който играе на най хубавия стадион в БГ събра има-няма 2000 човека на стадиона си , е как очаквате да вървите на горе ? Кой да им даде на тия момчета вдъхновение и кураж с агитка от 20 човека ?
И в другата тема го написах - нямаме и претенции да е другояче, ние сме пловдивски отбор, а не сбирщайн като разните му там "отбори на народа". Лошото в случая е, че Черноморец не е популярен дори и сред васА вие явно ходите на стадиона, за да гледате гостуващите отбори...
А вие явно ходите на стадиона, за да гледате гостуващите отбори...
Parmalat написа:Искам си Акаунта написа:tevez написа:Жалко за Херо, след мача като го гледах, направо му се ревеше. Иска му се отборът да върви напред и да побеждава, но тези продажби съсипват всичко.
Дали ...?
Продадени зимата - Яник Боли и Пламен Димов
напуснал по вина на клуба - Венци Христов
освободени - Румен Трифонов , Даниел Младенов , Николай Николов , Педро Мендеш .
Реално - само двама продадени зимата , от които Боли реално не игра половината сезон .
Имаме много контузени Куатара не играе.не е малко за отбор с къса резервна скамейка.
ntodorov написа:Яд ме е че отбора който играе на най хубавия стадион в БГ събра има-няма 2000 човека на стадиона си , е как очаквате да вървите на горе ? Кой да им даде на тия момчета вдъхновение и кураж с агитка от 20 човека ?
Иначе. Честита ви победа. Колкото по-малко обаче обръщате внимание на агитките, толкова повече истини ще виждате на терена. Снощи играха два посредствени отбора. Малко по-посредствения заслужено загуби.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта