Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- santiliana
А сега накъде?
Това е най-логичния въпрос в момента,струва ми се.Не ме интересува кой е виновен за създадената обстановка в Левски (то всъщност е ясно кой-лицето Т.Б.), а по.важно в случая е какво ще бъде оттук нататък.Защото си мисля, че вече мина времето на големите приказки, обещанията за светло бъдеще и тинтири-минтири.Не останаха балами, които да вярват на най-голямото недоразумение в историята на Левски, най-некадърния и твърдоглав ръководител на отбора- адвоката на "дявола" -Т.Б.Все си мисля,че промяната трябва да започне от неговото отстраняване, оттегляне или както щете го наречете, от любимия ни син отбор.Защото така вече не става и няма кой да търпи унижение след унижение.Синята публика затова е велика, защото е преживяла много катаклизми през всичките тези години, и е запазила единствено тя своята идентичност.
Re: Левски падна, но беше за хубаво
Защо си мисля ,че всичко това е работа на "ТИТАН"

Re: А сега накъде?
Ама как да го махнем тоя мустакатия

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
Сега е ред на господин Тодор Батков да продаде клуба.Той няма работа в Левски.Вече не.Този откровен боклук продаде и предаде Левски в един от най-важните мачове.Копеленце продавай,защото това,което стана с христолофф ще ти се стори малко!
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
Ами , момчета , може наистина да е било за добро ..Методито , и на мен ми е съмнително , ама много . Батков адвокат , хитра лисица откакто го помним , а един телефон да не звънне в Казан .
За публиката:
Нямам идея тези по телевизорите какво са чули/главно розовите/ , къде са били микрофоните на про / ринг , но РЕСПЕКТ за всикчи , които от 2 на 0 нататък не млъкнаха !! Моето уважение и за всички в средата на "Б" и от към "В" сектор , които псуваха 20тината селяни в левия край на сектора .Един скинар 2 метра висок , 120 кила каза само " Гадове , не сте истински левскари " сочейки малката групичка идиоти.
Футболистите:
На мен не ми хареса това , че 3-4ма от тези бездушници не се и приближиха към публиката , а им видях само гърбовете . Гадни плъхове!!!!Затова Топчо винаги ще е един от нас , само той легна на терена и се хвана за главата след мача(никой от мекотелите не отиде до него) и седя най-дълго при агитката. Браво и на Гошо !!Всички , които зяха след мача с Дебрецен да ходят при 20-ната идиоти от вчера.
айде със здраве.
За публиката:
Нямам идея тези по телевизорите какво са чули/главно розовите/ , къде са били микрофоните на про / ринг , но РЕСПЕКТ за всикчи , които от 2 на 0 нататък не млъкнаха !! Моето уважение и за всички в средата на "Б" и от към "В" сектор , които псуваха 20тината селяни в левия край на сектора .Един скинар 2 метра висок , 120 кила каза само " Гадове , не сте истински левскари " сочейки малката групичка идиоти.
Футболистите:
На мен не ми хареса това , че 3-4ма от тези бездушници не се и приближиха към публиката , а им видях само гърбовете . Гадни плъхове!!!!Затова Топчо винаги ще е един от нас , само той легна на терена и се хвана за главата след мача(никой от мекотелите не отиде до него) и седя най-дълго при агитката. Браво и на Гошо !!Всички , които зяха след мача с Дебрецен да ходят при 20-ната идиоти от вчера.
айде със здраве.
Последна промяна от Kobra666 на 21 сеп 2009 12:58, променено общо 2 пъти.
ЛЕВСКАР до гроб!
Re: Малко статистика=спокойствие
mantho76 написа:единствено Локо СФ може да се радва и надува в момента.те поне ни биха поред няколко пати и всеки пат ни надиграват.а това 4е свинете се кефят сеедно са влезли в 6ампионска лига показва колко им е каса паметта,и са забравили какво стана с тях есента,и 4е именно с сащия резултат им взехме титлата
Виж приятелю,не знам кой как се радва,ама вие като вкарахте на Миньор Перник май се радвахте все едно сте победили Барселона:)))))))))))))))))))))))))))),забравих че по добре играете от Барселона:))))))))))))))))))))))))))И като взехте титлата,какво направихте?Баку и това е:)))))))))))))))))))))))))
Смешни сте!!!!!!
Re: Малко статистика=спокойствие
vw5 написа:koliyo написа:може ли малко статистика? Колко игрови минути направиха Левски без да вкарат гол?И изобщо кога им е последната победа?миналия месец?
Дай да не приказваме за този смешен отбор:)))))))))))))))))))))Вчера се тупат в гърдите как щели да ни бият,то се видя колко са добри,но иначе по добре играят от Барселона:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
1.Гаджев , 2.Бардон , 3.Миланов , 4.Рабех , 5.Тасевски , 6.Зе Суареш ...
А ти какво искаш с този състав ...

-
- Контакти:
има и друга версия за голямата измама,ПОТВЪРДЕНА ОТ ДОСТОВЕРЕН ИЗТОЧНИК
Рубин не са променяли никакви условия,защото просто не са предлагали нищо.
Бивш фактор в ЦСКА,кръвно обиден на Батков,вдъхновен от посещението на група арабски шейхове на Армията е спретнал този фарс.
Документа ,който представя Баждеков няма никакви белези за достоверност и не е изпратен от факса на Рубин.
Поради лакомията на нашите не са били уведомени някои мениджъри ,те по някое време са се усъмнили,че това е някакъв фарс и нарочно не са предпазили БАТКОВ.
Знаете за всенародната любов към бай Ганьо.
В момента се търси кой да обере пешкира-фразата ,че са водени разговори на най-високо ниво поставя Батков в неловко положение на елементарно извозен
Бивш фактор в ЦСКА,кръвно обиден на Батков,вдъхновен от посещението на група арабски шейхове на Армията е спретнал този фарс.
Документа ,който представя Баждеков няма никакви белези за достоверност и не е изпратен от факса на Рубин.
Поради лакомията на нашите не са били уведомени някои мениджъри ,те по някое време са се усъмнили,че това е някакъв фарс и нарочно не са предпазили БАТКОВ.
В момента се търси кой да обере пешкира-фразата ,че са водени разговори на най-високо ниво поставя Батков в неловко положение на елементарно извозен
-
- Контакти:
Батков вън от този велик клуб убиваш го!!!Неможе Левски да има 5 загуби в 5 сериозни мача и то във всички мачове беше надигран тотално!!!Никаква идея няма в отбора.А за това с карето просто нормално управляван клуб неможе да го направи.
-
- Контакти:
sacho apasho написа:има и друга версия за голямата измама,ПОТВЪРДЕНА ОТ ДОСТОВЕРЕН ИЗТОЧНИК
е то е ясно,че всичко е цирк,но това нормален клуб с нормален президент никога няма да се върже ама то лакомията е голяма работа